İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Samsunspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesezarın hakkı sezara,tribünleri birçok süper lig takımından iyi.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehicbir karadeniz takiminin dusmesini istemezdim ama samsunlulardaki
Trabzonspor ve Rizespor dusmanligi yuzunden nefret eder hale geldim..
isleri mucizelere kaldi..ama bunlar 4-5 sene sonra geri gelir..
sonra tekrar duserler,sonra gelirler,sonra duserler...boyle devam eder..
umarim Rizespor lige cikarda bunlar bank asyada kudurur durur..
gibi yasamaktan kurtulamayacaklar.
Istanbul takimlari yalakalari.
Samsunspor Samsun'da bile en cok tutulan takim degil.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha yeni gelmiştiniz ne bu acele
galiba yüksek rakım çarptı
Neyse karpuz eksik kalsin. Bu seferde
"Trabzonspor karpuz kesti bu yüzden kümeye düstük" derler.
Adamlar kabiz olsa bizden biliyorlarda.En son POYRAZ tarafından düzenlendi; 12.03.2012, 23:41.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Başlığı düzenlesem mi ne yapsa? "Samsunspor | Süper Lig" hiç yakışmıyorForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlığı düzenlesem mi ne yapsa? "Samsunspor | Süper Lig" hiç yakışmıyorBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeymiş efendim, rakiplerine bilerek yenilmişiz (Mersin - Antalya - Karabük vs)
Heee evet, başka işimiz gücümüz yok, sizi düşürelim diye bilerek yenildik
Yorum
-
Olur mu onlar önüne gelenden 4 yiyecek ama biz onların rakiplerini yenmek zorundayız. İşi gücü bıraktık ya şehri samsun ile uğraşıyor ..
Başları dönecek adamların çıkıp inmekten"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum