monaco nun bu kadar kötü olacagini tahmin etmemistim. helal olsun besiktasta cok iyidi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
yeni hoca defansi toparlaybilse birseyler yaparda nasil olacak o is yeni transfer olmadan. elindeki stoperlerin hepsi kötü durumda.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSportif başarı bir yana BJK'nin maddi kazancı inanılmaz. Bizimkiler de aynı yolu izleyip kötü taklitle rezil oldular...
yinede insallah basarili olur.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Bonservis maliyetleri diyelimİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePepe'nin maliyeti nasıl 0 € ya
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePepe'nin maliyeti nasıl 0 € ya
bonservis maliyeti 0 ama 2 yıllık imza parası ile birlikte 9 miloyn euro maliyeti var.....İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBonservis maliyetleri diyelim
Mnejeri ile birlikte 10 milyonuda geçer.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Bizim defansı görünce değeri ne olduğu çok daha iyi anlaşılması lazım aslındaİlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebonservis maliyeti 0 ama 2 yıllık imza parası ile birlikte 9 miloyn euro maliyeti var.....
Mnejeri ile birlikte 10 milyonuda geçer.....
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Faikçiğim soruyu cevaplarken inceden b.k atıyorsun amaİlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebonservis maliyeti 0 ama 2 yıllık imza parası ile birlikte 9 miloyn euro maliyeti var.....
Mnejeri ile birlikte 10 milyonuda geçer.....
Şampiyonlar ligi,katılım,tv reklam stad gelirleri artı 3 maçlık gelir hesabıyla bu yılı sıfır geçmişler şimdiden
Tabi hala 2milyar tl borçları oldugu gerçeğini değiştirmiyor.
Şenol abinin takımının Bu sene şampiyon olması çok zor ama bu performansla lig 2cisi olursa bile elemelerden şampiyonlar ligine katılacak ışık var
İroni olanda bizim başkan Beşiktaşı yakın taklit etmesine ragmen en başarısız yıllarımızdan birini yaşayıp borçlanıyoruz.
Yorum
-
Sadece bilgi verdim Abi.....İlk olarak PEREKLİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaikçiğim soruyu cevaplarken inceden b.k atıyorsun ama
Şampiyonlar ligi,katılım,tv reklam stad gelirleri artı 3 maçlık gelir hesabıyla bu yılı sıfır geçmişler şimdiden
Tabi hala 2milyar tl borçları oldugu gerçeğini değiştirmiyor.
Şenol abinin takımının Bu sene şampiyon olması çok zor ama bu performansla lig 2cisi olursa bile elemelerden şampiyonlar ligine katılacak ışık var
İroni olanda bizim başkan Beşiktaşı yakın taklit etmesine ragmen en başarısız yıllarımızdan birini yaşayıp borçlanıyoruz.
Bonservis vermemişler ama bonservis vermiş gibi maliyeti olmuş .
Kepler Laveran Lima Ferreira (Pepe)' in transferi konusunda oyuncunun kendisiyle anlaşmaya varılmıştır.
Oyuncu ile 2 yılık anlaşmaya varılmış olup,
2017/2018 ve 2018/2019 Sezonununda Toplam 9.500.000 Avro Garanti Ücret
Ayrıca oynadğı maçlarda puan başı 4.000 Avro ödenecektir
Bana göre çok fazla sonuçta 34-35 yaşında birisinden bahsediyoruz....
He parayı verecek olan Beşiktaş biz değiliz versinler sıkıntı yok....
Şampiyonlar Liginden güzel para kazandı Beşiktaş bu yıl..... Yaklaşık 40 milyon euroyu cebe indirdiler yani 170 milyon tl kazançları var.... Pepenin değil sadece bu yıl yaptıkları bütün transferleri karşılar bu rakam....
Geçen yıl Avrupa'da olmalıyız diye kıvranırken bazı arkadaşlar katılmamamıza sevinyordu. En azından Uefaya filan katılabilsek Beşiktaş gibi yağmasada bizede damlardı diye düşünüyorum....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Bu maçı kaybeder Bjk.
Leipzig de Portoyu yenerse bir sonraki maçta Porto da ölüm kalım maçı gibi gelecek Istanbula.
Bu gruptan çıkamazlarsa izle komediyi ☺
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
gayet iyi oynuyorlar, birde talisca kozu var hocanin kolunun altindaİlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçı kaybeder Bjk.
Leipzig de Portoyu yenerse bir sonraki maçta Porto da ölüm kalım maçı gibi gelecek Istanbula.
Bu gruptan çıkamazlarsa izle komediyi ☺
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Avrupada cidden iyi oynuyorlar.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegayet iyi oynuyorlar, birde talisca kozu var hocanin kolunun altinda
Skoru böyle bitirirlerse de garantilediler artik çıkmayı.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
iyi oynuyorlarda fiziken dökülüyorlarİlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupada cidden iyi oynuyorlar.
Skoru böyle bitirirlerse de garantilediler artik çıkmayı.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
her mac sakat veriyorlar
hoca yamaya yamaya talisca oyuna almada cok gec kaldi
bakalim daha ne kadar dayanacaklar
oyun ve kadro olarak ligin tartisilmaz zirvesiler ama yas meselesi bence boyunlarini kiracak
özellikle bu milli aradan sonra gercek tempo, 3 kulvarda
bakalim ne kadar dayanacaklar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum