yanlış giden birşeyler var ama nerde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Akçaabat Sebatspor
Daraltma
X
-
Duyuru
Arkadaşlar Sebatspor için şuanda bir taraftar sitesi hazırlık aşamasında. en kısa zamanda yayına başlayacaktır. bilginize.
www.sebat1923.com/
ve forum sayfası açıldı...En son Burçak tarafından düzenlendi; 15.09.2006, 14:56.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
siteyi hangi şerefsiz hacklemişİlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Sebatspor için şuanda bir taraftar sitesi hazırlık aşamasında. en kısa zamanda yayına başlayacaktır. bilginize.
www.sebat1923.com/
ve forum sayfası açıldı...Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
A. Sebatspor 3 - 1 Karşıyaka
Maç Bitti
35 Selim Akbulut
86 Selim Akbulut
90 Emre Aygun
--72 Mustafa Ortakaya
--40 Recep Biler kirmizi kart
oh beeeeeeee
sonunda bi mac aldik
3 golüde ts altyapisindan yetisen oyuncular atmasi ayri bi keyifEn son selcuk tarafından düzenlendi; 16.09.2006, 20:10."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bu gollerin bir tanesi fazla renkdaş.Maç 3-1 bitmedi mi?İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA. Sebatspor 3 - 1 Karşıyaka
Maç Bitti
35 Selim Akbulut -------1
86 Selim Akbulut -------2
90 Emre Aygun---------3
72 Mustafa Ortakaya ---4
40 Recep Biler ----------5
oh beeeeeeee
sonunda bi mac aldik
3 golüde ts altyapisindan yetisen oyuncular atmasi ayri bi keyif
Yorum
-
40.dk da karşıyaka kalecisi recep kırmızı kart gördü onu anltmk istedi hrlde arkds
karşıyaka bu hafta denizliyle oynayacktı türkiye kupasında kötü oldu recebin kırmızı görmesi ya..
"Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU
Yorum
-
5 3 kaybettik ne yazıkki. bu takım düşserse çıkması çok zor olur. becerip 2 A da kalmalı. Selami Yardımdan sonra başkanlık koltuğuna hevesle gelenleri gördük. hiçbirisi birşey yapamadı. bundan sonrası ne olacak Allah bilir.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

bakalım son 8 dk sebat çok güsel oynuormuş ama çok ta basit goller yiyormuş yapma sebat yapma ...
Yorum