Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı tek idmanla başladı.
Samsunspor, bugün yaptığı çalışmayla Sakaryaspor maçının mesaisine başladı. Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı tek idmanla start verdi.
Kırmızı-beyazlı ekip yapılan çalışmaya yaklaşık 1 saat geç çıktı. Teknik heyet, futbolcular ve yönetimde, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında alınan mağlubiyet nedeniyle morallerin bozuk olduğu gözlendi. Nuri Asan Tesisleri'nde düz koşuyla başlayan idman istasyon çalışmasıyla devam etti. Sakatlığı nedeniyle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyemeyen Sefa'nın bugün yapılan çalışmaya da düz koşuyla katıldı. Sercan'nın kasıklarındaki ağrılar nedeniyle idmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında alınan mağlubiyet ilgili olarak her hangi bir açıklama yapmayacağını, Sakaryaspor maçının önemi bildiklerini ve çalışacaklarını söyledi.
Sakaryaspor küme de kalma mücadelesi veriyor.
Sakaryasporu üstelik kendi sahasında daha şanslı görüyorum.
Sakaryasporun kazanması halinde öncelikle Giresunsporun belkide Samsunsporun küme düşme durumları oluşabilecek.
böylede bir durum var.
Hak eden kazansın diyelim.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Uzun zamandır Samsunspor bölümüne yazı yazmadım hatta okumadım bile girip bakayım dedim sonunda girmez olaydım..Samsun hakkında veya Samsunspor hakkında en ufak birşey bilmeyen bazı arkadaşlarımız gelip burada ahkam kesiyor..Yok Samsun böyle Yok Samsun şöyle Yok forumlarında şöyle diyorlar böyle yapıyorlar..Bazı kişilerin burada yaptığı şeyin farkında değilsiniz galiba...Ben yıllardır Samsun'da yaşıyorum Samsun'lu sayılırım bu yazdıklarınızı okuyunca elim ayağım titremeye başladı..Eğer böyle sataşmalar olacaksa kaldırılsın Samsunspor başlığı bu forumdan..En çok zoruma giden şeyde Samsun'u Samsun insanını Samsunspor'u uzaktan yakından tanımayan kişilerin gelip burada Samsun aleyhine sallamaları..Burda yazılan bazı yazılar yüzünden Samsun'daki can ciğer olduğumuz arkadaşlarımızla aramız açılıyor..Samsun'a Samsun halkına Samsunspor'a sataşmayı bırakın artık..
En son Burçak tarafından düzenlendi; 30.04.2009, 23:10.
Sebep: Mesajın tamamını kalın fontta yazmıyoruz.
hep tartışmaya gerek yok,biraz da ortak paydalar da buluşalım.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu ''Liseler Arası Müzik Yarışması''nda Samsun'umuzu temsil eden İlkadım Anadolu Güzel
Sanatlar Lisesi finallare katılmaya hak kazanmıştır.Bu akşam (02.05.2009) 21:15 de Trt 1'den canlı olarak yayınlanacak
yarışmada Ekibimize destek olalım...
Grup üyeleri:
Taha Kayış - Candaş Ankaralı - Hasan Erdem Avcı - Anıl Özkaran - Melek Kaya - Oğulcan Pehlivan - Elif Aydın -
Zeynep Şiğba Tüfekçi - Güray Büyükbaş
Yarışma ile ilgili detaylı bil için;
Bank Asya 1. Lig'de Sakaryaspor, kendi sahasında Samsunspor'u 1-0 yenerek, ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı. Sakaryaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, son dakikaya kadar mücadelerinin süreceğini belirtti.
Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, iyi oynadıklarını, ancak golü bulamadıklarını belirterek, "Özellikle ilk yarı çok iyi oynadık. 3-4 tane gol pozisyonu bulduk. Ancak golü bulamadık. 2. yarının hemen başında yediğimiz golle 1-0 mağlup olduk. Ligin son haftasında oynayacağımız Adanaspor maçında alacağımız 1 puan Samsunspor için yeterlidir. 3 haftadır puan alamıyoruz, ancak inşallah Adanaspor maçında puan alarak ligde kalacağız" dedi.
Sakaryaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise, "Kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı. Ancak 1-0'lık galibiyet yetmiyordu, 2-0 kazanmamız gerekiyordu. Telafisi olmayan bir maç olduğundan dolayı ilk yarı kötü oynadık. İkinci yarıda daha derli toplu oynadık. Gol pozisyonları bulduk. Ancak bunlardan sadece birini değerlendirebildik. Ligdeki diğer maçlara baktığımızda Erciyesspor'un yenilmesi hiç hesapta yoktu. Biz ipleri elimize almak istiyorduk. Artık biz kazanacağız ve rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Son dakikaya kadar mücadelemizi devam ettireceğiz" diye konuştu
Samsunspor'da hazırlıklar başladı..
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı..
Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Ercüment Coşkundere gözetiminde yapılan çalışmaya, sakatlığı devam eden Burhan dışında tüm oyuncular katıldı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda oyuncular, koşu sonrası kondisyon ağırlıklı çalıştı.
Antrenman öncesi bir açıklama yapan teknik direktör Ercüment Coşkundere, futbolun doğasında bulunan şansızlıkları Samsunspor'un haftalardır yaşadığını söyledi.
Hiçbir maçın oynamadan kazanılmadığını ifade eden Coşkundere, şunları kaydetti:
''Bulunduğumuz noktada hedefimiz alttaki takımlarla puan farkını haftalar öncesinde açmak ve ligi erken bitirmekti. Ancak beceremedik, başaramadık. Yani biz 4 hafta önce ligi bitirmek isterken, ne yazık ki son haftaya kaldı. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, ligi normal olarak bitireceğiz.''
Karadeniz ekibi, yarın yapacağı tek antrenmanla Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek
ajansspor
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Bir yerlerde yanlışlıklar yaptıklarını anlamaları için Hadi kaza ile düştün diyelim.. O kadar yıldır Bank Asya liginde oynuyorsun.. Zirvenin yanından bile geçtiğin yok. Bu gidişle Bu sene düşmezlerse bile ilerki yıllarda düşerler.
Yorum