Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu takımları turnuvaya almak büyük hataydı. Bitmişler ya.

Yorum

• kiev kaleye gidemiyor
      fenerin gol bulamaması da enteresan

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kiev kaleye gidemiyor
        fenerin gol bulamaması da enteresan
        Kuru kalabalık, iş bitiren adamı yok ki gol atsın. Yan top orta deniyorlar paso, onları da Kiev iyi engelledi.

Yorum

• O kadar transfer yap, en faydalı oyuncun İsmail.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 0-0 bitti
            çok kötü bir maçtı
            içerde turlar bunlar

(UEFA)

Yorum

• hakem tüm takdirini fbden yana kullandı. madem ezecektiniz çağırmasaydınız.
              ( ゚д゚)

Yorum

• Kiev'in genç yeteneksiz, sadece mücadele edebilen bu takımla tur şansı çok düşük İstanbul'da dolu tribünler önünde, 0-0'la penaltılara bağlamaya çalışırlar ama oda zor, Şikebahçe kazanır ve turlar, playoffa kadar kura şanslarından dolayı yolları açık..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Gecenin en vasat maçı buydu herhalde.

Yorum

• Kiev çok yavan takım olmuş. fb yine pres, korakor oyun aynı tas aynı hamam.

Yorum

• Kiev deki adamlar min 5 yıldır bu takımda oynuyor. Organizasyonları ve fenerin forvet hattının olmayışı sayesinde beraberliği aldılar. Deplasmanda ne kadar direnirler bilinmez. Belli de olmaz. Lucescu sever bu tarz oyunları. Bu kadroyla istediğini aldı bence.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen Sevinç Bazen Keder
                      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• fb içerde turlar mlesef

Yorum

• Kiev de iki tane iyi yabancı olsaydı bu akşam goller bulabilirdi..şikecileri geçen seneden daha zayıf buldum desem biraz abartılı olurmu bilemedim.. ancak savunmaları inanılmaz derecede kötü..
                          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Kiev'in canı bu kadar zaten, artık bundan sonrası taktik savaşları. Uzun zamandır resmi maç yapmadıkları için kendilerine hiç şans vermiyordum ama 0-0 çok sinir bozucu bir skor. Ben Sturm Graz'ın bu kadar bile zorlayabileceğini düşünmüyorum. Play-off turu için hâlâ en büyük engel Kiev.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kiev'in canı bu kadar zaten, artık bundan sonrası taktik savaşları. Uzun zamandır resmi maç yapmadıkları için kendilerine hiç şans vermiyordum ama 0-0 çok sinir bozucu bir skor. Ben Sturm Graz'ın bu kadar bile zorlayabileceğini düşünmüyorum. Play-off turu için hâlâ en büyük engel Kiev.
                              Neden böyle düşünüyorsunuz..strum graz Kiev den daha kötü bir hâlde mi ? Yanlış anlama pek takip etmediğim için bilmiyorum takımların durumlarını..
                              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Medyada fener güzellemeleri başlamış. Maçı izlemedim de o kadar iyi mi oynadılar?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X