besiktas 1-0 önde ayrica Halil Altintop Bilbao karsisinda gol atmis
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
Kus beyinlilerin balonunu öyle bir patlatmislarki ses Avrupa yakasindan duyulmus.
Bu maci Youtube a falan koyacak olan mutlaka baslik olarak +18 yazmali.
Duyduguma göre Antalyaspor macinda oldugu gibi hakem bu sefer
fe-be gol atsin diye maci 10 dakika da uzatmamis.
Yazik olmus ya, onlar UEFA kupasini alacaklardi.
Bu sekilde almaya devam ederlerse UEFA kupasini nereye sigdiracaklar
merak ettim dogrusu, yer kalmayacak bu gidisle zahir.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
bakin bir kac maglubiyetten sonra azize bu perreirayi yollar. Adam skor 1-1 ken yanlis adam cikardi ve sonra geldi goller.
oyun okuma sifir. Cikaracagi adam van Persie ve onun yerine alacakti Fernadao yu. Neyse yanlislara devam etsin ve bursa macindada insallah sürpriz yasarlarBMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
Yorum
-
Şikecilerin en büyük eksiği, emre, egemen, kuyt, sow gibi winner Oyuncuları kaybetmiş olmalarıdır. Bu futbolcular sonuç ne olursa olsun maçı bırakmıyorlardı. Üstüne üstlük teknik traktörleri Volkan ve mehmet Topal'ın konsantrasyon ve heveslerini kırınca sonuç bu oluyor. Netice Dişe dokunur top oynayan küçük şikeciler var. Ekici geçen seneki performansına ulaşır, marin bu formunu artırarak devam ederse bu sene o sene olacak inşallah.
Yorum
-
Yok , 4 5 istemisler.kim verir bedava.İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLinnesi cok beğendim bjk bedava istememis bu adami...
Yorum
-
fener maçının özeti var mı arkadaşlar?
tabi ki de var
En son Ali Can tarafından düzenlendi; 18.09.2015, 00:12.
Yorum
-
Artvints..
Bos yere istememisler anlaminda o bedava
En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 18.09.2015, 00:28.
Yorum
-
Cumleyi simdi okudum, goz gezdirirken bedava almamislar diye algilamistim. Bos yere istememisler deseydin de beni sıkıntıya sokmasaydinİlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtvints..
Bos yere istememisler anlaminda o bedava
Yorum
-
Şaka demi bu ? Şikeci takımlar ne zamandan beri güzide oldular ? Allah yardımcıları olmasın, Allah daha beter etsin bunları...İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu aksam fener ve bjk gibi ülkemizin guzide 2 takiminin maci var..Yollari açık olsun..Gs de 3.olup buraya gelsin yari finalde 3 Türk takimimiz olsun inşallah...
Vira Bismillah..Allah yardimcilari olsun inşallah...Mustafa Yumlu.
Yorum
-
Pardon kardesİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCumleyi simdi okudum, goz gezdirirken bedava almamislar diye algilamistim. Bos yere istememisler deseydin de beni sıkıntıya sokmasaydin

Avrupa da güzideİlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞaka demi bu ? Şikeci takımlar ne zamandan beri güzide oldular ? Allah yardımcıları olmasın, Allah daha beter etsin bunları...
Uefa da para yok pul yok gitsinler sıkıntı yok....Sali günü 5-6 saat deplasmana gitsinler ayni sekilde geri donsunler ordanda 2 saat Antepe gecsinler..Ömürleri havada gecsin bu sene...Devamli rotasyon yapmak zorunda kalsinlar vs vs..Dün Molde nin gollerinde zevkten dört köşe oldum ama fenerin gruptan cikmasini istiyorum..Bir daha ki mac mantik cercevesinde hareket edip duygularimi bastirip feneri destekleyecegim..Belki ustime sari lacivert bir seyler bile giyerim
Bu sene Ist takimlarinin Avrupa da kalmasi önemli. .Biz sampiyon olalim da onlar ne yaparsa yapsin..
Yorum
-
1 maç ile kıyas etmek doğru olmaz. Son yıllarda Trabzonspor Avrupa kupalarında ülkemize puan kazandıran galibiyetler aldı, hakeza Beşiktaş da öyle.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz de ön elemede adı sanı duyulmamış bir takıma elenerek hakikaten itibar kazandırdık!!!
Fakat fb ve gs gruplarda hep sonunculuğa oynuyorlar. Paso yenilgi. Ben genel çerçeveyi söylüyorum."The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
Fenerlilerle kafa bulasım geldi bütün gün boyunca
Ama aklıma Rabotnicki geldi hep vazgeçtim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum