Hazır olmadığı beklenen bir şeydi. Yanlış olan 2 aydır maça çıkmamış birinden büyük beklentiler içerisine girmiş olmaktı. Yanlışık büyüğünü ise Sosa'yı Yusuf ile yanyana oynatarak Ünal Hoca yaptı...
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
İlk yarı nedense hep bir uzun/ince pas sevdasına girdi. Daha sade ve basit oynasa daha faydalı olabilirdi. İkinci yarı sahada yoktu zaten.Yorum
-
-
vaybe lükse bak.yıllık 4 milyon avro maaş alan 8 numara.bu durumda forvetin ve 10 numaran 10 milyon avroya oynuyordur herhalde
3-4-2-1 sisteminde forvet arkası oynar sosa yazıcı ikilisi.gol ve asist katkısı verecek aga 4 milyon avro maaş verdiğin oyuncu.
eğer 8 numara devam edecekse gelecek sezon bırakalım abi.TEKKEBALLYorum
-
Kale önünde gollük hata yaptı kimse ses etmiyor ama sene sonu yollar ayrılmalı bu yaşa bu para çok.Y cuales deseos me vas a dar?
Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
Tuyo será, y tuyo será”Yorum
-
İlk yarı harikaydı, ikinci yarı yoruldu. Ritmini bulunca takımı sürüklerEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 18.02.2019, 10:42.Yorum
-
Bugün gemisini terk eden kaptan modundaydı. Maçı ilk bırakan bu arkadaş oldu. Sakatlıktan yeni çıkmasına tamamda, yahu ne bilem takım saçmalarken 'organize olalım beyler' fırçası da atabilirsin. Ne bileyim zoraki kaptan gibi geliyor bana. Takıma karşı bir aidiyet duygusu beslediğini sanmıyorum.
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
sosa toparlar da bizim taraftarın bu gerizekalılığını ne yapacağız ?
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYETYorum
-
ahahahhaa
kendisi çok fazla ezbere oynuyor, riske girilmesi gereken yerlerde riske girmiyor, riske girilmemesi gereken yerlerde saçma sapan seyler yapip takimi yakiyor... böyle saçmalik olmaz.... neyden korkuyor anlamiyorum, birak rakipler senden korksun laEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 18.02.2019, 06:12.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum