Diğer başılkta yöneticilere(forum) gereksiz ve de aşırı yüklenilmiş bence....Amaç üzüm yemek olmalı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelinho Wolfsburg'da!..
Daraltma
X
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle hayırlı olsun. Bence yönetim doğru bir iş yaptı
*Marcelinho geldiğinden bu yana istenilen performansın çok altında oynamıştır.
*32 yaşındadır.
*Ödenecek para 3 sene için 5 milyon €'yu buluyor yanılmıyorsam.
*Bonservisinden de zarar etmiyoruz
*Takımımızın durumunu da düşünürsek 2. yarıda da farklı bir Marcelinho seyretmeyeceğimiz ortadadır
*Üstüne üstlük, Ziya Hoca "Bu takımın teknik direktörü bensem Marcelinho'nun sol kanatta daha iyi olduğunu en iyi ben bilirim ayrıca forvet arkasında alternatiflerimiz bol" diyebiliyorsa Marcelinho bu takım ve Ziya Hoca için lükstür.
Hiç yoktan kaynak yaratıldı. Şimdi sağlıklı dinamik transferlerle doğru hamleler yapma zamanı. Bu sefer benden yönetime tebrikler(Yerine doğru transferler yaptığı sürece)
o zaman neden alınmıştır bu adam.....
sebebini söyleyeyim fatihin satılması sonucu oluşan tepki ortaımın tolere etmek için alınan 2 oyuncudan biridir.... ancak gfatihin yerini tutmadığı gibi takıma alışana kadra canımızı almıştır.... şimdi wolfburga gidecek ve takır takır topunu oynayacak. o zaman ne diyeceksiniz çok merak ediyorum... madem yaşlı idi neden alındı.. hamiyi 32 yaşında yaşlı diye yolladılar şimdi 32 yaşında adamı transfer ediyolar....
bunların takımı düşündüğü yok.. tek dertleri birilerinin politik itibarını düzeltmeye çalışmak koltuklarında 2 gğn daha fazla oturtmak.....
gidenlere bakın
fatih tekke, lee, symek, marcelinyo, adem koçak, mehmet yılmaz, ali güzeldal
neredeyse bir takım satıldı....yerien alınanlardan bir tane bile faydalı olan adam alınadı bunun sorumluları hesap vermeli....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak caykarali_erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSatilacak Futbolcu Kaldimi!!!
Him Ozaman Bizimde Burda Isimiz Kalmadi : Imza Nurialbayrak Ve Yonetimi
Baska Lafa Gerek Yok
tek rar tek rar anlayana kadar
Bu yonetim marcelino degil dedesini bir daha alamaz ve'de almaz plan proje saglam ,supersin nuri bey .[ille d' 7]
Yorum
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCamiamıza hayırlı olsun bu transfer. Umarım bu başlık kilitlenmeden, Marce'yi uğurlarız
Not: Düşünüyorum da, boşuna mı biz gece 02:00'a kadar kilitlenen bir önceki başlığa yazdık. Şimdi kendimi keriz gibi hissettim. Açıkcası bu tutum hiç hoş değil.
Açıkçası son 6-7 sayfa yazılanlar hiç hoş değil...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Marcelinho gelirken gelmesine muhaliftim; yönetimi desteklemiyorum doğru bir hamle yaptıkları için bu hareketlerini tebrik ediyorum. Aynı eleştirileri Marcelinho gelmeden önce ben de yaptım yaniTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Marcelinho görev başındaki teknik direktöre sorulmadan alındı, dünya yıldızıdır ne yapsa oynar dedik ses çıkarmadık, Kötü oynadı aldığımız paradan fazlaya satıyoruz hem de oyuncuya vereceğimiz çuvalla paradan kurtuluyoruz diye ona da ses çıkarmayalım...peki bir takımda başarı için olmazsa olmaz birşey varsa o da istikrardır, bu kadar oyuncu gönder bu kadar oyuncu al ( alınabilecek mi o da daha belli değil ) bu sirkülasyonda nasıl başarılı olunur.1996 yılına kadar gelen istikrar süreci ve o kadar yetersizliğe rağmen kıl payı kaçırılan şampiyonluk...kimse Trabzonspor tarihinden ders çıkarmıyor mu? veya çıkarabilenler neden yönetime talip olmuyor.
Yorum
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıkcası bu tutum hiç hoş değil.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
işte o başkan olamayan nuri albayrak efendinin cebinden bin lirasının TRABZONSPORUMUZA geçmediginin kanıtıdır . Aynı taktik ne cesaret ya demekki bunlara iyi biz göz dagı verememmiş kimse. Sen fatihi satıyosun ondan aldıgın parayla gidip verdigin sözleri (kendi cebinden alacagın yıldızı) yapıyosun. Sonra borsadan gelen parayıda batırıyosun .. Bunların hepsi birinci perde.....
şimdi ikinci perde açılıyo yeni transfer yapılacak risp ayman erkan 3 milyon euro isteniyo vazgeçiyolar. Taktige bak beşimdi marcelinhoyu satıyosun 2.750 avro üzerinede biraz borsadan katarsın gene transfer yaparsın ve dersinki işte gene dedigimi yaptım ben büyük başkanım dedigimi yaparım .. tamam bu da tamamda....
AMA BİZ BUNU BU SEFER YERMİZİY BİLADER BİZİ KANDIRDIGIN YETMEDİMİ BIRAK GİT EGER ALLAH KORKUN VARSA BIRAK YAKAMIZI TOPÇUDA İSTEMİYOZ STADDA YETERKİ DÜŞ YAKAMIZDAN YEDİN BİTİRDİN BİZİ SAÇLARIM BEYAZLADI SENİN YÜZÜNDEN........
BU SEFER YEMİCEZ YAPMA AYNI TAKTİGİ ŞAŞIRT BİZİ İSTİFA ET (SESSİZ KALMAYALIM YALVARIRIM ARKADAŞLAR KURTARALIM ŞU ADAMDAN TRABZONSPORUMUZU)......****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Yorum
-
Marce bir türlü kendini gösterememişti gitmesine üzüldüm desen yalan olur hem Albayrak'ın parası kıymetlidir kendi cebinden aldığı oyuncuyu oldu da bitti maşallah edasıyla gönderip kendi parasını kurtardı, helal olsun valla şu ticari dehasını bir de takım için gösterse ... Neyse gelelim bugüne Yattara ve Milan dışındaki tüm yabancılardan kurtulmamız gerekiyor ve acilen defansa biri milanın yanına olmak üzere diğeride sağ beke iki adam alınmalı, kalecide gönderilmeli adam mecburiyetten tutulduğu biliyor ve bu düşünceyle yararlı olması zor, orta sahaya bir ön libero bir oyun kurucu birde sol kanat alınmalı birde forvete adam gibi bir adam yani toplamda 7 kişi yoksa bu işler musayla mustafayla musampayla olacak işler değilSaygilarimla,
Yorum
-
Ya arkadaşlar bize çok da faydalı olamayan ama pahalı bir oyuncumuzu çok da iyi bir paraya satmak üzereyiz...şimdi satımasına satılsın ama yeri doldurulabilecek mi :
Marcelinho satılıp Zelenka, Martinez, Risp, Ali Bilgin alınabilecekse bu mükemmel bir hareket olur.Burada Marce den gelecek paranın yanı sıra Fatih Akyel, Celaleddin, Musa, Ferhat, Ömer Rıza gibi Trabzonspor formasını giyecek kapasiteden yoksun oyuncular da kullanılabilir...Bu 4 oyuncu alınsın varsın Marce de gitsin sorun değil...Çok büyük futbolcu belki ama aşı tutmadı...Ama burada yönetime kızan arkadaşlarımın tepkisi sanırım Marce nin gitmesine değil de yerinin doldurulmasına olan inançsızlıklarıyla ilgili...ve bence gereksiz kızıyorlar...Bu yönetim geldiği ilk günden beri,beğenirsiniz beğenmezsiniz o ayrı konu, hep transfer yapıyor...İyi adamlar da aldılar, çuvalladıkları da oldu...Ama ben hgiç bir yönetimin bu kadar tepki aldığınıhatırlamıyorum...Ziya Doğan a şimdi saydıranlar 2 yıl önce ADAM GİBİ ADAM tezahüratını haykırıyorlardı...Ne oldu yani Ziya Doğan 2 yılda futbolu mu unuttu ? Hayır...Ziya Doğan sistem adamı,defansif de olsa bir sistemi var...Ve istediği adamlar alınırsa başarılı olacağı kesindir...Gelir gelmez bize Emrahı, Volkan ı ve Tolga yı aldırmıştı ilk döneminde...O dönemde gol bile yemiyorduk...13 maç üst üste kazandık.Ziya Doğan ın futbol mentalitesini ben de beğenmiyorum ama bu kadar da vicdansız olmamak gerekir bence...Devre arasında fırtına koparmak yerine bence şu kupa maçını beklemek en mantıklısı...En son Ali Özcan tarafından düzenlendi; 12.01.2007, 10:55."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
ya hep dıyom kımse bırsey demıyo ofludan trabzonspora baskan olursa trabzonspor kume bıle duser fatıh tekke gıttı 16 trılyon geldı marce gıttı ondanda 6 trılyon gelecek buyuk olasılıkla ya belkıde barcelona bu kadar para kazanmadı transferden futboldan anlamayan bı yonetımımız var kafalarına gore bıseyler yapıyo yeter artıuk defolun gıdın koyunuze trabzona sahıp cıkan olur sız gıdın yeterkı
Yorum
-
İlk olarak messiburhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya hep dıyom kımse bırsey demıyo ofludan trabzonspora baskan olursa trabzonspor kume bıle duser fatıh tekke gıttı 16 trılyon geldı marce gıttı ondanda 6 trılyon gelecek buyuk olasılıkla ya belkıde barcelona bu kadar para kazanmadı transferden futboldan anlamayan bı yonetımımız var kafalarına gore bıseyler yapıyo yeter artıuk defolun gıdın koyunuze trabzona sahıp cıkan olur sız gıdın yeterkıNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Vegas
Kac paraya alinmisti, toplam zarar kac para?
Birde ortadaki zarari kulupten alacak mi acaba Albayrak? Tranzferden gelen parayi kulube verecegini sanmiyorum da bari, zarari da kulupten almasa.
Yorum
Yorum