Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gs kazanmazsa iyi olur. Cünkü havaya giriyolar burada kazandıkca. Bi yandan da sampiyon olursak direkt şl ye gidelim diye ülke puanı diyorum. İkilemde kaldım
    Bu maçı kazanmalarının lige bir etkisi olmaz. Oyun tarzları Avrupa maçlarına uygun, lige değil. Rakibi bozmaya oynuyorlar sadece. At gibi koşuyorlar ancak.

Yorum

• Halil baya iyi oynuyor. Ligde yine yedek bırakır Terim kesin
      ( ゚д゚)

Yorum

• Bu Lokomotif Moskova batmamış mıydı? Yine baya bonservis harcamışlar bu sezon.
        ( ゚д゚)

Yorum

• lokomotife hemen koitayi gagaliyalim. adamlarin gol problemi var.
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Kerk, Wakame'ye bağladı. Sağ kanat olanından.

Yorum

• niye avrupada kazanmalarını istemiyorsunuz ki, orada devam etmeleri bizim işimize gelir, fb de kazansın böylece hocaları ve başkanları başarılı görünür. hem de ülke puanı artsın biraz lazım olur seneye.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                niye avrupada kazanmalarını istemiyorsunuz ki, orada devam etmeleri bizim işimize gelir, fb de kazansın böylece hocaları ve başkanları başarılı görünür. hem de ülke puanı artsın biraz lazım olur seneye.
                Yani. Avrupa'da gidilebilecek seviyeler belli. Devam etsinler ikisi de. Bize zararı değil faydası olur aksine.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  niye avrupada kazanmalarını istemiyorsunuz ki, orada devam etmeleri bizim işimize gelir, fb de kazansın böylece hocaları ve başkanları başarılı görünür. hem de ülke puanı artsın biraz lazım olur seneye.
                  Ülke puani gercekten cok önemli. Sampiyon olacaksin ön eleme oynayacaksin. Kuradaki en zor takimlari cekeceksin. Gecemeyiz, imkani yok.

Yorum

• Alex Teixiera mesela bjk'ye türkiye ligi için mi geldi CL için mi geldi? Dün mesela çok morali bozulmuştur. CL maçında 11 oynatmıyorsun skor 3-0 oluyor oyuna alıyorsun, zaten ekrana da geldi hocaya sallıyordu kendi kendine, ben bizim maça çok hevesli çıkacağını sanmıyorum bu adamın. Keza oynayabilecek durumda olup da oynamayan oyuncuları varsa bilmiyorum da ben topçu olsam çok saçma gelir bu durumu bjknin. Bence bazı topçuları hocadan memnun değildir kesinlikle özellikle bu CL performansı nedeniyle.
                    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 04.11.2021, 22:07.

Yorum

• Aha işte adam bomboş. Böyle gol yenir mi?

Yorum

• Adam çiftleşme dansı yaptı lakslajmndlasmda
                        ( ゚д゚)

Yorum

• gs'den sonradan oyuna girip etki edecek kim var? Fatih Terim keşke bir Yusuf Sarım olsa diyor mudur acaba çünkü o kadar bir topçuları bile yok bence.

Keçiörengüçlü çocuk ne oldu, bir de burak kapacak vardı kapış kapış gidiyordu fenerli hiç oynamamış niye gidiyorsunuz bu takımlara be olummm
                          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 04.11.2021, 22:13.

Yorum

• dikkat marcao dövecek birini aramaya basladi
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• gsnin pili bitti. 2'yi yerse şaşırmam. O kadar kasmanın sonuçları.

Futbol sadece koşmak, mücadele etmek değildir. En çok da aklını kullanacaksın.
                              En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 04.11.2021, 22:16.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gsnin pili bitti. 2'yi yerse şaşırmam. O kadar kasmanın sonuçları.

Futbol sadece koşmak, mücadele etmek değildir. En çok da aklını kullanacaksın.
                                O ilk yarıdaki mücadeleyi zaten aşağı yukarı kuzey ligindeki takımlar hep yapıyor, biz mesela aşırı yetenekli bir takımız ama mücadele eksik biraz ben olsam Siopis'i 11'e monte ederek o açığı da kapatırdım çoktan. Sağ bekte Dorukhan büyük etki yaptı mücadele kısmına. Siopis-Dorukhan aynı anda sahada olsa ne yetenek eksik kalır ne de mücadele.
                                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 04.11.2021, 22:21.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X