Helal olsun osmanlispora
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
Yavşak medya feneri konuşmaya devam etsin..
enel|İç Saha|Dış Saha Toplam İçerde Dışarda O G B M A Y AV Puan O G B M A Y AV Puan O G B M A Y AV Puan 1
Osmanlıspor FK6 3 1 2 10 7 +3 10 3 2 1 0 6 2 +4 7 3 1 0 2 4 5 -1 3 2
Villarreal6 2 3 1 9 8 +1 9 3 2 0 1 5 4 +1 6 3 0 3 0 4 4 0 3 3
Zürich6 1 3 2 5 7 -2 6 3 1 2 0 3 2 +1 5 3 0 1 2 2 5 -3 1 4
Steaua Bucarest6 1 3 2 5 7 -2 6 3 1 2 0 4 3 +1 5 3 0 1 2 1 4 -3 1
I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
1 2 ay önce o karsilasmanin tamamini izledim Youtube'da... o zaman da izlemistim ama hatirlamiyordum (goller hariç), ve gördüm ki Fatih Tekke de epey laubaliydi o aksam... 1-5 bitecek karsilasmaydi... kiev sanki 45dklik takimdi, gebermis gibiydiler; nasil oldu da stadda oldugum ve kâbus gibi geçen Trabzon'daki karsilasmada o kadar direnç gösterdiler anlamadim... 120dk oynansa yine pilleri bitmezdi...İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara hıyarı Kiev'deki maçta laubali davranmasaydı iş orda bitecekti.
Ama elenecegimizden korkuyordum, 1-2'lik gâlibiyetten sonra fuski yiyen yerel basinin "15 gün sonra sampiyonlar ligindeyiz" manşetlerinden sonra....
Berbat bir geceydi, şehrin içine etti o hüsran... kahretsin yaa aklima geliyor deliriyorum... bence anorthosis'ten beterTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Aynen kardeşim iyi hatırlattın Fatih Tekke'ninde arada bir tutan hıyarlıklarından biri bu maçtı.İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 2 ay önce o karsilasmanin tamamini izledim Youtube'da... o zaman da izlemistim ama hatirlamiyordum (goller hariç), ve gördüm ki Fatih Tekke de epey laubaliydi o aksam... 1-5 bitecek karsilasmaydi... kiev sanki 45dklik takimdi, gebermis gibiydiler; nasil oldu da stadda oldugum ve kâbus gibi geçen Trabzon'daki karsilasmada o kadar direnç gösterdiler anlamadim... 120dk oynansa yine pilleri bitmezdi...
Ama elenecegimizden korkuyordum, 1-2'lik gâlibiyetten sonra fuski yiyen yerel basinin "15 gün sonra sampiyonlar ligindeyiz" manşetlerinden sonra....
Berbat bir geceydi, şehrin içine etti o hüsran... kahretsin yaa aklima geliyor deliriyorum... bence anorthosis'ten beter
Yakalamışsın Kiev'i eşref saatinde yapıştır gitsin işte ama yok illa toptop geçeceksin sanki 5-0 öndesinde.
Bu turu geçip gruplara kalıp işi sıkı tutsaydık belkide şuan çok başka yerlerde olacaktık.
Klasik Türk futbolu hastalığı işte, bir varmış bir yokmuş.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Şikebahçe orta saha oyuncusu eksikligi o kadar belirgin ki, sow veya lens ekstra bir sey yapmazsa gol atma sanslari yok.
Ekici'yi vermeyerek cok büyük bir darbe yaptik, daha cogu bunun farkinda degil.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum

Yorum