Hedef Süper Amatör Küme.. Hadi Samsun güldür yüzümüzü...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Samsunspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖz Karadenizden Mersin'e Sevgilerle .
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam olarak ne demek istediğinizi gerçekten anlamadım
Yorum
-
samsunspor kötü günler geçiriyor inş. süper lige geri dönerler.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
A Love..Lİke No Other
Yorum
-
Yanlış Konuşuyorsunuz
Beyler Samsun'un ekmeğini yiyipte Trabzon'u öven adamların Samsunsporumuzu tutmasını istemeyiz!
Bizde şu var ki başarı olunca Sadece o stadyum doluyor..
Başarı yoksa bir türlü dolmuyor..
Fakat bu olayı bütün Samsun halkına mâl etmek doğru değil.
Karda kışta stadyumda yerini alan,deplasmanlara giden SAMSUNSPORLU kardeşlerimde çok fazla.Sonuç olarak ben kendi adıma konuşacak olursam başarı gelip geçer Asaletin Bana yeter Diyorum SAMSUNSPORUM..
Trabzonspora başarılar diliyorum ve bu husumetlerin son bulmasını temenni ediyorum..
SONUNA KADAR SAMSUNSPORLUYUM!
Yorum
-
Her 2 klüpde mazisi tartışılmayan klüpler.. Samsunun kendi öz çocuğu olarak Trabzonspora saygım sonsuz.Başarıları ortada..
İnşallah bi kaç sene içinde bizde çıkacağız süper Lig'e .
Çıkamasak bile takımımın her zaman arkasındayım destekçisiyim.En son Fatih tarafından düzenlendi; 14.09.2009, 20:10.
Yorum
-
İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında bu mübarek ramazan ayında iki komşu takım taraftarı bir iftar yemeğinde dostça birlikte olsalardı keşke, diyor insan.
Yorum
-
İşte kupa kuraları!
Türkiye Kupası 2. Kademe Kuraları İstanbul'da çekildi. Maslak Shreton Otel'de gerçekleştirilen kura çekimine, 1. kademeden tur atlayarak gelen 18 takım ile geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden 15 takım ve Turkcell Süper Lig'e veda eden 3 ekip olmak üzere toplam 36 takım katıldı.
Daha önce 23 Eylül'de yapılacağı duyurulan Türkiye Kupası 2. kademe karşılaşmalarının 30 Eylül'e alındığı açıklandı.
Türkiye Kupası 2. Kademe Kuraları şöyle: Turgutluspor-Konya Şekerspor,
Tokatspor-Kocaelispor,
Adıyamanspor-Yalovaspor,
Belediye Vanspor-Şanlıurfaspor,
Denizli Belediyespor-Trabzon Karadenizspor,
Güngören Belediyespor-Beykoz 1908 A.Ş.,
Adanaspor-Dardanelspor,
Kastamonuspor-Boluspor,
Samsunspor-Kardemir D.Ç. Karabükspor,
Bucaspor-Sakaryaspor,
Kartalspor-Karşıyaka,
Eyüpspor-Mersin İdman Yurdu,
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Tarsus İdman Yurdu,
Giresunspor-Hacettepe,
Çaykur Rizespor-Malatyaspor,
Orduspor-Pursaklar A.Ş.,
Konyaspor-Altay,
İnegölspor-Kayseri Erciyesspor...TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildiSamsunlular yıne macta cıngenelıklerını gosterdıler..Bız bundan once geldıklerınde agırladık..yedırdık ıcırdık..Gecen sene samsunda bızı tyaslamaları sovmelerı yetmedı burdada olay cıkardılar..
Acınacak halınız varya..Rizesporun baskanı zamanında bunlara yardım etmıstı 500 mılyar vermıstı keske vermeseydı.Boyle yüzsüzsunuz işte..
Yorum
-
İlk olarak Kara_Elf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirader her tarafta aynı bunlar.. Ordu ya gelir olay cıkarırlar Karabük e gider olay çıkarırlar... Kendilerine şirinler diyen bi taraftar gurubu var.. Tck ya takılmamak için roman vatandaşlarımız diyorum onlardan... Bunların işi gücü rakiple uğraşmak, sövmek,serserilik yapmaktır... Gecen Ordu dan çıktıklarında Mersin otobüsünü taşlamışlar...Mersinlilerde 2 otobüs adam inip bunları bayağı bi dövmüşler...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum