Kimler Küme Düşer? Kimler Süper Lige Yükselir ?

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Samet Berber
    • 08.05.2007
    • 9607
    • Akademisyen
    • Balıkesir

holeyyy düştü pastırmacılar zuahaha

Yorum

• 61viya
      • 04.12.2004
      • 4515
      • Bursa

Erciyesee gıcık akpıyorum gıcık...Zaten bir trabzonsporlu olarak az buçuk sevsem bir sorun vardır di mi

Ancak Antalyasporun düşmesine çok üzüldüm...En azından oynadıkları futbol ikinci yarı başında gayet güzeldi ve bence takım karakteri olarak da ligde kalmlılardı...Antep gibi bir takım bu ligde mevcutken hele...

He bi de,Antalyalıyım...Trabzonsporumla maç yaparken Antalyaspor,umurumda bile olmaz Antalyalılığım...Tek gerçek bordomavidir...Ama yine de ligde kalmalarını isterdim bir Antalyalı olarak...Yılmaz VURALa rağmen,dediğim gibi karakteri bazılara kadar iğrenç değil en azından..

Sakaray ya zaten üzüldüm...Malum gittiğim ilk maçım Sakarya ile yaptığımız maçtı iki yıl önce...Başarılar diliyorum...

Gitsin diye aklımdan geçenlerse Bursa ve Antepti...Olsun bakalaım..En azından orada yaşayan taraftarlarımız adına ligde olmaları güzel
      En son 61viya tarafından düzenlendi; 27.05.2007, 12:14.
      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Punisher-61
        • 31.05.2004
        • 9500
        • Almanya

İlk olarak Vegas tarafından gönderildi
        Erciyes'in dusmesine sevinme nedeniniz bizi kupadan elemeleriyse, sizleri yadirgiyorum.
        hayir o yüzden degil...Kayseri milletin trabzonspora kafa tutmasi... yakinda kayserisporuda 2.ligde görmek isteriz
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• ilhan
          • 21.01.2007
          • 36196
          • İzmir

İlk olarak Vegas tarafından gönderildi
          Erciyes'in dusmesine sevinme nedeniniz bizi kupadan elemeleriyse, sizleri yadirgiyorum.
          Her Trabzonspor maçı öncesi forumlarında ağızlarına geleni söyleyen bu şerefsizlerin ligden düşmesine kına yakıcam nerdeyse

Kupa maçı ile alakası yok. Tamamen şansızlıklı.

Temiz Bir Lig istiyoruz. Kayseri , İstanbul bunların takımlarını ligde istemiyoruz
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ba®ış
            • 27.05.2005
            • 6679
            • zangoç
            • Uzak Doğu

................
            En son Ba®ış tarafından düzenlendi; 29.05.2007, 15:26.

Yorum

• Vegas

İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
              hayir o yüzden degil...Kayseri milletin trabzonspora kafa tutmasi... yakinda kayserisporuda 2.ligde görmek isteriz
              İlk olarak İlhan tarafından gönderildi
              Her Trabzonspor maçı öncesi forumlarında ağızlarına geleni söyleyen bu şerefsizlerin ligden düşmesine kına yakıcam nerdeyse

Kupa maçı ile alakası yok. Tamamen şansızlıklı.

Temiz Bir Lig istiyoruz. Kayseri , İstanbul bunların takımlarını ligde istemiyoruz
              O zaman darisi diger Kayseri temsilcisinin basina diyelim

Yorum

• Tunga
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 29.11.2004
                • 11392
                • Yüksek Mühendis
                • İstanbul

Erciyesspor'un Kayseri adına Süper Lig için lüks olduğunu düşünüyordum, isabet oldu, gittiler. Seneye isim değiştirip karşımıza bir kere daha çıkabilirler, dikkat.

Sakaryaspor'un düşmesine sevinmedim ama artık bir ders çıkarması gerekiyor Sakarya'nın. Her çıkışlarında "Hah bu sene birşey yapacaklar" diyorum ama sonunu getiremiyorlar.

Rizespor'un düşmesini hiç istemiyordum. Ama Antalya'nın düşmesine ÇOK üzüldüm. Adam gibi, eli yüzü düzgün, temiz futbol ve iyi futbol oynayan bir takımdı. Son maçında bile bence yenilmeyi haketmemişti. Keşke her sene son maça kalan ve her sene çirkefliklerin içinde olan Denizlispor düşseydi. Hatta G. Antep...

Ülke futbolu adına hayırlı olsun.
                Trabzonsporlu olmak...
                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Gürkan
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 24.06.2004
                  • 7004
                  • Samsun

Sabah gaztye bakıp erciyesle antep düşer diye ümit etmiştim. antalyaya üzüldüm.seneye önerler inşallah. antepten falan daha çok yakışıyorlar lige.

kayseililer ilk yarıyı kayserispor ikinci yarı erciyes olarak oynasınlar. yakışıronlara. yada oftaşı falan alsınlar.

Yorum

• atabaş
                    • 07.02.2007
                    • 864

antalyanın yerine rizenin düşmesini istertim ama olmadı antalya lige renk katıyordu
                    umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

• e'3'
                      • 15.04.2007
                      • 768
                      • ögrencii

antalyanın kume düsmesine üzüldüm keske denizli kumeye gitseydii....
                      kendımı unutmak istıyorum,yol kenarında kurumus YAPRAK misalı....

Yorum

• Enes Berfin
                        • 21.08.2006
                        • 2343

Bana sorarsaniz Antalya küme düsmeyi pek hak etmedi, Süperlig'de ikinci yarinin en basarili takimlarindan biri hic kuskusus Antalyaspordu bu sezon her macta ayni performansi göstermistir ve her macta cok gol pozisyonlari üretmelerine ragmen bile bu net gol pozisoynlarini degerlendiremediler oynadiklari son maca bakiyorum 12tane gol posiyonu üretmisler, umarim ikinci ligden tekrar birinci lige cikarlar.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Bartuğ13
                          • 14.04.2005
                          • 3633
                          • yüksek inşaat mühendisi
                          • Ankara

antalya yerine bursa düşseydi hakkaten inanılmaz mutlu olurdum.ama bjk sayesinde kalmayı garantilediler.antalyaya da üzüldüm ama napalım.
                          HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Misina
                            • 20.07.2006
                            • 8291
                            • İşçi
                            • Trabzon

erciyes in düşmesine sevindim.herkes haddini bilecek
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Erdem Keser
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 14.02.2005
                              • 10714
                              • Kim. Müh.
                              • İstanbul

valla diyarbakir cikmasinda kim duserse dussun cikarsa ciksin

Yorum

• Selman

İlk olarak chovy tarafından gönderildi
                                valla diyarbakir cikmasinda kim duserse dussun cikarsa ciksin
                                Bu sene geçti zaten çıkamazlar.Ben şimdi Kasımpaşa'nın çıkmasını istiyorum finalde Altay'ı yenip.İstanbul Belediye'den sonra bir İstanbul takımı daha süper olur.Senede 5 maç görürüz minumum

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...