Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akçaabat Sebatspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sonunda anlaşıldı.

Kırmızı-Beyazlılar, Trabzonspor'dan kiraladığı oyuncuların bonservisini alıyor Selim Akbulut, Muhammet Reis, Emre Aygün, Emre Hızarcı ve Mustafa Beşir'i Kırmızı-Beyazlılar bugün Trabzonspor'dan bugün alıyor.

Sebatspor'a, Trabzonspor elini uzattı. Bordo-mavililer, kırmızı-beyazlılara sezon başında kiraladığı Selim Akbulut, Muhammet Reis, Emre Aygün, Emre Hızarcı ve Mustafa Beşir'i bonservisleriyle birlikte bugün verecek. Her iki kulüp arasında yapılan anlaşmaya göre sezon sonunda Trabzonspor beğendiği oyuncu olursa kırmızı-beyazlılara bedelsiz geri alabilecek. Ayrıca Sebatspor herhangi bir oyuncuyu Trabzonspor'dan başka bir kulübe göndermesi durumunda transferden alacağı ücretin %40'lık bölümünü bordo-mavililere verecek.

Sebatspor başkanı Şenol Ayvaz, Trabzonspor yönetimine yaptığı bu jesten ötürü teşekkür ederek, "Trabzonspor`un bu şekilde jest yapması bizleri mutlu etti. Bizler her zaman etle tırnak gibi olduk. Geçmiş zamanda yaşanan küçük problemler artık geride kaldı. Bundan sonra Trabzonspor'dan alacağımız güçle bu yolda ilerleyeceğiz. Başarılı işlere imza atacağız" şeklinde görüşlerini ortaya koydu.

Cem Demir yolda.

Trabzonspor golcü oyuncuyu Sebatspor'a vermeye sıcak bakıyor. Sebatspor'un önemli problemlerinin başında gelen forvet sıkıntısını çözmesine ramak kaldı. Trabzonspor'un Ersen Martin'i transfer etmesiyle geri plana düşen ve en son Vestel Manisapor'la oynanan maçta 18 kişilik kadroya alınmayan golcü futbolcuyu bordo-mavili yönetimin Sebatspor'a vermeye sıcak baktığı öğrenildi.

Bordo-mavililer'in asbaşkanı Haşim Sayitoğlu'nun sakatlığı süren Ersen Martin'den tam olarak randıman alınması durumunda Cem Demir'i Sebatspor'u kiralanabileceğini başkan Şenol Ayvaz'a bildirdiği öğrenildi. Golcü futbolcunun ligin ikinci haftasında Sebatspor'daki yerini alabileceği söyleniyor.

Bu arada Trabzonspor'un transfer yapması durumunda Ufuk Bayraktar'ın kırmızı-beyazlılara kesin verilecek.

Alarm verildi.

Sebatspor'da hafta sonu oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi olağanüstü hal ilan edildi. Teknik direktör Ekrem Al nezaretinde yapılan çalışmada futbolcuların istekleri oluşları gözlerden kaçmazken, deneyimli çalıştırıcı oyuncularına teknik taktiğe dayalı bir idman yaptırdı

Teknik direktör Ekrem Al, İstanbul Büyükşehir Belediyesi engelini geçerek lige moralli girmek istediklerini belirterek, "Rakibimiz yaptığı transferlerle hedefini ortaya koydu. Bizimde kendimize göre hedeflerimiz var. Hedeflerimize ulaşma adına ilk adımı güçlü rakibimizi mağlup ederek atmak istiyoruz" diye konuştu.

Aydemir: "Kaybetmek mi? Asla!"

Sebatspor'da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Kırmızı-beyazlılar seyircisinden yoksun sahasında konuk edeceği İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında kazanmanın hesaplarını yapıyor.
    Başkan yardımcısı Sinan Aydemir, "Her şeyimizle kendimizi bu zorlu maça adapte ettik. İlk maçların zor olduğunu biliyoruz. Ancak oyuncularımız aslanlar gibi mücadele ederek lige galibiyetle girmemizi sağlayacaktırlar. Bundan en küçük şüphe duymuyorum. Bu maçtan galip ayrılacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.

Aydemir, "İyi bir yapı oluştu. Aldığımız oyuncular Sebatspor'a çok çabuk uyum sağladı. Aile ortamını sağladık. Başarıya giden yolda bunun önemi büyük. Takım içinde sevgi ve saygı ne denli büyük olursa başarı da bir o kadar size yakın olur. Bunun meyvelerini ilk 6’ya kalarak almak istiyoruz” diye konuştu.

Al: "Stressiz bu işi başarırız."

Sebatspor teknik direktörü Ekrem Al, İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında galibiyete giden yolun formülünü açıkladı.

Sakin olan ve stres yapmayan tarafın maçı mutlaka kazanacağını söyleyen teknik direktör Ekrem Al, "Futbolcularımızla yaptığımız toplantılarda bu konuları onlara defalarca anlattım. Oyuncularım da zorlu maçta gereğini yapacaklardır" diye konuştu.
    BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

• evet akcaabata lige basladi bol sans bu sezon akcaabata ins 1. lige yine cikarlar
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• kimi sitede 2 1 kiminde 3 1 yenik görünüyoruz. ne olduğu belli değil. 1 0 öndeyken yenik durumdayız yaa. ooooff of
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• benim bakdığımda da ilk onlar öne geçdi diyor . 2-1 yenildi akçabat öyle gördüm ben . ve istanbul belediyenin 2. golünü ali güzeldal attı yazıyor . ben ali yi istanbul ile anlaşmadı diye biliyordum demekki anlaşmış.

Yorum

• Al sana işte Albayrakın takımını görüyor musun yenmişler sebatı. Ya delirecem defol ulan defooooooooooooooooooool..
            İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• biraz yavaş olsun birileri o kadar da degil.sebat ilk hafta üzdü bizi ama tedbirler alınması gerek önceden ki sonra hüzünlü olmasın şarkılar

Yorum

• Mardinspor 0 - 1 Akçaabat Sebat (İlk yarı sonucu)

Hadi, Sebatgençlik güzel bir sonuçla dön Kuzeye...

1-1 oldu, dk. 60

ve...

1-1 bitti. Mardin deplesmanından 3 puanla dönmek vardı ama neyse, buna da şükür diyoruz.
                En son Misafir tarafından düzenlendi; 27.08.2006, 18:52.

Yorum

• sebatspor başkanı bırakıyormuş!!

YARIN TOPLANIYORLAR
                  A.Sebatspor'da Başkan Şenol Ayvaz'ın görevini bıkaracağı açıklandı. Şenol Ayvaz'ın özel işleri nedeniyle kulübe gerekli zamanı ayıramayacak olması nedeniyle böyle bir karar aldığı öğrenildi. Kırmızı-Beyazlı yönetim yarın akşam Başkan Şenol Ayvaz'dan yoksun olağanüstü toplanarak bu durumu masaya yatıracağı öğrenildi. Kırmızı-Beyazlı yönetimin yapacağı toplantıda kendi içinden birini başkan seçerek yola devam etme düşüncesinde olduğu bildirildi.
                  YÖNETİMDE BELİRSİZ
                  Başkan Yardımcısı Sinan Aydemir'in gerekli desteği arkalarında görememeleri durumunda yönetim olarakta bırakmaya hazır olduklarını belirterek, "Eğer bu yükü kaldıramayacaksak orda durmanın anlamı yok. Gelecek yönetimin önünü açarız. Kimse merak etmesin temliklerde de yardımcı oluruz. Ancak yönetim olarak bu konuyu enine boyuna tartışıp karar vereceğiz" dedi.

karadeniz gazetesi..
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Selami Yardım ikna edilmeli ve yeniden Başkanlık koltuğuna getirilmeli. Veli Sezgin'in küstürdüğü bu müstesna insan, bir şekilde Sebat'ın başkanlığına yeniden gelmeli. Yoksa, bir tarih yok olacak...

Yorum

• koltuk uğruna selami başkanı küstürdüler. selami başkandan sonra kimler geldi hevesle. ama görüyoruzki hepsi kaçma gidiyor. işler dışardan göründüğü gibi değilmiş işte. selami başkanın kolay kolay geleceğini sanmam şuanda. zaten mutlaka başka bi koltuk hevesli biri çıakr.
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Arkadaşlar AkçaabatSebatsporumuz bugün saat 16 da başlayan Türkiye kupası eleme maçında Ünyesporu 2 1 yenerek bir sonraki maçı oynamaya hak kazanmıştır.
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• sebat böyle devam ederse puanları toplar ama süper lige cıkacak kadar puan toplar mı bilmem

Yorum

• Maçtaydım başa baş bir mücadeleydi ancak rezil bir maçtı diyebilirim.Hakem Es es 'in penaltısını veremedi.Uzatmalarda golü yiyerek 2-1 yenildik.Bizim attığımız gol güzeldi açıkcası.Ufuk ve Selim'i beğenmedim.Muhammet Reis umut vericiydi.Sebat için yazık diyebiliyorum sadece.
                            keyif adamı ..

Yorum

• sebat 2, yarı i oynadı ama tecrübe kazandı her zamanki gibi
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ben aslında Sebatspor2dan ziyade ESES'i merak ediyorum. Bu maça giden arkadaşlar biraz da ESES'i anlatırsanız sevinirim. 3 maçta 9 puan aldıkları kadar var mı? Onlar için umutlanmalı mıyım?

Sebat'a gelince; kongreyi bir an önce yapmazlarsa kaybedilen puanların telafisi çok zor olur.
                                Trabzonsporlu olmak...
                                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X