Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim millette iyi futbol hastalığı var. İyi futbol oynadın da ne oldu, puan mı verdiler sana? Önemli olan akıllı oynamak. Bayern bekledi bekledi fişi çekti. Maç sonu yorumlar; Bayern'i ezdik, yedik bitirdik. Ee sonuç? Sanki bu futbolu her maç oynayabileceksin.
    buna katılmıyorum, bayern bekledi bekledi vurdu olayı değil bu maç

eğer bayern beklerken gs ye pozisyon vermeseydi dediğin doğru olabilirdi

bayern ilk yarıda 3 lük olabilirdi bu maçta, yani beklemesi bayern e yaramadı

biz genelde çok fazla skor yorumculuğu yapıyoruz,bayern akıllı falan oynamadı ,ezildi ve çaresiz kaldı, gs yetenek eksikliğinden dolayı skor bulamadı bence

gs zamanında çelsi den cl de 5-0 yenilmişti, gene önde basıyordu, sonra o sezon ne oldu ? uefa kupasını aldılar, hemde yenilgisiz,demekki skor yorumculuğu doğru değil, bu maçta biraz ona benzer, doğru oyunla skor alamasan bile orta ve uzun vadede başarı gelir aga
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kopenhag ve basel vasat ve vasat altı takımlardı aga

misal gs o kopenhagı ezdi iç sahada,

bayern manu ya karşı gs nin oynadığı futbol takdiri hak ediyor, korkak teknik adamlar ile bir yere varılamaz , bunu gördük,

okan buruk avcı dan 2 gömlek üstün bir teknik adam bana göre, cl performansı bunu gösteriyor
      kendimi 1984 gibi bir hikaye içinde hissediyorum bu forumda ara ara. gs kopenhagı nerede ezdi allah aşkına? 2-0 kopenhag öndeydi, sağ bek aptalca kırmızı yedi 10 dk oynayıp beraberlik kopardı gs. gs ezdi oluyor ama biz rezil top oynamış oluyoruz. spikerin bağırışına göre oyun kalitesi mi ölçüyorsunuz ne yapıyorsunuz inan anlamıyorum artık.

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gamsız Djaniny soldan girdiği pozisyonu atabilse takımın kaderi değişirdi. İkinci kare o pozisyon galiba.

*

Sergio Oliviera sakat mı? Niçin oynamıyor?
      evet Djaniny pozisyonu, topu aldığı andan şut attığı ana kadar sağda corneye bırakabilirdi. kalecinin üstüne vurdu.

gsliler sevmiyor sergioyu. gönderecekler galiba.
      ( ゚д゚)

Yorum

• [MENTION=32083]Ufuk[/MENTION] attığın linkte özeti izledim istemeyerek, koca 2. yarıda doğru düzgün pozisyona girememiş takım 1 gole uzatmaya götüreceğin maçta Yine gece gece kafayı yedik durduk yere
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [MENTION=32083]Ufuk[/MENTION] attığın linkte özeti izledim istemeyerek, koca 2. yarıda doğru düzgün pozisyona girememiş takım 1 gole uzatmaya götüreceğin maçta Yine gece gece kafayı yedik durduk yere
          İki pozisyon daha atsam son 15 dk giremedik yazacaksın Arda

Top oynamadık veya pozisyona giremedik değil. Atamadık. Atamadığın için kazanamadın. Kazanamadığın için kötüsün. Konuyu buraya getiren sonuç değil oyun daha önemli demen. Önemli olan sonuç diyorsan boşa tartışmayalım aynı noktadayız.

Bu arada daha da kafa yemek istersen dünyaları kaçırıp uğurcan'ın iki tane yiyerek dert sahibi yaptığı basel maçının linki de salabilirim :d
          ( ゚д゚)

Yorum

iyi takım kurmak için illa çok para harcaman gerekmiyor

biz yakın dönemde 18-19 ve 19-20 sezonlarında 10-15 milyon avro maaş bütçeleri ile gayet iyi takım kurmuştuk, 3-4 yıllık bir proje yapman gerekiyor

misal hem geçen sezon hemde bu sezon biz kaynak israfı yaptık, 25-30 milyon avroluk maaş bütçeleri ile izlenmesi işkence takımlar kurduk,tabi bunda avcı nın da negatif etkisi oldu, kötü bir teknik adam olmasından dolayı

yüksek maaş bütçesi hemen başarı için kısa çözümlerden biri, ama hem riskli hemde bu ekonomik koşullarda mantıksız, bizim için
            İyi takım dediğin o sezon avrupada 0 puan çekmiştik. Lig de ve kupada da herhangi bir kupa alamadık. İyiden kastınız ne. Türkiye liginde göze hoş gelen futbol ama hiçbir başarı elde edememek ise evet 18-19, 19-20 da lige renk katmıştık. Ama sonuç sıfır. Misal o iyi dediğin kadroları dün akşamki bayern karşına koy 5 fark üzeri yersin. İyi demek ne demek kandırmayalım kendimizi. İyi dediğin dün akşamki gs kadrosu ve o kadronun ortaya koyduğu oyundur. Bizim bunu yapma şansımız yok diyorum ekonomik olarak. Bana kıytırık t.kupasını alamayan kadroları iyi diye yutturmaya kalkma. Bazı şeyleri kolay unutuyoruz galiba.

Yorum

• Galatasaray iyi kadro kurdu ama bence hazır kadro kurmadı. Tete, Ndombele, Zaha ve Ziyech gibi isimler kalite olarak A+ olsalar da henüz yüzde 50'lerine bile ulaşamadılar. Ulaşabilir ve ligi önemserlerse Fenerbahçe de dahil yenemeyecekleri takım olmaz bizim ligde; ancak aynı şeyi Şampiyonlar Ligi için söylemek çok zor tabii ki. Okan Buruk'un buradaki en büyük sınavı, olası bir erken elenme durumunda bu oyuncu kadrosunu lige motive edebilmek olacak.

Dün maçı izlemedim ancak biraz önce özetini seyrettim. Cidden inanılmaz pozisyonlar kaçırmış Galatasaray. Öne geçse belki de geçiş kovalayıp Bayer'in arkasındaki boşlukları daha iyi değerlendirebilirmiş. Futbolun altın kuralı atamayana atarlar devreye girince kaybetmişler. Yine de grupta en kötü üçüncü olurlar gibi duruyor.
              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
              Karl Marx
              анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kendimi 1984 gibi bir hikaye içinde hissediyorum bu forumda ara ara. gs kopenhagı nerede ezdi allah aşkına? 2-0 kopenhag öndeydi, sağ bek aptalca kırmızı yedi 10 dk oynayıp beraberlik kopardı gs. gs ezdi oluyor ama biz rezil top oynamış oluyoruz. spikerin bağırışına göre oyun kalitesi mi ölçüyorsunuz ne yapıyorsunuz inan anlamıyorum artık.

evet Djaniny pozisyonu, topu aldığı andan şut attığı ana kadar sağda corneye bırakabilirdi. kalecinin üstüne vurdu.

gsliler sevmiyor sergioyu. gönderecekler galiba.
                Geçen sene herkes (Haklı olarak) Icardi, Kerem ve Rashica'yı konuştu. Bu üçlüyü besleyen, oynatan Oliviera'ydı. Bugün Trabzonspor'un ihtiyaç duyduğu oyun aklı, hücum organizatörü olabilecek bir oyuncu bence.

*

Bu arada dün akşamki maç için bir iki şey yazayım. Gs aşırı abartıldı. Dominasyon söz konusu değil. Karşı rakibin kaçırdığı net gol pozisyon sizden daha fazlayken, oyunu nasıl domine etmiş oluyorsunuz? İstatistiklere baktım; topa sahip olma 52 - 48, rakip ceza sahasında topla buluşma 25-25, rakip 14 şut çekmiş, pas sayıları yakın... Gs riskli, açık bir oyun oynadı. Sonuçta da 3-1 kaybetti. Şevkini, baskısını, ligimize göre yüksek temposunu övelim de abartmaya gerek yok.

Okan'ın açıklamasını okudum: "Bayern'e karşı en ..."

Abi ne anlatıyorsun? Adamlar yürüyerek deplasmanda üçledi. Buradan zafer çıkmaz. Bizüm ülkede kimse başarısız değil anasını satayım. Herkes, her koşulda galip! Biri de çıkıp hatalar, eksiklerle yüzleşse... İyileşme, gelişme için çalışsa... Yok, kaybedenin olmadığı ülkeyiz.

Fatih Tekke, İstanbulspor'dan ayrılmadan bir veya iki maç önce "Oyunu kazandık, maçı kaybettik" gibi bir şey dedi. En çok da futbolculuğu winner olarak geçen bu insanlara üzülüyorum. Hikaye anlatıyorlar. Avrupa'da Ajax'ın, Lyon'un teknik direktörü de diyor mu "Ama oyunu kazandık"?
                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 25.10.2023, 10:23.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

bence risk almayıp otobüsü çekseler daha kötü bir sonuç olurdu ve pozisyona girmeleride zor olurdu, türk takımları bekleyerek defans yapamıyor aga
                  Zor olurdu tabii. Risk aldı ama riskin karşılığı alamadı. Önde basıp rakip baskıdan çıksa bile çok bir planla tekrar bastılar. Bu hücum zenginliği olan, olgun ataklar getiren bir oyun değil tabii. Böyle ekstrem oyunları bırakıp normal düzleme geçseler zaten ellerinde oturmuş bir oyun yok. İlk yarı 2-3 gol atabilirlerdi ama son 25 dk 4-5 gol de yiyebilirlerdi.

Mertens ve Oliveira geçen sezonun son çeyreğinde bitti. Mertens zaten hücum aksiyonlarında "Mertens" dediğimiz oyuncunun çeyreği bile değildi, hücumda fiziği el vermiyor ama topsuz oyunda prese ciddi katkı veriyordu. Fizik konusunda biraz tezat gözüküyor ama durum bu. Oliveira da presli takımda kuru kalmayan, pas yapabilen tek oyuncu rolündeydi. O yorulunca İstanbulspor maçında falan bile oyunu rakibe verip maçları zora sokuyorlardı. Ancak dediğim gibi son çeyrekte bu oyuncular en zayıf halka oldu. bjk maçında sahadan tamamen silinmişlerdi. Okan Buruk bunu gördü. Bizim yaptığımız hatayı yapmadı, kepçeyde girdi orta sahaya. Çok kısa sürede oturan takıma, akan para ile tabii, takviye yaptı. Ancak o takviyeler de tam oturmadı. Ndombele, Zaha, Tete beş kuruşluk top oynamıyor. 6 numara Kaan, forvet arkası Kerem. Takımı salt olarak pres takımı yaptı. Transferlerin bir çoğu fiyasko gözüküyor. Sanchez de asist falan yaptı ama güven veren bir stoper değil, epey hata yaptı oynadığı maçlarda. Gruptan çıkamazlarsa hatta sonuncu olurlarsa, son maç Kopenhag yenerse mesela, muazzam olur.

Yorum

• boş kaleye atamadı adam.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• geçen maçta da altıpastan dışarı vurmuştu kafayı. bunlar da ballandı.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• ee adamlar korksunmu simdi ne yapsin, aa koskoca bir cinar var karsimizda biz en iyisi cikmayalim, kacalim, saklanalim. türk kafasi bu futbol isine calismiyor.

varsa yoksa gaz ile.
                        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• statta deliler gibi tezahürat yapildigi zaman adamlar korkuyor oynamiyor daha, seyirci ne kadar bagirisa o kadar iyi oynaniyor, kafa bu.
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• mactan önce koskoca bir cinar sayin seyircilerc falan filan mac basladi göstere göstere geliyorlar haha yürüyün gidin ya
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bunlarda her sezon biri 50 gol 50 asist yapıyor garip bir takım.

Forvet Moumbagna 20 gol 8 asistle oynuyor.

Golü atan Gronbaek orta saha elemanı 15 gol 4 asist.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• 1-2 milyon avro maaş bütçeli takım futbol dersi veriyor

proje önemli aga

bjk fizik olarak arabistan takımı kıvamında

rakip kadar koşmazsan ezilirsin aga

rakibin stadına baktığımızda tam bi geliri olmayan kasaba takımı

bjk de verilen maaşlar tam bi kaynak israfı, derken 3. golü attılar
                                En son jairzinho tarafından düzenlendi; 26.10.2023, 23:20.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X