antalyaya üzüldüm ama ercies e de bir o kadar sevindim zuahaha ıh ıh gayseri nolduu laa
Kimler Küme Düşer? Kimler Süper Lige Yükselir ?
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Antalyanın gerek şehir olarak gerekse futbol olarak ligde kalması gerekirdi.Antep'İn ligde düşeceği günleri sabırsızlıkla bekliyorum.Erciyesede sevindim.üst üste iki galibiyet alanın ilk işi Trabzona sataşmak oluyor.Sakaryasporun önceki sene süper lige çıkmasıda mucizeydi ama düşmesine en fazla üzüldüğüm takım oldular.Yorum
-
Başlığı 2007-2008 Küme düşenler diye değiştirseniz şık olur
Hem yeni bir başlık açılmaz.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Manisaspor'u düşürmüşüz hemen
Maç bitseydi yahu
Rizespor takımın başına Metin Diyadin'i getirirse seneye ligdeler bana göre. Kasımpaşa süper lige ait bir takım değildi zaten. Taraftarı bile yoktu doğru dürüst.
Bursa'nın düşmesinide isterdim.
Manisa düşerse bizim için kötü olacak
İzmir'de takımımız yok zaten Manisa vardı yakında.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Rizenin düşmesini ne kadar istemesek de bazı gerçekeleri görmeleri adına iyi oldu Metin Diyadinle gelecek sezon süper lige geri dönerler bir musibet bin nasihattan iyidir ...
manisaya sempatiyle bakıyodum taaki bu sezona kadar sivas maçı sonrası sergiledikleri davranışlar pek hoş değildi vestel firması sponsorluktan çekilmek için bahane arıyodu zaten artık manisasporun tekrar süper lige çıkabileceğine ihtimal vermiyorum (mustafa denizli tekrar gelmezse)
Kasımpaşa süper lig takımı değildi şansa çıktıkları süperlige veda etmeleri gayet normal yinede evindeki maçları kendi stadlarında oynasalardı ve t.d seçimlerinde hata yapmasalardı süper ligde kalabilirlerdi şu kadroyu bozmayıp uğur hocayı da göndermezlerse seneye tekrar süperligde görebilirz kasımpaşayıBordomavi.netYorum
-
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım KoyuncuYorum
-
düşenlere geçmiş olsun;nediyelim...
inşallah seneye de aralarında sivas olur.Yorum
-
Manisa'nin düsmesine ziyadesiyle sevindim.
Sezon basinda oynadigimiz, öküzün birisinin sahaya girdigi, ve bunun akabinde Sivassporlu yöneticilerin 3 puani bedavaya kapmak icin kendilerine yakisir sekilde her türlü rezilligi yaptiklari o ugursuz mac sonrasinda, Manisaspor buna benzer bir durumda kendilerine ceza verildigini, dolayisiyla Trabzonspor'un da ceza almasi icin bir taraflarini yirtmislardi. Öyle ki, Manisaspor'a sponsor olan Vestel bile bu kiytirik takimdan kurtulmak icin bunu bahane edip, böyle bir ligde sponsorluk yapmak istemediklerini beyan ederek Manisaspor'dan vazgecmisti.
Simdi 2. ligde Manisaspor'a adil davranirlar. Güle güle Manisaspor. Ege takimi oldugun icin seni seviyordum fakat Trabzonspor'u kullanarak yanlis yaptin. 3. Lige düserken de bir yerlerini yirtarsan belki acirlar da düsürmezler seni.
Kasimpasa'ya gelince. Nuri Albayrak isimli becerikli ve görevsinaz baskanimizin baskan oldugu ilk haftasiydi yanilmiyorsam ve Kasimpasa ile Ali Sami Yen'de Kasimpasaspor ile oynamistik. O macta eger yanlis hatirlamiyorsam Trabzonspor icin küfürlü tezahüratlar yaptiklarini duymustum. Kasimpasa'yi cok seven o taraftarlara ve Kasimpasaspor'a hak ettikleri yer olan 2 ligde basarilar diliyorum.
Rizespor'a gelince. Gecen sezondan ders cikartmadilar ve düstüler. Kendilerini pralayip 2 mac fazla kazansalardi düsmeyeceklerdi. Ayrica 2 sezon önce bir Rizespor taraftar sitesinde Trabzonspor icin yazdiklari küfürleri, hakaretleri ve asagilamalari aklima geldikce onlarin da düsmelerine bir bakima sevindim. Artik o küfürleri 2. ligdeki rakipleri icin yazarlar. (Trabzonspor'a düsmanlik yapmayan Rizespor taraftarlarini tenzih ederim. Onlar alinmasinlar).Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum