Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hahaha....

0-3 mü olmuş...
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senegalli kamerunlu ve fransız uzun bacaklı atletik koşan futbolcuları bul ve transfer et
      olimpiakos işi biliyor!

zaten fransa liginde dolu var
      Étienne Youté Kinkoué, 23, Fransa ➤ Le Havre AC, 2022'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 14 Oca 2002, Lyon, Fransa

İnter'den almışlar. Fransız 19 yaşında 1.96 boyu var. kesin it gibi koşuyordur. iki sene oynatsa dünya para isterler muhtemelen.
      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O maçta cornelius ile oynamak onlara avantaj olabilir.

Geride 3 stoperle oynadıkları için daha kalabalık bir ortasaha, önde hızıyla rakibi tehdit eden bir gervinho bize avantaj sağlayabilir. Stoperlerin alan daraltmamasi lazım ki önde pres yapamasinlar.

Normal maçlarda bile fiziksel sorunlar yaşıyorsak bu tip maçlara kesin hoca dokunuşu lazım.
        gervinho da kontra dışında yok oluyor oyunda. djaniny olur bence.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Fb savunması çok iyi ya
          Oly ortalama bir takım, 3 attı 3 daha atardı.
          Hücum desen doğru düzgün pozisyonları yok, maç başından beri gerideler.
          Bize de bu 11'le çıkarsalar çok rahat koyup geçmemiz lazım.

Bu arada Tiqinho gayet iyi topçu, gollerdeki katkısı bir yana oyun içi de iyi işler yaptı.
          Mis gibi tek forvet oynardı bizde, şimdiye kadar izlediğimiz Cornelius'tan kesinlikle daha faydalı olurdu.

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu arada Avanak Abdik dün Manchester maçında sesine bir şey olmasın diye bağırmadan maç anlattı. Halbuki bugün şikecilerin gollerinde zırlayacaktı
            Sirf bu cocuk anlatiyor diye premier ligin siradan maclarini dahi izlerdim. Gecen fener macinda nefret ettim kendisinden. Acun iyi mamalamis ama Allah anirarak mac anlatmasina musaade etmedi

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gervinho da kontra dışında yok oluyor oyunda. djaniny olur bence.
              Büyük maç, merkezde tehdit etse yeter. Fener'in stoperleri uzun forveti tercih eder.

Yorum

• yarim pozisyon ile mac kazaniliyor avrupada bunlar bayern münih zannediyor kendilerini, öperler adami böyle. gol atamiyorsun mesutu oynatmiyorsun. mesut sanada iyi oldu ama su takima gidilirmi otur simdi.
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Yunan takımından sahanda 3 tane gol yemek nasıl bir rezilliktir ya.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• FB'nin mağlup olabileceğini düşünüyordum ama bu kadar aciz kalacaklarını beklemiyordum. Olympiakos atletik oyuncularının da katkısıyla hem fiziksel olarak FB'yi baya bir hırpaladı hem de hızlı tek paslarla çok iyi organize olmayı başardı. Ha buna karşı zaman zaman pozisyon verdiler ama beklediğimin ötesinde bir performans ortaya koydular. Yine de ligimizde bunu başarabilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Şu dandik takıma sadece üç tane atabilen olympiacosu kınıyorum.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Türkiye neden 11 yıldır her şeyde geriye gidiyor. Yoksa 2011 yılında bu ülke birilerinin hakkını yedi de Allah belalarını mı veriyor anlamadım gitti
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada Avanak Abdik dün Manchester maçında sesine bir şey olmasın diye bağırmadan maç anlattı. Halbuki bugün şikecilerin gollerinde zırlayacaktı
                          ahahah ne adamsin

yalniz simdi son 2 gol ve 0-2 olduktan sonraki oyun akilda kaldi herhalde ama gollerden baska pozisyonu yok gibi bir sey piakos'un... 0-2'den sonra var iste fb bitmisken...
                          ilk yarinin büyük bölümü arti ikinci yari 0-2 olana kadar olan piakos'un oyununu biz oynasaydik ben dâhil buradaki herkes "yeter bu kadari da fazla karsimizda roma yok orta sahayi geçemiyoruz" deyip yerden yere vururduk takimi hocayi... birakalim simdi

Tiquinho sonra biraz toparladi ama öyle Cornelius'dan iyi falan gelmedi bana... ama sözlesmesi elindeydi, Cornelius'un yerine olmasa da Koita'nin yerine kesinlikle alinmaliydi, o zamanlar çogumuz yazdik zâten hattâ Cornelius'un yerine de olur diyorduk.. Sorloth olsa da önceden Tiquinho cepte dursun alalim diyorduk
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aslında bu 3 2 5 sistemi bize daha uygun olabilir.

..........edgar.....hugo....denswill
                            ..............dorukhan....siopis
                            ..peres....baka.........hamsik.......nakame
                            ......................cornelius

Arka 5'liden ikisini türk yapariz, orada sağlam dururuz. Öndekileri geri koşturmayiz.

Merkez çok boş, ağır ve yumuşak kalıyor. Takımın en verimli oyuncularını ileri geri boşuna yıpratıyoruz.
                            Kesinlikle.Ama yabancı sınırı burada da devreye giriyor.Dorukhan-Berat olabilir.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Novak'ı sağ stoper oynatan Pereira yoklaması alalım.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Oly, şikecileri sussuz, sabunsuz harcadı
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X