Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akçaabat Sebatspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yazık çok yazık,sebat gibi geçmişi olan bir camianın düşdüğü hale bakın,250 bin ytl lik peşinatı bulamıyorlar,kimse idmana çıkmıyor,adam hesabını yapar öyle bu göreve soyunur,madem bu işi yapamayacaksın hiç ayağa kalkma,bu yönetim iş yapmaz,
    BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

• SEBAT 90'DA YIKILDI: 12

MORALLER BOZUK
      Sıkıntılı günler geçiren Akçaabat Sebatspor, moral bulmak için çıktığı lider Eskişehirspor karşısında son dakikada yedikleri golle sahadan boynu bükük ayrıldı. Cuma günü bir ay önce almaları gereken transfer taksitlerini alamayarak moralleri bozulan, cumartesi günkü ter idmanına çıkmayan Kırmızı-Beyazlı oyuncular, iyi mücadele ettikleri karşılaşmadan ummadıkları bir sonuçla ayrıldılar.
      KÖTÜ BAŞLADI
      Maça konuk ekip iyi başladı. Karşılaşmanın henüz 8. dakikada sağdan gelişen Eskişehirspor atağında topa son vuran Mahmut, takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra oyunda dengeyi kuran Kırmızı-Beyazlılar, beraberlik golüne ikinci yarının başında Adem Büyük'ün kafa golü ile ulaştı. Bu dakikadan sonra her iki takım da etkili ataklar yaparken, A. Sebatspor'dan Muhammet, 83'de oyun dışı kaldı. 90+3'de ise Eskişehir'den Çetin, maçın skorunu ilan etti
      Haber Tarihi : 2006-09-04
      BU MAĞLUBİYET HESAPTA YOKTU
      ŞOK GOL
      Kazanmaları gereken bir maçtan mağlup ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını belirten Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü Ekrem Al, "Çok iyi bir rakiple karşılaştık. İyi de bir mücadele oldu. Maçın başında şanssız bir gol yiyince oyun planımız bozuldu ama çabuk toparlandık. Beraberlik golünden sonra galibiyete de ulaşabilirdik ama bir türlü son vuruşları yapamadık" dedi.
      MORALLER BOZUK
      Son saniyelerde gelen golün bütün hesapları bozduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, "Bu mağlubiyet hiç hesapta yoktu. Çok üzgünüm" diye konuştu. Ekrem Al, "Paralarını alamayan futbolcuların moralleri bozuktu, bu futbolunuzu etkiledi mi ?" sorusuna ise, "Maç öncesi olabilir ancak maç içinde hepsi kendilerini futbola verdi" açıklamasını yaptı.

Yorum

• İlk olarak Şimal Yıldızı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben aslında Sebatspor2dan ziyade ESES'i merak ediyorum. Bu maça giden arkadaşlar biraz da ESES'i anlatırsanız sevinirim. 3 maçta 9 puan aldıkları kadar var mı? Onlar için umutlanmalı mıyım?

Sebat'a gelince; kongreyi bir an önce yapmazlarsa kaybedilen puanların telafisi çok zor olur.
        Ben Eskişehir'i de beğenmedim.

Maçtan bir not maraton tribünü tarafında olan yan hakem taraftarı adeta çıldırttı.Top tribüne kaçınca topu yan hakeme attı bizim taraftar hakem eğildi ve top Allah'tan ona çarpmadı.Şahsen utandım ben.
        keyif adamı ..

Yorum

• sebat bu sene geçen seneye göre daha güçlü ve iyi bir kadro kurdu. ne varki geçen sene çokca yaşadaıkları talihsizlikler bu senede yakalarını bırakmadı.. para ödenmeme durumu olmuş ve buna tepki olarak idmana çıkmama sıkıntısı yaşanmış bunlara rağmen sahada çok iyi mücadele eden bir sebatspor varmış eskişehir karşısında.. köşe yazılarında da sebatın iyi olduğunu, mücadele ettiğini oıkumak ilerisi için umut veriyor.. bide şu 90 dakikalardaki şansıslığı kırsalar çok iyi olacak.
          75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

• ben bu maçta sebatın cezalı olduğunu sanıyodum ya. o yüzden maça da gitmedim.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ekrem Al istifa etti!
              Sebatspor'da yaşanan maddi problemler, istifayla sonuçlandı. Kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Ekrem Al görevinden istifa etti.

Geçtiğimiz hafta 250 milyar liralık transfer taksitlerini alamadıkları için antrenmana çıkmayan futbolcularının sezon başından bu yana tek kuruş para almadıklarını belirten teknik direktör Ekrem Al, "Pazar günkü Eskişehirspor maçı öncesi, yöneticiler bana kongreye gideceklerinin sözünü vermişlerdi. Ben de bunu oyuncularıma ileterek sabretmelerini istedim. Sezon başından beri kimseye ödeme yapılmadı. Eskişehirspor maçı öncesi istifa edecektim ancak yönetimin kongre sözü vermesiyle kararımı durdurmuştum. Şimdi yönetim bu kararından vazgeçti. Kongreye gitmeyeceklerini söylüyorlar. Ayrıca bazı gazetelerde, 'Hoca bizim işimize karışmasın, onu ilgilendiren bir konu değil. Onun sözüyle hareket edemeyiz' şeklinde demeçleri yer alıyor. Bunun üzerine istifa ettiğimi bugünkü idman öncesi oyuncularıma ve yönetime bildirdim. Artık bundan sonra söylenecek söz yok. Takımı çok kötü şartlar altında aldım. Çok iyi yerlere getirdik. Ancak değeri bilinmiyor. Bu nedenle istifa ettim. Geride kalanlar onların işi. Ben verdiğim sözün arkasında durdum, oyuncularıma söz verdim ama daha sonra tam tersi oldu. Bizi günü kurtarmak için mi kullandılar" diye konuştu.

Ekrem Al’ın antrenman öncesi istifa kararını açıklaması üzerine, Sebatsporlu futbolcular da kendi aralarında bir toplantı yaptılar. Daha sonra bazı futbolcular tesislerden ayrılırken, bazıları da antrenman yaparak deplasmanda oynayacakları Uşakspor maçı hazırlıklarına başladı. Bu sırada tesislerde yönetim kurulundan hiç kimsenin olmaması dikkat çekti.

Yorum

• kaos ba$ladi .....
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Of şu adamı bi takımın başında tutamıyorlar.
                  keyif adamı ..

Yorum

• Sebat Gençlik'i çok zor günler bekliyor. Kolotoğlu'ya bile tav olur duruma getirdiler bizi... Yazık, hemde çok yazık...

Yorum

• Akçaabat sebarsporu zamanında bırakıp kaçanlar şimdi nerdeler büyük vaatler etmek kolay önemli olan icraat

Yorum

• Sebatspor'da geçici sükunet.
                        Sebatspor'da yaşanan maddi kriz sonrası görevinden istifa eden teknik direktör Ekrem Al'ın ardından futbolcuların aldıkları 'paramız ödenene kadar idmanlara çıkmayacağız' kararı başkan Şenol Ayvaz'

Futbolcularla telefon aracılığıyla bir görüşme yapan Ayvaz, paraya acil ihtiyacı olan oyunculara hemen, geri kalanlara ise 15 gün içinde ödeme yapılacağına dair söz verdi.

Olağanüstü toplantı yapıldı.

Sebatspor'da teknik direktör Ekrem Al'ın dün istifa etmesinin ardından futbolcular kendi aralarında yaptıkları toplantıda alacakları ödenene kadar idmana çıkmama kararı almıştı. Bu karar sonrası olağanüstü toplanan yönetim kurulu dün akşam saat 21.00'de tüm futbolcuları kulüp tesislerinde toplayarak İstanbul'da bulunan başkan Şenol Ayvaz' ın da telefonla katıldığı bir toplantı yaptı. Futbolculara her konuda garanti veren yönetim, idmanlara çıkmalarını istedi. İlk planda teklife sıcak bakmayan oyuncular başkan Ayvaz'ın telefonla bağlanıp, "Kendi çok özel işlerim dolasıyla aranızda bulunamıyorum. O nedenle bu sıkıntılar yaşandı. Siz idmanlara çıkın. Maçlarda iyi neticeler alın. Maddi sorunumuzu kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Acil olarak paraya ihtiyacı olanlara hemen, diğerlerine en geç 15 gün sonra ödeme yapacağız" dedi.

Bu konuşma üzerine ikna olan oyuncular bugünden itibaren teknik direktörler Reşit Sivrikaya ve Mehmet Salih Gül yönetiminde Uşakspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Teknik direktör arayışları haftaya kaldı.

Kırmızı-beyazlılarda Ekrem Al'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna arayışların Uşakspor maçı sonrası başlanacağı belirtildi. Kulüp basın sözcüsü Şeker Ertem yeni teknik adamın kesinlikle Trabzonlu olacağını ifade ederek, "Kulübümüzü tanıyan deneyimli bir isimle anlaşmak istiyoruz. Şu an Reşit Sivrikaya ve Mehmet Salih Gül hocamız takımı çalıştıracak. Uşakspor maçı sonrası fazla acele etmeden doğru bir karar vereceğiz" dedi.

Yorum

• hadi bakalım uşak maçının ilk yarısı 0 0 bitti bu maçtan 1 puan moralleri yerine getirir

Yorum

• 67 dak sebat 1 0 yeniliyor

73 dak 2 0 yeniliyor
                            En son agahozlu tarafından düzenlendi; 10.09.2006, 17:33.
                            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• yazık oldu birilerinin sebat a tardım etmesi lazım bu da bizim oynatmadığımız genç oyuncuları eskiden verirdik bu sene kimseyi vermedik doğru dürüst galiba

Yorum

• akçaabatlı olarak bu takıma çok ama çok acıorum ne olacak bu halin sonu bakalım şu an son sıradayız haftaya karşıyakayı kesin yenmemiz lazımm moral lazım takıma 3 puan lazım para lazım ,lazımda lazım çok acı çekior sebat inş. düzelir memleket takımı akçaabat .....
                                Yeter Ziya bıktık Ziya git Ziya Defol Ziyaaa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X