4 takım derken şikeciler elenir bence
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
sikeciler seri basi, ibfk ve konya 4. kutuda yanlis bilmiyorsamİlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 takım derken şikeciler elenir bence
sikeciler kötü olsada cekilis usulünden avantajli"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Vardari elediler yani sence?İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesikeciler seri basi, ibfk ve konya 4. kutuda yanlis bilmiyorsam
sikeciler kötü olsada cekilis usulünden avantajli
Bu arada 36 m.€ goes to bjk oldu yineBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
yani onuda elesinlerİlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVardari elediler yani sence?
Bu arada 36 m.€ goes to bjk oldu yine"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Doğru düzgün bir golcüsü olmayan bir takımın 2-0'ı çevirmesi çok zor. Taraftarı bizim maçtaki gibi desteklerse belki bir nebze gaza gelip bir şeyler yapabilirler.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani onuda elesinlerBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Valla hiç beklemiyordum. FB aslında golü yiyene kadar öyle veya böyle baskı kurdu ama sonuç elde edemedi. Golden sonra FB dağıldı 4-5 gol daha yiyebilirlerdi. Şu FB'yi yenemediğimize bir kez daha üzülmek gerek. Sonuç olarak geçen hafta yazdığım gibi bu elenme bir hafta konuşulur biter. Uzun lig maratonunda Avrupa'da olmamak FB'ye yarayacaktır. Ülke puanı da BJK, Başakşehir ve Konya'ya emanet...İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVardar şikecileri burda da yenecek.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
EMRE BOL ilk 30 dk 4 yapar diyorduİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVardar şikecileri burda da yenecek."Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
Elleme iyi oldu.
Yorum
-
bukadar süprizlen baslayan baska sezon yoktur
belcika 2 takimi kaldi
hollanda 2 takima kaldi
ukrayne ve Türkiye 3 takim
gs ve sikeciler bukadar mal olmasaydi 8.olmak icten bile degildi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum