Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Helal olsun osmanlispora
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Konya Braga'yı iyi trolledi.

Yorum

• Helal olsun umarım biraz daha ileri giderler.

Yorum

• Yavşak medya feneri konuşmaya devam etsin..

enel|İç Saha|Dış Saha Toplam İçerde Dışarda
          O G B M A Y AV Puan O G B M A Y AV Puan O G B M A Y AV Puan
          1 Osmanlıspor FK 6 3 1 2 10 7 +3 10 3 2 1 0 6 2 +4 7 3 1 0 2 4 5 -1 3
          2 Villarreal 6 2 3 1 9 8 +1 9 3 2 0 1 5 4 +1 6 3 0 3 0 4 4 0 3
          3 Zürich 6 1 3 2 5 7 -2 6 3 1 2 0 3 2 +1 5 3 0 1 2 2 5 -3 1
          4 Steaua Bucarest 6 1 3 2 5 7 -2 6 3 1 2 0 4 3 +1 5 3 0 1 2 1 4 -3 1

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yattara hıyarı Kiev'deki maçta laubali davranmasaydı iş orda bitecekti.
            1 2 ay önce o karsilasmanin tamamini izledim Youtube'da... o zaman da izlemistim ama hatirlamiyordum (goller hariç), ve gördüm ki Fatih Tekke de epey laubaliydi o aksam... 1-5 bitecek karsilasmaydi... kiev sanki 45dklik takimdi, gebermis gibiydiler; nasil oldu da stadda oldugum ve kâbus gibi geçen Trabzon'daki karsilasmada o kadar direnç gösterdiler anlamadim... 120dk oynansa yine pilleri bitmezdi...
            Ama elenecegimizden korkuyordum, 1-2'lik gâlibiyetten sonra fuski yiyen yerel basinin "15 gün sonra sampiyonlar ligindeyiz" manşetlerinden sonra....
            Berbat bir geceydi, şehrin içine etti o hüsran... kahretsin yaa aklima geliyor deliriyorum... bence anorthosis'ten beter
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1 2 ay önce o karsilasmanin tamamini izledim Youtube'da... o zaman da izlemistim ama hatirlamiyordum (goller hariç), ve gördüm ki Fatih Tekke de epey laubaliydi o aksam... 1-5 bitecek karsilasmaydi... kiev sanki 45dklik takimdi, gebermis gibiydiler; nasil oldu da stadda oldugum ve kâbus gibi geçen Trabzon'daki karsilasmada o kadar direnç gösterdiler anlamadim... 120dk oynansa yine pilleri bitmezdi...
              Ama elenecegimizden korkuyordum, 1-2'lik gâlibiyetten sonra fuski yiyen yerel basinin "15 gün sonra sampiyonlar ligindeyiz" manşetlerinden sonra....
              Berbat bir geceydi, şehrin içine etti o hüsran... kahretsin yaa aklima geliyor deliriyorum... bence anorthosis'ten beter
              Aynen kardeşim iyi hatırlattın Fatih Tekke'ninde arada bir tutan hıyarlıklarından biri bu maçtı.
              Yakalamışsın Kiev'i eşref saatinde yapıştır gitsin işte ama yok illa toptop geçeceksin sanki 5-0 öndesinde.
              Bu turu geçip gruplara kalıp işi sıkı tutsaydık belkide şuan çok başka yerlerde olacaktık.
              Klasik Türk futbolu hastalığı işte, bir varmış bir yokmuş.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• son durum

bu sezon toplamda 9-10 galibiyet belcikayida ukraineyide Türkiyenin gecmesini saglar, donezk ilerlemese tabii
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• hepsinin cani cehenneme

Yorum

• Ula fener
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Şikebahçe orta saha oyuncusu eksikligi o kadar belirgin ki, sow veya lens ekstra bir sey yapmazsa gol atma sanslari yok.
                        Ekici'yi vermeyerek cok büyük bir darbe yaptik, daha cogu bunun farkinda degil.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• onuru volkan ayisinlan kiyaslayanlar umarim bugün vicdan azabi cekecek vicdana sahipdirler...
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• volkana sadece rakipler ayı diyor sanırdım . Fenerbahce nın forumuna girdim kendi taraftarları bile ayı diyor adama hahah
                            61

Yorum

• şikeci azizbahçeyi tokatlamışlar yine takımın diğer adı fenerbahçe mi neydi tam hatırlamıyorum. daha bunlar iyi günleri.

ekici boşuna içlerine oturmadı bunların arayıpta bulamadıkları oyuncuydu ekici şimdi ağlasınlar ağla
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Beter ol fener!
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X