Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iyi oynuyorlarda fiziken dökülüyorlar

her mac sakat veriyorlar

hoca yamaya yamaya talisca oyuna almada cok gec kaldi

bakalim daha ne kadar dayanacaklar

oyun ve kadro olarak ligin tartisilmaz zirvesiler ama yas meselesi bence boyunlarini kiracak
    özellikle bu milli aradan sonra gercek tempo, 3 kulvarda
    bakalim ne kadar dayanacaklar
    Beşiktaş'ta Monaco maçında sakatlık yaşayan Tolgay, Atiba, Gökhan Gönül ve Tosic hastaneye MR'a gidecekler. (Ntvspor)

Takımın yarısını kurban etmişler bu gece ☺

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Bjk sahasında Porto'ya kaybetmezse lider olarak üst turda..
      En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 02.11.2017, 00:38.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Besiktas 10
        Porto 6
        Leipzig 4
        Monaco 2

5.hafta evlerinde Porto ile berabere kalsinlar garantiliyorlar liderligi.

Yorum

• Maçı değil ama Şenol Güneş'in basın toplantısını izledim. Vallahi bizim basının sorduklarından ben utandım. Şampiyonlar Ligi grubunda 4 maç 10 puan yapılmış, eminim ki Türk muhabirlerin tamamı beşiktaşlı. Fransız gazeteciler var,yapılan konuşmalar Franzsızca'ya çevriliyor (Avrupa'ya karşı eziklik meselesi değil, isterse Nikaragualı gazeteciler olsun, yabancı misafir yani) Aman efendim oyuncular maç mı seçiyor, yok efendim Göztepe maçı kadrosu vay efendim Şampiyonlar Ligi performansı lig performansını düşürüyor mu. Ananızın örekesi be ! Baktı ki iyice zıvanadan çıktılar, son soruyu tercüman Halil Yazıcıoğlu çevirmedi bile.

Her türlü pislik ve ayak oyunu dolu kendi ortamlarına o kadar alışmışlar ki başka bir dilden konuşamıyorlar. Eminim ki çoğu feneri cimbomu yenip şampiyon olmayı Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna tercih eder.
          En son oflubektas tarafından düzenlendi; 02.11.2017, 12:39.
          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maçı değil ama Şenol Güneş'in basın toplantısını izledim. Vallahi bizim basının sorduklarından ben utandım. Şampiyonlar Ligi grubunda 4 maç 10 puan yapılmış, eminim ki Türk muhabirlerin tamamı beşiktaşlı. Fransız gazeteciler var,yapılan konuşmalar Franzsızca'ya çevriliyor (Avrupa'ya karşı eziklik meselesi değil, isterse Nikaragualı gazeteciler olsun, yabancı misafir yani) Aman efendim oyuncular maç mı seçiyor, yok efendim Göztepe maçı kadrosu vay efendim Şampiyonlar Ligi performansı lig performansını düşürüyor mu. Ananızın örekesi be ! Baktı ki iyice zıvanadan çıktılar, son soruyu tercüman Halil Yazıcıoğlu çevirmedi bile.

Her türlü pislik ve ayak oyunu dolu kendi ortamlarına o kadar alışmışlar ki başka bir dilden konuşamıyorlar. Eminim ki çoğu feneri cimbomu yenip şampiyon olmayı Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna tercih eder.
            Normal. Sonra şikeci bir meczup çıkıp "tesadüf" diyor
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• son dakika golüyle 1 puanı çıkardı başakşehir

Yorum

• Malesef Hoffenheim son dakikada golü yedi.Neyse daha iki mac var Bragaya karsi yenmek sart oldu ve evde Razgrada karsi final maci olur.Hadi hayirlisi!

Yorum

• Abdullah Avcı, Başakşehir'in başında çıktığı 10 Avrupa Ligi maçında (elemeler dâhil) henüz galibiyet alamadı (4B 6M).

büyyük hocaa, istanbul büyük şehir belediyesi ne takım kurdu beee

hele bi avrupadaki iktidarı ele geçirelim eniştenin takımı döktürecek orda
                  sadece aşk bizimkisi

Yorum

• durum iyi degil
                    tel tel dökülen hollanda ve belcikaya ragmen yukari yaklasamiyoruz
                    bu sene 6 puani gecmemiz yine zor gözüküyor

yani toplamda 3 puanda kaybetmis olacagiz

normalde rahat 10 puan ortalamasi yakalamaliyiz
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Cenk iyi bir form yakaladı. Nereden nereye...
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• q7 köpek gibi kosuyor, tellesi her pozisyonda kovaladi

ligde 1 kez bu kadar defans yaptigini görmedim

futbolcularin nankörlügü bir daha sergileniyor
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bjk lider olarak turu geçti ama ŞL'de değişen formattan sonra muhtemel rakipleri çok güçlü olucak.. 1. veya 2. olmanın pek anlamı kalmadı..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bjk lider olarak turu geçti ama ŞL'de değişen formattan sonra muhtemel rakipleri çok güçlü olucak.. 1. veya 2. olmanın pek anlamı kalmadı..
                            Değişen nedir diğer ikincilerden biriyle eşleşmeyecekler mi sonuçta?
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• millet şampiyonlar liginde grubun son maçini formaliteye çevirdi, biz sahamizdan düzgün paslarla çikma alişkanliği kazanamadik daha.

Yorum

• Galibiyete 1.5 milyon euro para var,neyin formalitesi ya.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X