Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 65 e kadar pres yaptıktan sonra 3-4 tane yiyecekleri belliydi.Tv den bizim izlediğimiz gibi okan da kenardan izledi.Adamlar da 3 tane attı.90 dk pres yapamazsın.Bu oyun bu kadar stabil değil.Erkenden değişiklikleri yapsaydı 1 puanı alırlardı.Kibirden dolayı onu da alamadılar.Gol yedikten sonra 3 tane adam sokmasına halen daha gülüyorum
    En son fadigaTS tarafından düzenlendi; 24.10.2023, 22:15.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ama 20 de 4 isabet Adamlar 14 te 7.Dağa taşa şut atınca ne oluyor?

Yorum

• Kopenhag Basel ikilisine 45 şut attın. O zaman sonuç her şeydi.
        ( ゚д゚)

Yorum

Kopenhag Basel ikilisine 45 şut attın. O zaman sonuç her şeydi.
          Kopenhag maçlarını gayet iyi hatırlıyorum bırak şutu atak yapamıyorduk 2 maçta toplam 3-4 pozisyonumuz anca vardır. Basel maçlarında hocaya bişey diyemiyorum takımın beceriksizliğine elendik, sadece 2. maçta değişiklikleri felaketti 1-0ken orta sahayı boşaltması vs.
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kopenhag maçlarını gayet iyi hatırlıyorum bırak şutu atak yapamıyorduk 2 maçta toplam 3-4 pozisyonumuz anca vardır. Basel maçlarında hocaya bişey diyemiyorum takımın beceriksizliğine elendik, sadece 2. maçta değişiklikleri felaketti 1-0ken orta sahayı boşaltması vs.
            Trabzondaki kopenhag maçında adamların tek isabetli şutu varmış.Şimdi baktım.Yani beceriksizliğimiz yüzünden elendik

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Boşuna lafı geveleme. Ben Kaan Ayhan abartılan bir futbolcu diyorum. Sen işin içine Toreira çekiyorsun. gs'de sahadaki en kazma oyuncu Kaan şu an. Kaliteli adam aldık işte Mendy aldık. bize 9 tane daha Mendy lazım, kaç senede alabilirsin? gs bu kadroyu 1 senede kuruyor.
              Gs veya fb gibi bir takım kurman imkansız. İkisi de özellikle bu sene toplam maliyet 100 milyon euroluk bir harcama yaptılar. Sen bu harcamayı 3 yılda bile toplamda yapamazsın. Bu iki takım özellikle bu sene çok abarrtı bu işi. Bjk bile epey gerdie kaldı.

Yorum

İyi hatırlamıyorsun. 13ü ceza sahası içerisinden 18 şut atmışız. Bardhi'nin kaçırdığı 3 net pozisyon var. Djaninynin kaçırdığı çok net pozisyon var. Kalecinin çıkardığı iki güzel korner topu var.

Bilgileri tazele. https://www.youtube.com/watch?v=DilkDfRAcKs
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzondaki kopenhag maçında adamların tek isabetli şutu varmış.Şimdi baktım.Yani beceriksizliğimiz yüzünden elendik
                  Bizim de toplam 4 isabetli şutumuz var 2. maçta. 600 pasta 518 isabet var ama hakkını verelim güzel pas yapmışız

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İyi hatırlamıyorsun. 13ü ceza sahası içerisinden 18 şut atmışız. Bardhi'nin kaçırdığı 3 net pozisyon var. Djaninynin kaçırdığı çok net pozisyon var. Kalecinin çıkardığı iki güzel korner topu var.

Bilgileri tazele. https://www.youtube.com/watch?v=DilkDfRAcKs
                  Kazansak CL gruplarına kalacağımız maçta 3-4 pozisyona girdiğimiz için Avcı hocamı tebrik ederim o zaman. Maçın başında Djaninynin kaçırdığı dışında hiçbiri net pozisyon değil bu arada.
                  En son Arda' tarafından düzenlendi; 24.10.2023, 22:51.
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Musiala nasıl bir topçu ya. Tekniği muazzam. Bellingham gibi mental yönü güçlü ve lider olsa kusursuz hâle gelir neredeyse.

gs 65'e kadar hakikaten çok iyiydi ama 3 tane yiyip g.tlerinin üstüne oturunca "Bu kadar riske gerek yoktu sanki" diye miyavlamaya başladılar. Sızı geçince farkına varırlar iyice.

Yorum

• gs bayern maçından notlar

okan buruk 2000 gs terim tarzı pres takımı yaratmış

muhtemelen okan buruk gs nin yeni fatih terimi olma yolunda ilerliyor

bu maaş bütçesi ile gs çok daha iyi ve hazır oyuncular alabilirmiş, alsaymış şu anda 9 puanla lider olması işten bile değilmiş, çok fazla arızalı ve hazır olmayan oyuncu aldılar yüksek maaşlara, ziyech,ndombele,zaha gibi

bu hazır olmayan oyuncularla pres oyunu oynatmak okan buruk un başarısı ve cesareti olsa gerek, daha hazır oyuncularla şu oyun skora yansıyabilirdi

kerem aktürkoğlu,zaha,tete,kazımcan ndombele kaan ayhan dan şu bütçelerle çok daha iyileri alınabilirdi

icardi fizik olarak tatil yapmaya devam ediyor, aslında o da arızalı oyunculardan biri, ama yüksek kalite olduğu için bu arızayı göstermiyor,ama misal zaha yüksek kalite oyuncu değil

hazır ve arızasız oyuncu fark yaratıyor aga, toreira,davinson sançez sacha boey vs

gs de bana göre ideal oyuncular şunlar: muslera, sacha boey,sançez,abdulkerim,toreira ,icardi, diğer 4 oyuncu daha hazır arızasız ve yüksek kalite olabilirmiş bu bütçelerle

ayrıca 3 yerli kuralıda bence mükemmel kadro kurmaya engel bir durum,kerem aktürkoğlundan daha iyisini bulsanda alamıyorsun,yada zaha yı alıp yanlış 11 ler ile çıkmak zorunda kalıyorsun,saçma bir kural

özetle gs 50-60 milyon avroluk maaş bütçesini yanlış kullanmış şu maçı izleyince,pozisyonları sonuçlandıramadılar
                      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Musiala nasıl bir topçu ya. Tekniği muazzam. Bellingham gibi mental yönü güçlü ve lider olsa kusursuz hâle gelir neredeyse.

gs 65'e kadar hakikaten çok iyiydi ama 3 tane yiyip g.tlerinin üstüne oturunca "Bu kadar riske gerek yoktu sanki" diye miyavlamaya başladılar. Sızı geçince farkına varırlar iyice.
                        bence risk almayıp otobüsü çekseler daha kötü bir sonuç olurdu ve pozisyona girmeleride zor olurdu, türk takımları bekleyerek defans yapamıyor aga
                        TEKKEBALL

Yorum

Bizim de toplam 4 isabetli şutumuz var 2. maçta. 600 pasta 518 isabet var ama hakkını verelim güzel pas yapmışız

Kazansak CL gruplarına kalacağımız maçta 3-4 pozisyona girdiğimiz için Avcı hocamı tebrik ederim o zaman. Maçın başında Djaninynin kaçırdığı dışında hiçbiri net pozisyon değil bu arada.
                          Oyunu mu öveceğiz, sonucu mu karar ver bence. İsabetli şut üzerinden kritik yapacaksan bugün gsnin de 4 şutu var. Kaçan pozisyon değerliyse altı pastan kaçırdığın 4-5 pozisyon var. Kaleyi dövüp durmuşsun atamamışsın. Kıymeti yok mu? Ben sonuca değer veriyorum, kazanamadık kötü. Bir tane salaktan atıp kazandığın İnter maçı çok daha iyi benim için. Ama oyuna değer veren sen şunları nasıl görmüyorsun garip.

Net dediklerim de bunlar. Sadece ilk yarıyı aldım. Yan topları alamadım belli olmuyor ekran görüntüsünde.

( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gs veya fb gibi bir takım kurman imkansız. İkisi de özellikle bu sene toplam maliyet 100 milyon euroluk bir harcama yaptılar. Sen bu harcamayı 3 yılda bile toplamda yapamazsın. Bu iki takım özellikle bu sene çok abarrtı bu işi. Bjk bile epey gerdie kaldı.
                            iyi takım kurmak için illa çok para harcaman gerekmiyor

biz yakın dönemde 18-19 ve 19-20 sezonlarında 10-15 milyon avro maaş bütçeleri ile gayet iyi takım kurmuştuk, 3-4 yıllık bir proje yapman gerekiyor

misal hem geçen sezon hemde bu sezon biz kaynak israfı yaptık, 25-30 milyon avroluk maaş bütçeleri ile izlenmesi işkence takımlar kurduk,tabi bunda avcı nın da negatif etkisi oldu, kötü bir teknik adam olmasından dolayı

yüksek maaş bütçesi hemen başarı için kısa çözümlerden biri, ama hem riskli hemde bu ekonomik koşullarda mantıksız, bizim için
                            TEKKEBALL

Yorum

Kopenhag Basel ikilisine 45 şut attın. O zaman sonuç her şeydi.
                              kopenhag ve basel vasat ve vasat altı takımlardı aga

misal gs o kopenhagı ezdi iç sahada,

bayern manu ya karşı gs nin oynadığı futbol takdiri hak ediyor, korkak teknik adamlar ile bir yere varılamaz , bunu gördük,

okan buruk avcı dan 2 gömlek üstün bir teknik adam bana göre, cl performansı bunu gösteriyor
                              TEKKEBALL

Yorum

Oyunu mu öveceğiz, sonucu mu karar ver bence. İsabetli şut üzerinden kritik yapacaksan bugün gsnin de 4 şutu var. Kaçan pozisyon değerliyse altı pastan kaçırdığın 4-5 pozisyon var. Kaleyi dövüp durmuşsun atamamışsın. Kıymeti yok mu? Ben sonuca değer veriyorum, kazanamadık kötü. Bir tane salaktan atıp kazandığın İnter maçı çok daha iyi benim için. Ama oyuna değer veren sen şunları nasıl görmüyorsun garip.

Net dediklerim de bunlar. Sadece ilk yarıyı aldım. Yan topları alamadım belli olmuyor ekran görüntüsünde.

Gamsız Djaniny soldan girdiği pozisyonu atabilse takımın kaderi değişirdi. İkinci kare o pozisyon galiba.

*

Sergio Oliviera sakat mı? Niçin oynamıyor?
                                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.10.2023, 23:30.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X