Şu takımları turnuvaya almak büyük hataydı. Bitmişler ya.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
kiev kaleye gidemiyor
fenerin gol bulamaması da enteresan
Yorum
-
Kuru kalabalık, iş bitiren adamı yok ki gol atsın. Yan top orta deniyorlar paso, onları da Kiev iyi engelledi.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekiev kaleye gidemiyor
fenerin gol bulamaması da enteresan
Yorum
-
0-0 bitti
çok kötü bir maçtı
içerde turlar bunlar
Yorum
-
Kiev deki adamlar min 5 yıldır bu takımda oynuyor. Organizasyonları ve fenerin forvet hattının olmayışı sayesinde beraberliği aldılar. Deplasmanda ne kadar direnirler bilinmez. Belli de olmaz. Lucescu sever bu tarz oyunları. Bu kadroyla istediğini aldı bence.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Kiev de iki tane iyi yabancı olsaydı bu akşam goller bulabilirdi..şikecileri geçen seneden daha zayıf buldum desem biraz abartılı olurmu bilemedim.. ancak savunmaları inanılmaz derecede kötü..
Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
Kiev'in canı bu kadar zaten, artık bundan sonrası taktik savaşları. Uzun zamandır resmi maç yapmadıkları için kendilerine hiç şans vermiyordum ama 0-0 çok sinir bozucu bir skor. Ben Sturm Graz'ın bu kadar bile zorlayabileceğini düşünmüyorum. Play-off turu için hâlâ en büyük engel Kiev.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Neden böyle düşünüyorsunuz..strum graz Kiev den daha kötü bir hâlde mi ? Yanlış anlama pek takip etmediğim için bilmiyorum takımların durumlarını..İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKiev'in canı bu kadar zaten, artık bundan sonrası taktik savaşları. Uzun zamandır resmi maç yapmadıkları için kendilerine hiç şans vermiyordum ama 0-0 çok sinir bozucu bir skor. Ben Sturm Graz'ın bu kadar bile zorlayabileceğini düşünmüyorum. Play-off turu için hâlâ en büyük engel Kiev.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum