Sırf Antalyadan kurtulalım diye bize her maç küfretmelerine rağmn ligde kalmalarını istiyordum ancak kendi sahanda sezonun en önemli maçında Sivası yenemiyorsan bu ligde işin yok Samsun
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Kısa ve net beter olsun... Gecen sene rızede ..... Trabzon olamassın sampıyon seslerı rızespor bayragının yakılması hala aklımdan cıkmadı adıler n.h cıkarsınız daha
Ulan tarihimiz boyunca bize hangi sıradan kulüp büyüklendiyse sonu bir alt lige düşmek oldu, hiç mi ders almadınız onlardan. Cezasını çekin şimdi, seneye de aynı tezahûratları duymak istiyoruz. Egonuzu tatmin ediyorsunuz işte öyle, kafalarınızda şampiyonluk yaşıyorsunuz.
Herşeye rağmen o çirkef şifolu ant. Düşsün isterdim samsunun düşmesine üzüldüm.2 şikeci takım elbirliğiiyle samsun düştü.Birazcık akılları varsa lig iptali için uefaya tff aleyyhinde şikayette bulun samsun
Atarlıyız matarlıyız ama bence bizim bedduamızla felan değil bildiğin uğur boral ve serdar özkan yüzünden düştüler yani bu maçlıkda değil uğur boral ve serdar özkan transferleri yüzünden takım kaftalardır iki kişi eksik oynuyor Ha birde bizum gekas olsaydı samsun düşmezdi.
Yorum