Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Elia, Adebayor ve Emre etkililer. Fakat Elia ilerde etkili iken geriye yardımı sürekli aksatıyor.

Lukoki Clichy ile başbaşa kaldığı pozisyonlarda hep başarılı.

Haftasonu orada Olcay yerine daha dikine kateden oyuncumuz olsa maden var Başakşehir'in solunda defansif açıdan.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Elia, Adebayor ve Emre etkililer. Fakat Elia ilerde etkili iken geriye yardımı sürekli aksatıyor.

Lukoki Clichy ile başbaşa kaldığı pozisyonlarda hep başarılı.

Haftasonu orada Olcay yerine daha dikine kateden oyuncumuz olsa maden var Başakşehir'in solunda defansif açıdan.
      İbrahima Yattara...Bu kalp seni unutur mu?..
      Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• link bulamiyoruz konyamaci icin
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• basaksehirin grubunda hoffenheim paf takimi ile razgradda mac yapacak, herkes sakat.

konya 1 puan alirsa iyidir, basaksehir bragayi yener demistim ama adebayor yok sanirim, ordada 1 puan iyidir.
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Konya gayet iyi oynuyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• ilk 30 dk filan izledim sahaneydi konya, direkten dönen bir sutlarida vardi. sagli sollu istekli arzulu diri bir takim vardi.

köln yine yapti yapacagini
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• bütün almanlar maglup simdiye kadar, ne östersundsmus arkadas
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Ülke puanına katkısı için teşekkür ederiz Konyaspora

Yorum

• Çocuk düşmanı Basaksehir yedi golü.
                    Hiç üzülmedim nedense.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• insan akıllı olunca böyle oluyor işte(braga hocası) ibb ihtiyar bir takım (yaş ort. 30) braga son 10 dakika'ya kadar tuttu oyunu sonra iki değişiklik yaptılar spiker'de teşekkür ediyordu braga'ya değişiklikler için ama braga son 10 dakika hapsetti yorgun ibb'yi ve golüde attılar.

lig'tede kötü gidiyorlar daha önce olduğu gibi hakemler gerekeni yapıp toparlanmalarını sağlayacaktır.
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        insan akıllı olunca böyle oluyor işte(braga hocası) ibb ihtiyar bir takım (yaş ort. 30) braga son 10 dakika'ya kadar tuttu oyunu sonra iki değişiklik yaptılar spiker'de teşekkür ediyordu braga'ya değişiklikler için ama braga son 10 dakika hapsetti yorgun ibb'yi ve golüde attılar.

lig'tede kötü gidiyorlar daha önce olduğu gibi hakemler gerekeni yapıp toparlanmalarını sağlayacaktır.
                        hic sanmiyorum

abdullah avcinin gizli silahi erol buluttu o gitti eski günlerine geri döndü

simdi tek soru erol bulut taktisyen oldugu kadar lider mi? onuda malatyada görecegiz
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hic sanmiyorum

abdullah avcinin gizli silahi erol buluttu o gitti eski günlerine geri döndü

simdi tek soru erol bulut taktisyen oldugu kadar lider mi? onuda malatyada görecegiz
                          erol bulut'un ne kadar etkisi var bilmiyorum, doğru olabilir ancak hakemler tarafından gerekli görüldüğünde kollandığını iyi hatırlıyorum. belki enişte sıkılmıştır artık
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            erol bulut'un ne kadar etkisi var bilmiyorum, doğru olabilir ancak hakemler tarafından gerekli görüldüğünde kollandığını iyi hatırlıyorum. belki enişte sıkılmıştır artık
                            tanidigim insiderlara göre özellikle taktik konusunda bir dahiymis

ama bu cok sey fark ettirmez, sotada bir dahi ama oyuncu yönetmekte 0

sonuc ortada
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• hem oyun olarak hem skor olarak besiktasin maglup olacagini tahmin ediyorum
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Sportif başarı bir yana BJK'nin maddi kazancı inanılmaz. Bizimkiler de aynı yolu izleyip kötü taklitle rezil oldular...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X