Yaşına rağmen müthiş oynadı...
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
-
Adamin parasina laf ediliyordu. Bu adam kariyerine aliyor zaten o parayi. Bugün muhtesem oynadi. Sahada olmasa bu takim maci verirdi net."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!Yorum
-
Delikanlilara tas cikartir, 97 dakika o oynadi ben yoruldum !
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Müthiş mücadele etti. Kaptan...facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)Yorum
-
Hem defansta hem ofansta var. Böyle komple bir oyuncu kolay kolay bulunmaz. Ayağına sağlık kaptan#11Yattara | 97 TellioğluYorum
-
Bu adamın maaşına acilen zam yapılması lazım [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]Yorum
-
Ben futboldan anlamiyorum heralde, adam durarak futbol oynuyor
Selcuk Inandan farki ne ? Tamam guzel oyunun yonunu falan degistiriyor, cok klas paslar atiyor ama, ortasahnin direnci cok dusuk degilmi? Her buraya geldigimda ise onu destekleyen mesajlar geliyor sanki baska mac izlemisim gibi sonra kendime diyorum ki heralde ben gormedim ama haklidir millet iyi oynamis
Yorum
-
Maçı ikinciye Sosayı dikkat ederek izledim. Ve bu adamın neden her türlü istatistikte lider olduğunu anladım.Ben futboldan anlamiyorum heralde, adam durarak futbol oynuyor
Selcuk Inandan farki ne ? Tamam guzel oyunun yonunu falan degistiriyor, cok klas paslar atiyor ama, ortasahnin direnci cok dusuk degilmi? Her buraya geldigimda ise onu destekleyen mesajlar geliyor sanki baska mac izlemisim gibi sonra kendime diyorum ki heralde ben gormedim ama haklidir millet iyi oynamis 
Sadece bazı toplara hiç hareketlenmiyor eğer oyundan düşüyorsa diğer türlü her topta Sosa var defans yaparken. Zaten hücum yaparkende her atakta yine o var. Yazıcıda bunu yapıyordu. Yani hem ileri hem geri müthiş basıyorlardı ve rakibe göre bir adam fazla oynuyoruz gibi oluyorduElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum