Samsun ligden düşüceğne Antalyaspor Düşsün diyorum.. Samsun Karadeniz takımıdır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Samsunspor
Daraltma
X
-
* Valla ne yalan söyliyeyim artık Antalya düşsün istiyorum. Samsun yine düşer sorun olmazTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Samsun Düşsün istiyordum ama Antlayayı görünce Antlaya düşse daha iyi olur
En azından Bizim İçin yakın deplasman İstanbul takımları için uzak deplasman
Hem Samsun İstanbul takımlarından puan alıyor.
Antalya bize ters geliyor hemde Çakma terimden kurtulacağız.
Samsundan en azından 4 yada 6 puan garanti
Yalnız Samsun Sivasa takılırsa düşüyor Sivası mutlaka yenmesi gerekiyor
Eğer İşi bağlamazlarsa işleri zor.
Samsun Küme düşerse ve Bizi Trabzonspor düşürdü derlerse ilk defa doğru söylemiş olurlar
Hep yalandan yere çamura yatıyorlardıya bu sefer gerçek olur
Samsundan 4 puan Antalyadan 1 puan aldık.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleantalya belediyesi kimde samsun belediyesi kimde
o yuzden anltalya duser
by by antalyaT R A B Z O N S P O R
Yorum
-
İki takımı da sevmiyorum fakat Antalyaspor'un düşmesini istiyorum...
Benim için bunun asıl sebebi hatır şikesidir, karşılıksız şike işte...
Samsunspor'un 4 büyüklerle oynadığı maçları izledim, hep iyi mücadele ettiler, GS hariç diğer üçlüden puan çalmayı başardılar, GS maçını da kazanıyorlardı fakat Kemal Tokak sağolsun...
Antalyaspor ise bildiğimiz gibi Fenev'e, BJK'e puan mı lâzım, hemen Antalya orada, bize ise aşırı aşırı motive, düşün ulan!
Yorum
-
İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan SÜMER
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum