Gol
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
Hadi gözün aydın kına yak,İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Sonunda yediler aynen açık alan çok bıraktılar.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTercihlerden bahsediyorum.
Bu kadar açık alan bırakan takımın hala yememiş olması mucize.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Ndombele'yi neden almadı orta saha düşünce okan hoca bende onu anlamadım.İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeri gelemiyor gs. Bu tempoyu tutamazdilar zaten. Ndombele belki orta sahayı rahatlatır.
Gol geliyorum dedi zatenS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
2 yetmez 5te yakarım.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi gözün aydın kına yak,( ゚д゚)
Yorum
-
Maklubecilere acımak yokİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 yetmez 5te yakarım.
Yorum
-
4-1 biter 5 olmazİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 yetmez 5te yakarım.
Yorum
-
Bence önde basmalarina rağmen pek pozisyon vermedi gs. Bayern'den çok daha fazla pozisyona girdiklerini gözden kaciriyorsun.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3e2 4e3 geliyor Coman araya bıraksa net pozisyon Trezeguet gibi harciyor.
Öndeki baskilari çok iyi ama her çıktığında aşırı eksik yakalanıyor. Daha da degerlendiremedi Bayern.
Yorum
-
İkinci yarı önde gereksiz kalabalık bastı. Bayern çıkabildiği her an bir iki kişi fazla geldi. Doğru paslar verilse 3-4 olmuştu. Şans dediğim bu. Gs balı, rakip gününde olmuyor, gözüne toz kaçıyor, vs vs.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonunda yediler aynen açık alan çok bıraktılar.
Iki doğru pas yaptılar ikisi de gol. Millet yoruldu diyor. Taktik hata bu kadar riske gerek yoktu.( ゚д゚)
Yorum
-
Spiker şans diyor ama bunun olacağı zaten belliydi. Çok bastılar, çok yoruldular. Düsecektiler oyundan, bunu Bayern'de iyi biliyordu. Akıllı oynadılarİlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu tempoyu tutmaları imkansız. 2. yarı GS oyundan düşer.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum