Benfica dünyanın en iyi savunma takımı olarak görülen Atletico'ya karşı müthiş savunma yaptı ve 3 puanı kaptı. GS Atletico ve Benfica'dan kolay kolay puan alamaz. Muhtemelen son maça kadar 1 puanla devam ederler. Son maçta içeride Astana'yı yenip 4 puanla Avrupa Ligi'ne kalırlar. Astana Benfica veya Atletico'dan kazara puan alırsa da pek bir şey değişmez her halukarda GS'yi yenmek ya da 2-3 gollü beraberlik almak zorundalar....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 30.09.2015, 23:57.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
-
Benfica lider bitirir grubu, hizli tren gibi hücum organizasyonlari yapabiliyorlar. Benfica savunma yaparak kazandiysa bu maci o zaman garanti lider bitirirler. ic sahada kimseye puan vermezler.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenfica dünyanın en iyi savunma takımı olarak görülen Atletico'ya karşı müthiş savunma yaptı ve 3 puanı kaptı. GS Atletico ve Benfica'dan kolay kolay puan alamaz. Muhtemelen son maça kadar 1 puanla devam ederler. Son maçta içeride Astana'yı yenip 4 puanla Avrupa Ligi'ne kalırlar. Astana Benfica veya Atletico'dan kazara puan alırsa da pek bir şey değişmez her halukarda GS'yi yenmek ya da 2-3 gollü beraberlik almak zorundalar....burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Biraz geç olacak ama ben hayatımda yapı, hayat, kariyer olarak birbirine benzeyen iki futbolcu görmedim
Simon Kjaer= Semih Kaya
Adamların defansta yaptıkları hatalar balonlukları renkleri mevkileri tipleri nerdeyse yaşları aynı
Danimarkalı Semih Kaya adam
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Tespitin dibine vurmuşsun be. Çok iyi tespit. Birini Marko Basa iyi gösterdi, birini de Tomas Ujfaliji.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz geç olacak ama ben hayatımda yapı, hayat, kariyer olarak birbirine benzeyen iki futbolcu görmedim
Simon Kjaer= Semih Kaya
Adamların defansta yaptıkları hatalar balonlukları renkleri mevkileri tipleri nerdeyse yaşları aynı
Danimarkalı Semih Kaya adam 
Yorum
-
Celtic eski gücünde değil, İnşallah yenilmezler
Edit: Goooooolllllllllllllll 1-0
Edit: Goooooolllllllllllllll 2-0
Zencinin Asisti 1-2
Mahmut uslu: Fenerbahçe'yi çıtır ediyorlar...En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 01.10.2015, 22:53.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
2-2 oldu yine Fernandoş... Milletin golcüsü atıyor. Yalnız fener iyi yırttı, ilk gol rakip defansın hatası, 2. gol duran toptan ve 2. yarının başında. Celtic farka gider diye düşünürken canlandırdılar adamları."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum