Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim yenilgi sezon basindaydi. Takim hazir degildi. Fb, ligde ve Avrupada kac mac oynadiktan sonra Moldeye yenildi.

Transfere 90 milyon dolar harcadilar, Nani disinda katki veren oyuncu yok. Nani de skora katki yapiyor, macin genelinde o da yok. RVP falan bitik.

Bu sene yaptigimiz transferlerin cogu nokta atisi. Keske Cavanda ve Mbia seviyesinde 1 sol bek ve 1 kanat daha alsaydik.

Yorum

• Ne Fbyi ne de Gsyi desteklerim. Bjkyi de desteklemem. Fb, grubunda cok zor ilk2ye girer. Gsde grubunda sonuncu olacak zaten. Astana, Gsdan iyi takim.

Yorum

• tahminen gs cok zorlanir, bence astana alir veya berabere. ic sahadaki ilk sl maclari ve benficadan deplasmanda sadece 2 yediler.
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Türk futbolu aldiklari profesyonel para disinda ölmüs ama bunu hala anlamiyanlar var yok türk takimlari final oynar yok böyle iyiyiz la bizler san marino ayarina gidiyoruz haberleri yok
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Gs berabere kaldı şaka gibi.

Yorum

• Semih Kaya'nın nasıl bir balon olduğunu tekrar tekrar izledik. Şu adam övülüyor bu ülkede düşünün.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Hamza'nın Galatasaray'ını öven adam buralarda mı ?

Yorum

• Maçın 2. yarısını izledim, saat 7 de başladığını bilmiyordum...

1) Semih
                  2) Muslera
                  3) Carole

ve diğerleri... Ben bu kadar bomba bir defans hattı görmedim, Onur a kızanlar açsın gs lilerin Muslera yorumlarına baksınlar... ))

Yalnız Semih Kaya hakkında düşüncelerim başından beri aynıdır, bizim Mustafa Yumlu dan hiçbir artısı yok. Ligin en bomba stoperlerinden birisi, inanılmaz kötü oynadı ve şuan gs liler kendisine iyi sövüyorlardır emin olun. Bizde olsa cinnet geçirme sebebiydi, Mustafa o boşluğu dolduruyor bizde ama Semih ten kesinlikle geri kalır yanı yok. Sadece hız diyebilirim, Semih daha çevik ama ikisi de tipik yerli stoper işte.

Maçı izlerken içim gitti, biz bunları evimizde yenemedik. O kadar pozisyon kaçar mıydı ? Şu defans hattına bak, forvet olsam çıkıp sahaya kudururdum o derece. Ahh Erkan, ahh Ndoye, Ahh Marin AHHH ŞOTAA ahhh ulan ahh biriniz bari gününde olsaydı da şunları rezil kepaze etseydik...
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hamza'nın Galatasaray'ını öven adam buralarda mı ?

Buradayım, yukarıya da maçla ilgili yorumumu attım. Ligde evet gayette zevk veren futbol oynatıyor. En azından senin takımından daha iyiler, şu rezil savunmayla bile.

Anadolu maçlarında bu adamların oynadığı futbolu beğeniyorum, bjk nin, fb nin... Hala derdimizi anlatamadık. Adamlar ligde anadoluya karşı senden daha baskılı oynuyorlar.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• yav kendimi 20:45e ayarlamistim mac bitmis anasini satayim :-))
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• sonuc hic sasirmadim adamlar daha iyi oynadi yakinda hem lig hem milli takim seviyesinde yenecek takim bulamiyacagiz kafa yapisi degismedikce
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• ne yapalim o halde bizde man utd wolfsburgu izleriz.
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ne yapalim o halde bizde man utd wolfsburgu izleriz.
                            Hangi kanalda maç hemşerim ?
                            McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hangi kanalda maç hemşerim ?

Bende o maçı izlemek istiyordum ama tivibuspor veriyormuş. Gs maçını cam gibi bir ecza dolabından izledim, bu maçada buluruz bir şeyler...

edit: buldum, evet buda cam gibi... yolla panda diyene yolluyorum. (:

edit 2: Manu ibretlik gol yedi. Dünya üzerinde sadece TS böyle goller yiyor sanıyordum, dev kulüplerde yiyormuş. Güzel değil basit goldü ama defans hatası ibretlikti. Yumlu kaynıyor defansları.

edit 3: şerefsizim adamlar futbol oynuyor, açlığımı gideriyorum şuan. işte futbol bu yaw.
                              En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 30.09.2015, 22:00.

Yorum

• Hahahah iyi oldu GS'ye!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X