Uefa denen it organizasyon bu Ukrayna takimlarini alarak ne amaçladı merak ediyorum ulan adamların kadrolarinda oyuncu kalmamış bütün yabancılar kaçmış amaç ne yani. Hem bizim önümüzü kestiler hem de şikeci itlerin önünü açtılar hıyarlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
Sturm Graz'ı takip etmiyorum muhakkak iyi takımdır ama bence bu seviyeler için yetersiz bir kadroya sahip.İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden böyle düşünüyorsunuz..strum graz Kiev den daha kötü bir hâlde mi ? Yanlış anlama pek takip etmediğim için bilmiyorum takımların durumlarını..DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Kiev'in yabancı oyunculardan mahrum kalması önemli bir sorun ama turun kaderini etkileyecek kadar kritik değil. Kiev zaten savaş başlamadan önce bile yabancı oyunculara bağlı bir takım değildi, kadrosundaki oyuncuların çoğu Ukrayna milli takımında oynuyor. Shakhtar ile çok farklılar bu konuda.
Kiev'in en büyük problemi resmi maç yapmamak. 8 aydır belirli aralıklarla hazırlık maçı yapıyorlar ama bu maçların resmi maçla alakası yok. Kiev bu maçlarda çok ciddi oynamıştır eminim ama rakibi "hazırlık maçı" gözüyle baktığı sürece gerçek bir test olmuyor. Millî maçlar dışında bu oyuncular 8 ayı boş geçti diyebiliriz. Hâlâ küçük bir şansları var, rakipleri işi bitirdiklerini düşünüyor, şok bir gole ve müthiş bir disipline ihtiyaçları var.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
kiev in kadrosunda fazla değişiklik olmamış
2-3 oyuncu değişmiş sadece
rusya olayları şaktarı dağıttı daha çok,brezilyalılar ayrıldı,kiev ise zaten ukraynalılar ile oynuyordu ligi
en önemli ayrılık solbekleri mykelenko yu everton a satmaları olmuş,geçen sezon
bu akşamki cl eleme maçı
en son cl gruplarında oynadıkları ilk 11
En son jairzinho tarafından düzenlendi; 20.07.2022, 23:53.TEKKEBALL
Yorum
-
Lucescu şapkadan tavşan çıkarmazsa FB seyircisiyle Kiev’i eler. Muhtemelen 3.turu da geçerler. FB’yi eleme potansiyeli olan tek takım Benfica ancak Jesus faktöründen dolayı o maçlarda da her şey olabilir. Şampiyonlar Ligi sisteminin değiştiği 2009 yılından itibaren Süper Lig ikincisi gruplara kalmayı başaramadı. Keza 2007 yılından beri de iki Türk takımı gruplara kalamadı. Aslında 2018’den sonra top 5 ligden takımların gelmemesiyle Türk takımlarının şansı artmıştı. Sonuçta FB’nin durumu bizi ilgilendirmemeli biz kendi göbeğimizi kesmeliyiz. Lâkin olur da lig şampiyonu olarak biz elenir, FB gruplara kalırsa o zaman ortalık karışır. Bu arada medyadaki bazı kişilerin söylediği gibi FB elenirse bizim, biz elenirsek de FB’nin bütün gelirleri alması durumu yok. Katılım payları zaten bağımsız dağıtılıyordu. Market pool gelirlerinin kat sayıya göre dağıtılmasından sonra o durum da ortadan kalktı…Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
fb sıradan bir takım görüntüsündeydi. bu turu geçse de devamını getiremez.
Valenciaya hem kızdım hem de acıdım.
Bir insan kendini bu kadar aciz duruma nasıl düşürebilir ki.
Maçın tekrarını izlediğinde hiç mi utanmıyor acaba.
Bilmeyenler için ekleyeyim. (Penaltı alabilmek için temas yokken kendini atma pozisyonu oldu)En son Burçak tarafından düzenlendi; 21.07.2022, 09:59.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Fenerbahçeyi yerden yere vuruyoruz ama ben kaliteli bir forvet alırlarsa bu kadronun iş yapacağını düşünüyorum.
Dün o kadar da kötü değillerdi. Baskılı ve istekli oynadılar. Rossi-Osayi-Valencia beğendim. Ferdi ve İrfancan kötüydü.
Yeni transferleri King berbattı, yazık o adama verilen paralara. Mesela o mevkide son vuruşları güzel bir forvet olsaydı muhtemelen maç 1-0 ya da 2-0 biterdi."The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
Çift ön libero ile oynayıp, önde baskı yapıp bu kadar kolay tek topla pozisyon vermek bence iyi değil fener için (Ha, beter olsunlar, orası ayrı.). İsmail rakibi karşılamasa ve Kievlilerin kaleyi bulan şutu olsa, megafonlar hazırlanırdı.
Bu arada İrfancan için adam asmaca oynamaya başlamışlar. İyi de, Siopis'in bacağına basınca haftalarca savundular. Gerçeğin er geç ortaya çıkma gibi güzel bir huyu vardır. Fenerliler genel itibarıyla anlama kıtlığı çektiklerinden bizim beş altı ay gerimizden geliyorlar İrfancan'ın ne mal olduğunu görmede.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
dun aksam ki mactan sonra kiev'in kadrosuna baktim,sanilanin aksine savastan dolayi cok fazla oyuncu gitme durumu olmamis.kadrolari savas oncesiyle neredeyse ayni.adamlar full yerli olayina savas oncesi coktan gecmisler.bildigimiz dynamo kiev'den cok uzaklar.
herkes fener eler diyor ama bu isler belli olmaz.lucescu faktorunu gozardi etmeyin.oynattigi futbol goze hitap etmez ama genelde istedigi saha sonuclarini alir.gerci bu kadroya oynatabilecegi cok fazla da birsey yok.son toplari kullanabilecek topculari yok gibi.istabul'da da oyunu beraberlige baglayip geride bekleyip firsat bulurlarsa hizli cikacaklar.lucescu neredeyse 80 yasina geldi adamin oyun planinda gram degisim yok.bu sefer ise yarayacak mi gorecegiz.
ben acikcasi kuslarin avrupa'da gidebildikleri kadar gitmelerini istiyorum.bu sezon bunlar sampiyon olmamali.kadromuz iki kulvar icinde yeterli diye dusunuyorlar ama kadro planlamasi denen bir olay yok.4-5 oyuncu haric hepsi siradan adamlar.bir kac pozisyonda ayni kalitede 3-4 futbolculari var..lig ve avrupayi ayni anda goturecek kadro kalitesine sahip degiller.ayrica ferdi gibi topcuyu sol bekte harciyorlar.ters ayakli bek islerinden oldum olasi nefret ettim.dun sirf bundan dolayi cocuk kac tane top kaybetti.bence yanlis yerde oynatiliyor.
Yorum
-
konya bateye 3 tane atmış
başak berabere1-1
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum