Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Akçaabat Sebatspor
Daraltma
X
- 
 - 
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
 - 
 - 
İhsan Derelioğlu isyan etti
TFF 2. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, bazı kişilerin takımın gidişatına çomak sokmaya çalıştığını söyledi.
İhsan Derelioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akçaabat Sebatspor üzerinden oyun oynanmaya çalıştığını ifade ederek, ''Bazı kişiler, Akçaabat Sebatspor'un gidişatına çomak sokmaya çalışıyorlar. Bu kişiler ellerini Akçaabat Sebatspor üzerinden çeksinler'' dedi.
Bu kişilere karşı gerekli cevabı zamanı gelince en sert şekilde vereceklerini kaydeden Derelioğlu, şöyle devam etti:
''Suskun kalmamız konuşmayı bilmememizden değil, aksine bugüne kadar saygı duyduğumuz kişilerin ve kurumların yıpranmaması içindir. Bu tavrımızı aleyhimizde kullanmaya çalışanlara gerekli cevap verilecektir. Belki de bu olaylar geçmişte karanlıkta kalmış bir çok olayın aydınlığa çıkmasını sağlayacaktır. Suskun kalmayacağımı net bir şekilde ifade ediyorum'' dedi.
Derelioğlu, bu olaylara karşın kararlı bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini anlatarak, ''Önümüzdeki haftaki maça her şeye rağmen hazırlanmaya çalışıyoruz. Yürekli futbolcular topluluğunun bir çok şeyin üstesinden geleceğine inanıyorum'' ifadelerini kullandı.
www.haber61.netYaşamak Direnmektir!
Yorum
 - 
Gerçek budur. ☆
Yorum
 - 
Gerçek budur. ☆
Yorum
 - 
 - 
Ne yazıkki 2. - 3. lig takımlarımıza sahip çıkmıyoruz..İlk olarak aktan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşlığın adı
Akçaabat Sebat Burçakspor olarak değiştirilmeli
Sırf bu nedenle hayran sayfası açtım.
Çünkü oraya eklenen her haber anında bildirim olarak üyelere gidiyor.
Bu sayede insanlar bu takımın varlığından haberdar olur! ilgilerini çekerde takip ederler diye düşündüm.
Zaten içinde biraz Sebatspor sevgisi olan sayfayı kendiliğinden bulup geliyor.
Diğer arkadaşlarda davetlerimiz üzerine sayfaya geldiler. yorumlarıyla sayfaya renk katanlar oluyor.
Hiç birşey yapmadan beklesek bu birliktelik bile olamayacaktı mesela.
en kıytırık takımların bile bir arada olduğu hayran sayfaları var. bizim neden olmasın
Kısacası Sebatsporun kıyıda köşede kalıp unutulmaması her an herkesin haberdar olması ve güncel haberleri takip etmeleri için elimizden geleni yapıyoruz
Gerçek budur. ☆
Yorum
 - 
Akçaabat Sebatspor cidden bir değerdir. Burçak Abi'ye katılıyorum. Kıçı kırık takımların bile yüzlerce üyesi olan Facebook Sayfaları var. Bugün Türkiye'de kime sorarsanız sorun, Akçaabat'ı tanır, köftesini tanır. Bu Akçaabat Sebatspor sayesinde olmuştur. Çok değil, 4-5 sene önce Trabzon kentinin Süper Lig'de 2 tane takımı vardı. Cidden şu forumda bunun farkında kaç kişi var? Aslında büyük bir servet yatıyor doğru düzgün tesisi bile olmayan şu Akçaabat'ta.
Yorum
 - 
ellerine sağlık...İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yazıkki 2. - 3. lig takımlarımıza sahip çıkmıyoruz..
Sırf bu nedenle hayran sayfası açtım.
Çünkü oraya eklenen her haber anında bildirim olarak üyelere gidiyor.
Bu sayede insanlar bu takımın varlığından haberdar olur! ilgilerini çekerde takip ederler diye düşündüm.
Zaten içinde biraz Sebatspor sevgisi olan sayfayı kendiliğinden bulup geliyor.
Diğer arkadaşlarda davetlerimiz üzerine sayfaya geldiler. yorumlarıyla sayfaya renk katanlar oluyor.
Hiç birşey yapmadan beklesek bu birliktelik bile olamayacaktı mesela.
en kıytırık takımların bile bir arada olduğu hayran sayfaları var. bizim neden olmasın
Kısacası Sebatsporun kıyıda köşede kalıp unutulmaması her an herkesin haberdar olması ve güncel haberleri takip etmeleri için elimizden geleni yapıyoruz
TRABZON
Yorum
 - 
Gerçek budur. ☆
Yorum
 - 
Gerçek budur. ☆
Yorum

En Aktif Kullanıcılar
Daraltma