📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Karabağ, Avrupa'nın bu sezon en formda takımlarından Leverkusen'e karşı doksanar dakika önde olup elendi. İlkinde son dakikada berabere kaldı, ikincisindeyse kaybetti.
Portekiz takımı eledikten sonra Leverkusen'i de geçselerdi unutulmaz bir Cinderalla masalı olacaktı.
hem kırmızı kart görmeleri hemde maçın sonlarında yorulmaları çok fazla geriye gömülmelerine neden oldu
karabağ genelde 2. bölgede rakibi karşılar,maçtada böyleydi, 30-35 metre takım boyu olur
presli oynadıkları için haliyle çok yoruldular,ve hem gömüldüler hemde çıkamadılar,topa sahip olup zamanıda harcayamadılar
karabağ enteresan bir takım : maçın belli anlarında sürekli topu ileri şişirip oynuyorlar , gene maçın belli anlarında çok iyi paslaşıp harika kontraatağa çıkıyorlar
maçın başlarında bu ne ya topu sürekli ileri şişiriyorlar demiştim,kısa süre sonra acayip paslasıp pozisyon buldular
karabağ genel olarak bence pres takımı, pas yaptıklarında ise dikine pozisyon bulmak için yapıyorlar, öyle yana pas yapayım set e yerleşeyim kafasında değiller
geçen yıllarda da izlemiştim karabağı ve beğenmiştim, leverkusen karşısında da beğendim
bu arada kurban kurbanov mu fatih tekke mi sorusu bende cevaplanmış değil henüz, benzer yapıda hocalar
Yorum