Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samsun ligden düşüceğne Antalyaspor Düşsün diyorum.. Samsun Karadeniz takımıdır.
    6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Antalya veya Samsun düşsün benim için farketmiyor ama Samsun daha ağır basıyor.Yalnız sürekli puan kaybettiğimiz için bir takımın düşmesini istemek farklı.Bunu kabullenmek istemiyorum.
      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• * Valla ne yalan söyliyeyim artık Antalya düşsün istiyorum. Samsun yine düşer sorun olmaz
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bende Antalya'nın düşmesini istiyorum.

Yorum

• Samsun Düşsün istiyordum ama Antlayayı görünce Antlaya düşse daha iyi olur
            En azından Bizim İçin yakın deplasman İstanbul takımları için uzak deplasman
            Hem Samsun İstanbul takımlarından puan alıyor.
            Antalya bize ters geliyor hemde Çakma terimden kurtulacağız.
            Samsundan en azından 4 yada 6 puan garanti
            Yalnız Samsun Sivasa takılırsa düşüyor Sivası mutlaka yenmesi gerekiyor
            Eğer İşi bağlamazlarsa işleri zor.
            Samsun Küme düşerse ve Bizi Trabzonspor düşürdü derlerse ilk defa doğru söylemiş olurlar
            Hep yalandan yere çamura yatıyorlardıya bu sefer gerçek olur
            Samsundan 4 puan Antalyadan 1 puan aldık.
            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Mehmet Özdilek TRT ekranlarında...

Zamsun kalsın renkdaşlarım onlarla kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyoruz zevkli oluyor şart Zamsun Süper Lige Şirin Babaları olmadan ne yaparlar yoksa.
              KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• samsunsporun kalitesi kisa samsun gibi. sirf cőp , tala$.

Yorum

• antalya belediyesi kimde samsun belediyesi kimde

o yuzden anltalya duser

by by antalya

Yorum

• bu samsunla son maç bizim olacaktı ki ... o zaman tadı çıksın.. böyle pek tatsız tuzsuz gitmeseler bari..
                    üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      antalya belediyesi kimde samsun belediyesi kimde

o yuzden anltalya duser

by by antalya
                      Hangi belediyenin kimde olduğunu gerçekten bilmiyorum ama siyaset yapacağım diye kasmaya gerek de yok.Mantıksız yaklaşım.
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İki takımı da sevmiyorum fakat Antalyaspor'un düşmesini istiyorum...

Benim için bunun asıl sebebi hatır şikesidir, karşılıksız şike işte...

Samsunspor'un 4 büyüklerle oynadığı maçları izledim, hep iyi mücadele ettiler, GS hariç diğer üçlüden puan çalmayı başardılar, GS maçını da kazanıyorlardı fakat Kemal Tokak sağolsun...

Antalyaspor ise bildiğimiz gibi Fenev'e, BJK'e puan mı lâzım, hemen Antalya orada, bize ise aşırı aşırı motive, düşün ulan!

Yorum

• Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eleman bizim taraftalardan konuşmasından ele veriyor kendini.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Aslında Samsunun düşmesini istiyordum ama karadenizli yanım Antalya düşsün diyor.
                              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Bence Sivas da Samsun'a süpriz yapabilir.
                                6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X