Erciyesee gıcık akpıyorum gıcık...Zaten bir trabzonsporlu olarak az buçuk sevsem bir sorun vardır di mi
Ancak Antalyasporun düşmesine çok üzüldüm...En azından oynadıkları futbol ikinci yarı başında gayet güzeldi ve bence takım karakteri olarak da ligde kalmlılardı...Antep gibi bir takım bu ligde mevcutken hele...
He bi de,Antalyalıyım...Trabzonsporumla maç yaparken Antalyaspor,umurumda bile olmaz Antalyalılığım...Tek gerçek bordomavidir...Ama yine de ligde kalmalarını isterdim bir Antalyalı olarak...Yılmaz VURALa rağmen,dediğim gibi karakteri bazılara kadar iğrenç değil en azından..
Sakaray ya zaten üzüldüm...Malum gittiğim ilk maçım Sakarya ile yaptığımız maçtı iki yıl önce...Başarılar diliyorum...
Gitsin diye aklımdan geçenlerse Bursa ve Antepti...Olsun bakalaım..En azından orada yaşayan taraftarlarımız adına ligde olmaları güzel
En son 61viya tarafından düzenlendi; 27.05.2007, 12:14.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Erciyesspor'un Kayseri adına Süper Lig için lüks olduğunu düşünüyordum, isabet oldu, gittiler. Seneye isim değiştirip karşımıza bir kere daha çıkabilirler, dikkat.
Sakaryaspor'un düşmesine sevinmedim ama artık bir ders çıkarması gerekiyor Sakarya'nın. Her çıkışlarında "Hah bu sene birşey yapacaklar" diyorum ama sonunu getiremiyorlar.
Rizespor'un düşmesini hiç istemiyordum. Ama Antalya'nın düşmesine ÇOK üzüldüm. Adam gibi, eli yüzü düzgün, temiz futbol ve iyi futbol oynayan bir takımdı. Son maçında bile bence yenilmeyi haketmemişti. Keşke her sene son maça kalan ve her sene çirkefliklerin içinde olan Denizlispor düşseydi. Hatta G. Antep...
Bana sorarsaniz Antalya küme düsmeyi pek hak etmedi, Süperlig'de ikinci yarinin en basarili takimlarindan biri hic kuskusus Antalyaspordu bu sezon her macta ayni performansi göstermistir ve her macta cok gol pozisyonlari üretmelerine ragmen bile bu net gol pozisoynlarini degerlendiremediler oynadiklari son maca bakiyorum 12tane gol posiyonu üretmisler, umarim ikinci ligden tekrar birinci lige cikarlar.
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
valla diyarbakir cikmasinda kim duserse dussun cikarsa ciksin
Bu sene geçti zaten çıkamazlar.Ben şimdi Kasımpaşa'nın çıkmasını istiyorum finalde Altay'ı yenip.İstanbul Belediye'den sonra bir İstanbul takımı daha süper olur.Senede 5 maç görürüz minumum
Yorum