Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu hafta 7 puan almak işten bile değildi

bizim kaybetmemiz hesapları bozdu uefa sıralamasında

sırbistanı mart ayındaki eleme turlarında geçme ihtimali vardı

son hafta ferençvaroşu yenip kızılyıldız avrupaya veda ederse hala bu şans var tabi

5. hafta öze döndük ve 4 puan aldık,klasik bir avrupa haftası

28 bin puanlı 5 ülke sıralanıyor,ve bunların üstünde sırbistan, 31 bin puan,uzak hedef sayılmaz , tabi takımları (partizan-kızılyıldız) elenirse

bizim için avantaj iddiasız ferençvaroşla son maçımızı oynamamız ve monaco nun kızılyıldızı yenme ihtimalinin yüksek olmalı,avcı ya rağmen sonuncu olmak zor

4 takımında gruplardan çıkması demek toplamda ekstradan 8 maç demek
    TEKKEBALL

Yorum

• Macin ilk yarisini seyredince bu mac 8 olur dedim bjk rekoru en kotu egale edilir diye dusunmusdum ,kafamda hayaller vardi bunlar bu darbeden sonra dususe gecerler vs derken ikinci yari rennes diye bir takim sahada goremedim ,Bu kadar yuksek tempoyu senin gibi tempo yapan takima karsi yaparsan ikinci yari kosmaya mecalin kalmaz onlarda sanki mecali kalmamis gibiydi ,iki farkli devre iki farkli mac seyrettik ,fener takimi cokmu iyi hayir ama rakiplerinin sinirini bozukcak kadar press ve oyunu birakmiyorlar ve sonundada sonuc geliyor ,Turk olarak hicbir takimin avrupada yenilmesini istemem ama bunlara avrupada saglam bir zokka yemeden cokmezler gibi geliyor ,Rennes de 3-0 dan 3-3 buyuk is sampiyonluk degil belki ama rakiplerine biz 3 tanede atsak yetmiyor mesajini vermek onemli ,Tek umudum kaldi oda milli takim arasinda bunlar cokuse gecer bizde cok iyi hazirlanirsak bu sene bir sampiyonluk daha koyabiliriz,Avrupadan bir umudum kalmadi.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• 8400 puan ile son haftaya girdik

bakalım son hafta çift haneli puana(10000) ulaşabilecekmiyiz
          TEKKEBALL

Yorum

• Rennes de ne essek takimmis ya. Lider çıkma ihtimalin var adını bilmediğim takıma tek şut atmış.
            ( ゚д゚)

Yorum

• şikebahçe lider çıkacak gibi çok ilginç rennes top felan oynamıyor.

şikebahçe yine iyi bir oyun ortaya koyuyor.

Jesus nasıl geldin bu takıma amaka ya.
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rennes de ne essek takimmis ya. Lider çıkma ihtimalin var adını bilmediğim takıma tek şut atmış.
                0-3 yenerken neden fbyi yenemediklerini anladim, izliyorum maçi inanamiyorum gerçekten, makarnalara üstünlük kuramiyorlar

Diger sonuçlara bakiyorum, konferansta Partizan'in Slovaçko'yu yenememesi iyi olur 2.olurlar, yoksa Nice 2. olarak olasi rakiplerimizden olabilirdi
                Gerçi emin degilim hangisi daha iyi olur bizim için ama yine de Nice daha zor gibi
                Anderlecht de olasi rakipler arasina girdi, Silkeborg yenilmez diyordum ama erken kirmizi isleri bozdu
                En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 04.11.2022, 00:49.
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Arda Güler büyük oyuncu olucak..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• son hafta en iyimser senaryo gerçekleşti, çoh enteresan

3 takım direkt son 16 ya kaldı

bizde cl den gelecek rakiplerden kaçıp görece daha kolay rakipler olan konferans ligine adım attık

bu sezon cl den gelen takımlar oldukça güçlü, en zayıfları şaktar diyebiliriz,

bu hafta 10 puan(7 puan oluyor ,galibiyet 2 beraberlik 1 puan yazılıyor ve 5 e bölünüyor) ve tur atlama bonus puanları eklenecek

tur atlama bonusları hariç 1400 puan eklenecek

derken güncelleme gelmiş

10800 puana çıkmışız

sırpların tam ensesine gelmişiz
                    En son jairzinho tarafından düzenlendi; 04.11.2022, 01:16.
                    TEKKEBALL

Yorum

• Yazmadan geçmeyeyim, DoganAlemdar fb'nin ilaci resmen
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• türk takımlarının avrupa kupalarında 1 sezonda topladığı en yüksek puan 12-13 sezonunda alınmış , 10200 puan

bu yıl bu puanı geçiyoruz

TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şikebahçe lider çıkacak gibi çok ilginç rennes top felan oynamıyor.

şikebahçe yine iyi bir oyun ortaya koyuyor.

Jesus nasıl geldin bu takıma amaka ya.
                          Kısmetleri tam gaz gidiyor, olmayacak hatalar ve kaleye attıkları şutların %99'u gol oluyor.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            türk takımlarının avrupa kupalarında 1 sezonda topladığı en yüksek puan 12-13 sezonunda alınmış , 10200 puan

bu yıl bu puanı geçiyoruz

https://kassiesa.net/uefa/data/method4/crank2013.html
                            Konferans Ligi'nin hayata geçmesiyle ülke puanında çok fazla puan toplayacağımızı burada yazmıştım. Geçen sezon bizim Roma'ya Sivas'ın da Kopenhag'a elenmesi şanssızlık olmuştu. Geçtiğimiz sezon ülke sıralamasında 20.sıraya gerilememize karşın şu an 12.sıraya yükseldik ve muhtemelen Sırbistan'ı da geçip sezonu en kötü 11.sırada tamamlayacağız. Ancak yeni sistemde 11.sıra Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan katılmak için yetmiyor. Bu konuda bazı hesaplar yanlış bilgi vermiş. Eskiden Şampiyonlar Ligi'ni kazanan takım kendi liginden de Şampiyonlar Ligi'ne gittiğinde bu hak 11.sıradaki ülkeye veriliyordu. Artık bu hak son 5 yılda en yüksek kulüp puanına sahip takıma verilecek. Tabii ülke puanları bir sonraki yıla etki ettiğinden bu sezonun şampiyonu her halukarda ön eleme oynayacak...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ

​Ajax
                              Bayer Leverkusen
                              Barcelona
                              Sporting CP
                              Salzburg
                              Shakhtar Donetsk
                              Sevilla
                              Juventus
                              PSV
                              Rennes
                              Roma
                              Union Berlin
                              Manchester United
                              Midtjylland
                              Nantes
                              Monaco
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• BAŞAKŞEHİR VE SİVASSPOR'UN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Fiorentina
                                Anderlecht
                                Lech Poznan
                                Partizan
                                Dnipro
                                Gent
                                Cluj
                                Bodo Glimt
                                AEK Larnaca
                                Ludugorets
                                Braga
                                Sheriff
                                Lazio
                                Karabağ
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X