Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benfica dünyanın en iyi savunma takımı olarak görülen Atletico'ya karşı müthiş savunma yaptı ve 3 puanı kaptı. GS Atletico ve Benfica'dan kolay kolay puan alamaz. Muhtemelen son maça kadar 1 puanla devam ederler. Son maçta içeride Astana'yı yenip 4 puanla Avrupa Ligi'ne kalırlar. Astana Benfica veya Atletico'dan kazara puan alırsa da pek bir şey değişmez her halukarda GS'yi yenmek ya da 2-3 gollü beraberlik almak zorundalar....
    En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 30.09.2015, 23:57.
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benfica dünyanın en iyi savunma takımı olarak görülen Atletico'ya karşı müthiş savunma yaptı ve 3 puanı kaptı. GS Atletico ve Benfica'dan kolay kolay puan alamaz. Muhtemelen son maça kadar 1 puanla devam ederler. Son maçta içeride Astana'yı yenip 4 puanla Avrupa Ligi'ne kalırlar. Astana Benfica veya Atletico'dan kazara puan alırsa da pek bir şey değişmez her halukarda GS'yi yenmek ya da 2-3 gollü beraberlik almak zorundalar....
      Benfica lider bitirir grubu, hizli tren gibi hücum organizasyonlari yapabiliyorlar. Benfica savunma yaparak kazandiysa bu maci o zaman garanti lider bitirirler. ic sahada kimseye puan vermezler.
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Ben eskiden Avrupa'da Türk takimlari mac yaparken desteklerdim, gol falan attiklarinda sevinirdim. Şimdi gol yediklerinde daha çok mutlu oluyorum ne oldu bana böyle

Şimdilik sadece futbolda ama...
        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• 8tasin macini kim veriyor
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Sporting kazanır kaybeder bilemem ama onların ortaya koyduğu takım içi yardımlaşmanın yarısı biz de olsa şaha kalkardık...
            Trabzon bir sevda,

Yorum

• Teo bursaya attığı gibi bjk ye atıyordu..
              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Biraz geç olacak ama ben hayatımda yapı, hayat, kariyer olarak birbirine benzeyen iki futbolcu görmedim

Simon Kjaer= Semih Kaya

Adamların defansta yaptıkları hatalar balonlukları renkleri mevkileri tipleri nerdeyse yaşları aynı Danimarkalı Semih Kaya adam
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biraz geç olacak ama ben hayatımda yapı, hayat, kariyer olarak birbirine benzeyen iki futbolcu görmedim

Simon Kjaer= Semih Kaya

Adamların defansta yaptıkları hatalar balonlukları renkleri mevkileri tipleri nerdeyse yaşları aynı Danimarkalı Semih Kaya adam
                  Tespitin dibine vurmuşsun be. Çok iyi tespit. Birini Marko Basa iyi gösterdi, birini de Tomas Ujfaliji.

Yorum

• Celtic eski gücünde değil, İnşallah yenilmezler

Edit: Goooooolllllllllllllll 1-0
                    Edit: Goooooolllllllllllllll 2-0
                    Zencinin Asisti 1-2

Mahmut uslu: Fenerbahçe'yi çıtır ediyorlar...
                    En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 01.10.2015, 22:53.
                    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Ne güzel geciriyorlar febeye
                      .

Francesco
                      Totti

Yorum

• Adamlar tavana tavana asıyor 2-0 Taraftar harika.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Şikecilerin tur atlaması Lazım bence .. Her türlü işimize gelir .. Aksi durumda sadece lige asılırlar ve bu kadroları lig için biraz fazla gibi ..!
                          McLas was Here

Yorum

• TRT'nin bu sezon yayınladığı 8 Avrupa maçında temsilcilerimiz sadece 1 kez kazanabildi...

(Trabzonspor - Differdange 1-0)
                            Trabzon bir sevda,

Yorum

• en güzel eglence sikebace
                              BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• 2-2 oldu yine Fernandoş... Milletin golcüsü atıyor. Yalnız fener iyi yırttı, ilk gol rakip defansın hatası, 2. gol duran toptan ve 2. yarının başında. Celtic farka gider diye düşünürken canlandırdılar adamları.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X