Ecüş gitti yanında da Türk futbolunun yeni büyüğü Antalyaspor gitti.Stadıda boşuna yapıyolar.
Kimler Küme Düşer? Kimler Süper Lige Yükselir ?
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
lig a da başarılar diliyorum. bu takım bu kadroyu korursa seneye tekrar lige çıkarlar. ben hakeden çıksın derim.Yorum
-
valla erciyesin düştüğüne seviniyorum da antalyanın düşmesine üzüldüm çünkü küme düşmeyi hiç haketmeyen takım antalyaydıNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,Yorum
-
Yorum
-
-
Abi sonunda açtın başlığını yani
Herkes gibi ben de sevindim.. Bir de şu Antep gitseydi tam süper olacaktı, Antalya'ya yazık oldu bence. Hiç hesapta yoktular..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.Yorum
-
Darısı ağabey pastırmanın başına inşallah seneye de onlar düşer.Antalyaspor a da 2.ligin büyüklüğü yakışır.HEDEFE YÜRÜYEN ADAM OL YETERYorum
-
ya böyle yapmayalım arkadaşlar. aslında benim görüşüm erciyes bu ligde iyitop oynayan takımlardan biri. bu takımdan daha çok düşmeyi hakeden takımlar var ama onlar senelerdir ligdeler. örneğin antep. berbat futbol oynuyolar ama son iki haftaya geldik ve ne olduysa antep canlandı ve ligin flaş takımlarından kayseriyi kendi sahasında hiç yenilmemiş kayseriyi yendi. ardından ligimizin bir diğer iyi takımı konyayı yine konyada malup etti.
kimne derse desin erciyes delikanlı gibi düştü. pek sevmem erciyesi ama bence öle oldu.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum