Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Namağluplar ya...

Hani olmasını istediğimden değil, ilk defa Kiev'de kaybetseler mesela... İmkan dahilinde sonuçta!

Dünkü beraberliğe düzülen methiyeler, yazılan destanlar, kutlanılan zaferler sürer mi?
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kiev dirençli takım şansı kalmadı diye de maçı vermez bjknin işi epey zor orda , büyük ihtimal kazanamaz Avrupa ligine kalır.. Benfica'nın Napoli'yi yenmesi uzak ihtimal..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Namağluplar ya...

Hani olmasını istediğimden değil, ilk defa Kiev'de kaybetseler mesela... İmkan dahilinde sonuçta!

Dünkü beraberliğe düzülen methiyeler, yazılan destanlar, kutlanılan zaferler sürer mi?
        Olmayacak şey değil Oğuz. 2011-2012'deki şampiyonlar ligi maceramızı hatırlayalım.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hâlâ Tercüman Halil'i görünce bir mutlu oluyorum Sen bari geri dön yav.
          tercüman halil yok artik, artik idari menajer halil

ileride sportif direktör olarak karsimiza cikarsa sasirmayalim
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Canın cehenneme bjk ve türevleri..
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• halil trabzonlu değil mi? trabzonlu hali ile bjk'yi mi tutuyormus ? bütün sempatim kayboldu.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                halil trabzonlu değil mi? trabzonlu hali ile bjk'yi mi tutuyormus ? bütün sempatim kayboldu.
                Trabzonlu falan değil Halil.

Yorum

• Ülkemizde alınterimizi ,hakkımızı lime lime doğrayıp Avrupa'ya giden hiç bir takımı Avrupa'da desteklemiyorum.....

Dinamo Kiev, Cska Moskova daha sempatik geliyor böyle takımlardan....

Kimse kusura bakmasın ya da bakan baksın.....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Halil muhabbeti;

anladığım kadarıyla adam çalıştığı yeri özümsüyor yani klasik tabirle "profesyonel"

bizdeyken de içten sevinçlerine şahit olmuştuk, şimdide orası için yapıyor işte aynısını.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Zorya aleyhine verilen ofsayt kararları ilginç.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• başarılar mra
                        #

Yorum

• bi şey fark ettim, bizim dışımızdaki bütün takımlar iyi oynuyor fc ottoman coşturuyor resmen sağlı sollu girişiyorlar.
                          #

Yorum

• Bir Kıçı kırık osmanliya bakiyorum bir bize hakikaten vizyon zehirlenmesinden can cekistigimizi tekrar anlıyorum

Yorum

• Osmanlıspor güzel oynuyor helal olsun. Villarreal olduğu grupta Zurich'i yenip lider bile çıkabilirler.

Yorum

• Steaua maçı döndürdü; fuzuli yere gruba ortak oldu. Gruptan çıkması için beraberlik yetiyor; hatta son hafta 2 maç da berabere biterse lider çıkacak.
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X