Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelinho Wolfsburg'da!..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yeni kadromuz nasıl olur acaba

jefersson

Ufukhan Stephanov Erdinç murat ocak
    (çagdaş)

Hasan Hüseyin

Yattara Gökdeniz Musampa

Umut

Muhtemelen böyle bir kadro oluşacak Marcelinhonun gitmesine gerçekten çok üzüldüm, onun bu takımda büşük işler başaracağına inanıyordum. Daha bir kere bile asıl oynaması gereken yerde oynamadan sattık adamı hakkımızda hayırlısı olsun.
    .

Yorum

Ne kadar kızsakta giden gitti inşallah yarında başka bir yıldızımızı para için satmazlar.bunlara hiç güvenilmiyor yönetici bozuntuları
      BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sezon başında bunu yapamayan devre arasında ne yapacak bilmiyorum ..
        alternatifini bulmadan elindeki iyi oyuncuyu kim satar?
        sadece sıradan takımlar.
        marcelinho, symek, jeff, yattara ,milan, eller, musampa..
        bunların arasından satılması öncelikli olan kimdir?
        eller ve symek gitmek istiyor, musampa ise takıma hiçbirşey katmamış, jefferson katmak bi tarafa durmadan eksiltmiş.
        bu 4 adam varken marcelinho yu göndermek abesle iştigaldir.
        7 adamdan yapılan seçimle marce yi yollamak ancak tombala çekerek mümkün. yoksa mantıklı bir tarafı yok.
        Aslına bakarsan eğer tombala çekilecekse o torbaya marcelinho nunu adı bile koyulmaz yanlışlıkla çekilir diye ama oldu artık
        .

Yorum

İlk olarak ahmetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne kadar kızsakta giden gitti inşallah yarında başka bir yıldızımızı para için satmazlar.bunlara hiç güvenilmiyor yönetici bozuntuları
          Yıldızmı????? takımda kaldımı artık yıldız sınıfında topcu aman üstad kaldıysada yüksek sesle söylemeyelim duymasınlar sonuç malum yarında o gider. Aslında musa hasan ferhat bunları yıldızdır iyi para eder diye başkana lanse etmek lazım o zaman onları satar belki.
          .

Yorum

İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aslına bakarsan eğer tombala çekilecekse o torbaya marcelinho nunu adı bile koyulmaz yanlışlıkla çekilir diye ama oldu artık
            üsdat oldu artık diye diye buralara geldik. artık birşeyler yapmanın zamanıdır.
            istanbulda öğrenciyim. çok fazla aktif değildim gurbette ama protesto ise protesto, imza kampanyası ise imza kampanyası her türlü aktiviteye varım.
            bir yerlerden başlamak lazım.
            yoksa bu yolun sonu uçurum.

Yorum

çok yazık oldu bence marcelinhonun Trabzonda yaşayabimesi bile adamın profesyonelliğini göstermiştir bence ve yeni bi şehir yeni bi ortam ama bazı arkadaşlar bunun farkına varamadı ve gönderilmesinde bi sorun görmüyorlar..ne diyelim herkesin bi bildiği var ama bence en az 1 sezon kalmalıydı marcel..güle güle marcel bu hoca ve mentalite sana fazla hafif dostum....
              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                üsdat oldu artık diye diye buralara geldik. artık birşeyler yapmanın zamanıdır.
                istanbulda öğrenciyim. çok fazla aktif değildim gurbette ama protesto ise protesto, imza kampanyası ise imza kampanyası her türlü aktivitede varım.
                bir yerlerden başlamak lazım.
                yoksa bu yolun sonu uçurum.
                bu yolun sonunun uçurmu olduğu Ali Kemal para için fenere satıldığı zaman belliydi bu tarz davranışlarla zaten sıradan takım hüvviyetine soktular bizi genel kurulu beklemekten başka çaremiz yok yapılacak protestolar işe yaramıyor körayvaz vurdum duymaz adamların umrunda değil eğer umrunda olsa bunları yapabilirlermi.
                .

Yorum

İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu yolun sonunun uçurmu olduğu Ali Kemal para için fenere satıldığı zaman belliydi bu tarz davranışlarla zaten sıradan takım hüvviyetine soktular bizi genel kurulu beklemekten başka çaremiz yok yapılacak protestolar işe yaramıyor körayvaz vurdum duymaz adamların umrunda değil eğer umrunda olsa bunları yapabilirlermi.

keşkeee...
                  keşke dediysem, keşke o günleri yaşamış olsam.hatıralarımda yeri olsa.
                  maalesef yaşımız tutmuyor. ben 1 yaşındayken son şampiyonluk gelmiş.
                  ne diyim ..
                  illa kaba kuvvet mi lazım bunlara, anlamadım ki?

Yorum

arkadaşlar sayın nuri albayrak gider ayak paramı kurtarayım dedi bence başka açıklaması yok
                    adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

geldiğinden beri alışmasını bekledik ama olmadı . oynadığı mevkiyede hoca koymadı ve sonuç yine hüsran oldu . çok üzülmedim gidişine her işte bir hayır vardır .

Yorum

İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar sayın nuri albayrak gider ayak paramı kurtarayım dedi bence başka açıklaması yok
                        aynen katılıyorum arkadaşım

Yorum

Marcelinho'nun kumaşının kalitesi asla tartışılmaz. Hele ki Bundesliga'da bir dönem yılın futbolcusu seçilmiş olması, oynadığı süre zarfından 60'dan fazla gol atması da onun kalitesini ortaya koymaktadır.

Gel gelelim ki, kötü bir Trabzonspor'da oda malesef çok kötüydü.Öyle ki, takımın hızını kestiğini de zaman zaman hepimiz gördük. Gidişi iyi mi oldu, kötü mü oldu bunu hep beraber göreceğiz. Bu şartlarda kalsa, ondan verim alamayacağımızı düşünüyordum.

Sanırım bu transferden en çok Başkan mutlu olmuştur. Malum yıldız vaadiyle harcadığı parasını geri çevirmiş oldu.

@Tunga;

Artık konumuzdayız.

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gel gelelim ki, kötü bir Trabzonspor'da oda malesef çok kötüydü.Öyle ki, takımın hızını kestiğini de zaman zaman hepimiz gördük. Gidişi iyi mi oldu, kötü mü oldu bunu hep beraber göreceğiz. Bu şartlarda kalsa, ondan verim alamayacağımızı düşünüyordum.
                            Hangi hız Erkan abi? Evet, Hüseyin'in ileri attığı şişirme topları zaman zaman yakalayabilip hızını kesebiliyordu... Futbol oynamış herkes az çok bilir. Kanatlar çok özel mevkilerdir, futbolcuyu asimetrik düşünmeye zorlar. Bir yanın yok işte... Adamı zorla sol kanata hapsettik. Hep sağ tarafına kat etmek zorunda kaldı, solbek gibi oynadı, adam kovaladı...

Katıldığım nokta gidişinin bizi çoook sarsmayacağı. Çünkü adamı yok etmek için herşeyi yaptık, olmadı, direndi, koştu, belkide ilk kez zamanında kampa geldi. 16 yaşındaki çocuklara "habu da topçu mu" dedirttiği için buruk ayrıldığına da adım gibi eminim. "Gamsız" Marce'nin bile gururu var, adam kendini gösterememenin ezikliğini yaşıyor. Yine seyredeceğiz Marce'yi Bundesliga'da... Göreceğiz neler yapıyor...

Anlayamıyorum hala... İnsanın aklına hiç mi takılmaz "ulan bu adam gerçek yerinde nasıl oynardı acaba" diye.

Bu takımda Musampa'da oynayamaz, gider. Yattara da taraftar istediği için oynarsa oynar. Onun dışında amatör takım havasında bir TS'a hazır olun derim. Ben bu hoca ile 5 pas yapabileceğimize ihtimal vermiyorum. Marce, Szymek, Musampa'nın olduğu takımda Hasan, Hüseyin, Ferhat, Celalettin ilk 11'de başlayabiliyorsa zaten çoooook ciddi bir sorun var demektir.

ben şampiyonluk falan istemiyorum. Top oynayalım... kaybettiğimiz 7 haftanın hepsini kazansak ne olacaktı? Dan-dun üzerine kurulu saçma sapan bir ortasaha ile galip gel gel dur.

Nefret ettim futboldan...

Yorum

ilk yarıdamn .çok daha kötü bi takım izleyeceğimizi şimdiden söyleyebilirm.....

ALLAH sonumuzu hayır etsin....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

heralde bu son noktaydı bunun üstünde saçmalık yaşamayız heralde sen git bi dunya yıldızını sat yerıne gençlerbırlıgınden risp,ayman gibi adı duyulmamış oyuncuları al

boyle rezıllık olmaz bı daha goremeyız artık onumuzdekı 100 yıl yıldız falan adam bı donem oynadı ve gıttı sabır yok bişe yok.butun dunya duysun bu haberı,yurtdısından hıc bı oyuncu gelmez artık bıze

herşey ziyanın eseri forvet arkası oynayan adamı sol kanatta oynat sonrada kotu oynuyo,formsuz diye sat artık aymanları rispleri izleriz maçlarda

Yorum

Çalışıyor...
                                X