O maçta cornelius ile oynamak onlara avantaj olabilir.
Geride 3 stoperle oynadıkları için daha kalabalık bir ortasaha, önde hızıyla rakibi tehdit eden bir gervinho bize avantaj sağlayabilir. Stoperlerin alan daraltmamasi lazım ki önde pres yapamasinlar.
Normal maçlarda bile fiziksel sorunlar yaşıyorsak bu tip maçlara kesin hoca dokunuşu lazım.
gervinho da kontra dışında yok oluyor oyunda. djaniny olur bence.
Fb savunması çok iyi ya
Oly ortalama bir takım, 3 attı 3 daha atardı.
Hücum desen doğru düzgün pozisyonları yok, maç başından beri gerideler.
Bize de bu 11'le çıkarsalar çok rahat koyup geçmemiz lazım.
Bu arada Tiqinho gayet iyi topçu, gollerdeki katkısı bir yana oyun içi de iyi işler yaptı.
Mis gibi tek forvet oynardı bizde, şimdiye kadar izlediğimiz Cornelius'tan kesinlikle daha faydalı olurdu.
Bu arada Avanak Abdik dün Manchester maçında sesine bir şey olmasın diye bağırmadan maç anlattı. Halbuki bugün şikecilerin gollerinde zırlayacaktı
Sirf bu cocuk anlatiyor diye premier ligin siradan maclarini dahi izlerdim. Gecen fener macinda nefret ettim kendisinden. Acun iyi mamalamis ama Allah anirarak mac anlatmasina musaade etmedi
yarim pozisyon ile mac kazaniliyor avrupada bunlar bayern münih zannediyor kendilerini, öperler adami böyle. gol atamiyorsun mesutu oynatmiyorsun. mesut sanada iyi oldu ama su takima gidilirmi otur simdi.
FB'nin mağlup olabileceğini düşünüyordum ama bu kadar aciz kalacaklarını beklemiyordum. Olympiakos atletik oyuncularının da katkısıyla hem fiziksel olarak FB'yi baya bir hırpaladı hem de hızlı tek paslarla çok iyi organize olmayı başardı. Ha buna karşı zaman zaman pozisyon verdiler ama beklediğimin ötesinde bir performans ortaya koydular. Yine de ligimizde bunu başarabilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum...
Bu arada Avanak Abdik dün Manchester maçında sesine bir şey olmasın diye bağırmadan maç anlattı. Halbuki bugün şikecilerin gollerinde zırlayacaktı
ahahah ne adamsin
yalniz simdi son 2 gol ve 0-2 olduktan sonraki oyun akilda kaldi herhalde ama gollerden baska pozisyonu yok gibi bir sey piakos'un... 0-2'den sonra var iste fb bitmisken...
ilk yarinin büyük bölümü arti ikinci yari 0-2 olana kadar olan piakos'un oyununu biz oynasaydik ben dâhil buradaki herkes "yeter bu kadari da fazla karsimizda roma yok orta sahayi geçemiyoruz" deyip yerden yere vururduk takimi hocayi... birakalim simdi
Tiquinho sonra biraz toparladi ama öyle Cornelius'dan iyi falan gelmedi bana... ama sözlesmesi elindeydi, Cornelius'un yerine olmasa da Koita'nin yerine kesinlikle alinmaliydi, o zamanlar çogumuz yazdik zâten hattâ Cornelius'un yerine de olur diyorduk.. Sorloth olsa da önceden Tiquinho cepte dursun alalim diyorduk
Yorum