Kimler Küme Düşer? Kimler Süper Lige Yükselir ?
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Konyaspor - Gaziantepspor
V. Manisaspor - Denizlispor
Antalyaspor - Gençlerbirliği
Sivasspor - K. Erciyesspor
Sakaryaspor - Ç. Rizespor
bu 5 maç düğümü çözecek. tabi verilecek teşvik primlerinide eklersek neler olur neler?
ilhan cavcav bu maçta kesin para yiyecek. ya antalyadan ya da erciyesten teşvik primi alacak. maçın sonucuna göre kimin daha fazla para verdiğini öğrenecez. cavcav açık arttırma bile yapar
manisa-denizli arada bi prim olmadığı takdirde gelin berabere kalalım ikimizde çıkalım diyebilirler. bu en büyük ihtimal
antep konyayı zaten yenecektir, konya ligden koptu ve para yiyecek takım değil konyaspor.
cavcaın durumu sivas başkanınında başına gelecektir
ya erciyesten para yiyecek yada antalyadan teşvik primi alacak. bunuda görücez 
sakarya - rize ise en zor maç. aslında rize burdan puan alır ve ligde kalır ama sakaryaya sadece bir takım değil tam 3 takım birden teşvik primi verebilir. sakarya gururlu takım ama neolacağı belli olmaz. rizenin işi zor
tahminim gençler antalyayı, erciyes sivası, sakarya rizeyi yenecek ve ligden rize antalya sakaryaspor düşecek..
son durumu teşvik primi belli ederVERENA (KIRANKAŞ)Yorum
-
Şimdi ligin dibi mükemmel oldu.Rizenin durumu şahane; Sakaryayı yenerse her halikarda ligde kalırlar.Kazanmazlarsa bile Antalyanın Gençlerbirliği karşısında alacağı sonucun aynısını alsalar yine düşmüyorlar.Ayrıca Rize berabere kalsa Konya Antepi yense yine düşmüyorlar.Acaip bissürü kombinasyon var; Manisa berabere kalsa bile kurtarıyor bu yüzden beraberliğe oynayabilirler.Denizli 41 puan yapar Antalya, Rize kazanır Gaziantep berabere bile kalırsa Denizli düşüyor.Offf be başım döndü....Haftaya yine heyecan fırtınası...Yorum
-
Kardeş uçtun be
, Gençler Antalyayı deplasmanda yenecek ha, o takım daha o statdan çıkabilir mi sence...Sakarya'nın kime gücü yetmişki Rizeye yetsin berabere kalacaklar desen hadi neyse...Sen bu tahminlerine idda oyna zengin olursun
Yorum
-
Yar saçların lüle lüle Erciyes sana güle güle ..
Şampiyon olmuş kadar sevindim. ;Afasfsafsda Ezikler!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
1. Sakaryaspor, 2. Antalyaspor, 3. K.ErciyessporYorum
-
Yar Saclarin lüle lüleeeeeeeeeeeee
Ecis Bücüs Güle Güleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Su an zevkden DÖRT KÖSEYIM.
ADMINLER, LÜTFEN Konuyu kilitlemeyin
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".Yorum
-
ANTALYA'DA İSTENMEYEN OLAYLAR!..
Turkcell Süper Lig'in son haftasında evinde Gençlerbirliği'ni konuk eden Antalyaspor, rakibine mağlup olarak lige veda etti..
MAÇ SONUNDA OLAY!..
Hafta içinde Mesut Bakkal'ın istifasının ardından bu kritik maça takımı hazırlayan Antrenör Mustafa Kaplan, soyunma odası koridorlarında tartaklandığını belirtti ve ilginç açıklamalar yaptı ;
"Açsam kimbilir neler dönecekti. Hepsi farklı numaralardı. Tanımadığım numaralardı ama hiçbirisi açmadım. En iyisini yaptım. Bu arada onurumuz, şerefimiz için oynadık. Antalyaspor'u yenmeyi başardık"
Turkcell Süper Lig'de Antalyaspor kendi sahasında Gençlerbirliği'ne 3-1 yenildi

Vural kimi dövüyor

"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum