Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben cogunuzun düsündügü gibi düsünmüyorum.

Samsun istedigi kadar bize küfür etsin, sorun olmaz. Onlar küfür ediyor diye kompleks icine girmeye gerek yok.

En azindan bizim üstümüzden kin tutup büyüme icindelerdi. Bize gicikta olsa, gercek Anadolu taraftarini asla Istanbul yalakalarina degismem.

Simdi Samsun yine düstü ve yine iclerinde (birazcikda olsa) Samsunspor sevdasi kücülüp, Istanbul yalakaligi yapacaklar.

Yani yine Istanbul yalakalari kazandi, bizim kazandigimiz bir sey yok.
    Aynen öyle samsun düştü yazık oldu.Şimdi sevinen kendini üç kuruşa fenere satan sivas ve çirkef antalya şikeye devam..
    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Ligin ikinci yarısında Avni Aker'de yendik ya o yüzden düştüler!

Yorum

• NE olursa olsun yazık oldu antalya düşse daha iyiydi

Yorum

• Antalya düşsün isterdim ama Samsun'da hak edecek işi yapmadı. Kendi evinde Sivas'ı yeneceksin.
          Trabzonspor

Yorum

• son dakika

sivas yedi yabancı oynatmış
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Samsun'un düşmesinin en büyük nedeni biziz beyler. Eğer biz antalyaya 4 puan vermeseydik samsun düşmeakshdkjasd şaka lan şaka kendi göbeğinizi kendiniz kesseydiniz olm biz ne yapalım
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Trabzonspora salya sumuk kufreden bir kitlenin karadeniz takımı olması beni ilgilendirmiyor. kendini bir nane sanıp Trabzonspor ismine balkon olup reklam yapmaya calisan sehr - i asansor layık oldugu yere geri dondu.

Yorum

• Beter olasin

Seneye 1461 tekmeyi vurup TFF 2 lige düsersin insALLAH

Yorum

• La yine mi?
                    Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• herşeye rağmen samsun kalmalıydı...şifo mehmet antalyaya gıcık olmamız için yeterli sebep,seneye gene 4 puanımızı alır antalya!
                      Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• belki bize küfretdiler ama yinede çok üzüldüm samsunun düşmesi.....ligde kalsın die dua etdim ama olmadı.üzgünüm....

Yorum

• ömür boyu garantili
                          asansörde bir dünya markası asamsörsıpor
                          şehr-i samsuna 2.ligde başarısızlıklar diliyorum hedefiniz kırmızı grup olsun seneye...

Yorum

• Budamı bizim yüzümüzden

Yorum

• Her ne kadar bize küfretsende Komşu il olduğun için ligde kalsaydın keşke.
                              Kendi göbeğini kendin kesecektin. Ama sen biraz aşağıdan kestin

Yorum

• TFF 1. ligte devam edersiniz artık 61. dakika şov(!)larınıza ...
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X