Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzondan sonra en çok Trabzonsporlu Samsunda'dır.Trabzonspora aleyhine pankart asanlar yada laf söylüyenler ise asıl takımları Fener Galatasayar Beşiktaş olan ancak samsunda oturdukları için samsunsporuda tutan kişiliksizlerdir.Bunlarda samsunsporu çok sevdiği yada trabzondan nefret ettikleri için değil asıl takımları olan fb gs bjk nin rakibi olduğu için trabzonu sevmemektedir.Foruma yazan Rizeli renkdaşlara bakıyorumda yok belediye başkanı fenerium açılışına çelenk göndermiş yok o yok bu peki rizespor yeni stadın açılışını neden komşu ve kardeş şehri olan trabzon'un takımıyla değilde fenerbahçeyle yapıyor??
    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Güzel bir insan oldugun cümlelerinden belli.
      Keske herkes senin gibi olsaydi.
      Ancak sunu da belirtmeden edemeyecegim.
      Burada yazilanlara üzüldüysen, Samsunsor forumlarinda yazilanlari
      görünce kesinlikle aglarsin.
      Cünkü oralarda Trabzonspor'a hakaretin epey bir önde gideni yapiliyor.
      Saygilar.
      Forumlar'da Trabzonspora hakaret etmiyen hor görülüyor. Trabzonspora hakaret etmek, bir nevi senin üyelik kartindir forumlar'da. Ben anlatmaktan biktim, onlar küfretmekten bikmadi. Zaten baya bir zamandir da yazmiyorum, yazsam polemik olacak cünkü

Sadece takip ederim, ama Trabzon fobilerini görmemek gercekten cok zor. Orduyu zaten sevmezler, Giresuna düsmandirlar ve simdi yeni moda Rizespor düsmanligi basladi.

Tebrik etmek gerekir, yakinda Sivas, Urfa, Antep, Izmir, Bursa ve Adana düsmanligi da baslar, sonra bir bakmissin Samsun bütün Türkiyeye karsi.

Fakat sunu söylemek gerekir, gercekci düsünmezler, hayal dünyalarinda yasarlar ve Trabzona en cok küfreden Carsambalilardir!

Yorum

• Lazigo nun dedikleri harfi harfine doğru .
        düşünün ki burda spor ile alakası olmayan bir konu konuşuluyor.
        ne yapıp edip bi yerden bağlantı kurup Trabzonspora giydiriyorlar
        her başarısızlıklarını yönetimlerindeki Trabzonlu iş adamlarına bağlarlar.
        halbuki düşünemiyorlarki o insanlar olmasa Samsunda Samsunspora sahip çıkan kimse çıkmıyor ortaya.

kısacası konu ne olursa olsun bişekilde Trabzonspora bağlayıp hakaretler edebiliyorlar.
        sizlere yemin ediyorum, bukadar saçma bi taraftar olduğunu sanan topluluk ben görmedim.
        Allahtan sayıları çok az kendi aralarında konuşuyorlar.
        Gerçek Samsunsporluların bu tipleri aralarından uzaklaştırması dışlaması gerek. aksi halde Samsun her yıl dahada kötüye gider.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bu yıl kümede kalmak için çok mücadele etmeleri gerekir..Kötü başladılar bence..

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lazigo nun dedikleri harfi harfine doğru .
            düşünün ki burda spor ile alakası olmayan bir konu konuşuluyor.
            ne yapıp edip bi yerden bağlantı kurup Trabzonspora giydiriyorlar
            her başarısızlıklarını yönetimlerindeki Trabzonlu iş adamlarına bağlarlar.
            halbuki düşünemiyorlarki o insanlar olmasa Samsunda Samsunspora sahip çıkan kimse çıkmıyor ortaya.

kısacası konu ne olursa olsun bişekilde Trabzonspora bağlayıp hakaretler edebiliyorlar.
            sizlere yemin ediyorum, bukadar saçma bi taraftar olduğunu sanan topluluk ben görmedim.
            Allahtan sayıları çok az kendi aralarında konuşuyorlar.
            Gerçek Samsunsporluların bu tipleri aralarından uzaklaştırması dışlaması gerek. aksi halde Samsun her yıl dahada kötüye gider.
            100 % dogru, sana katiliyorum renkda$.... Hadi ozaman bütün Trabzonlular elini ayagini ceksin Samsunspordanda bakalim nolucak bu isin sonu????
            Malum, Samsunsporun kapisina kilit vurulur...Trabzonlulardan yakiniyorlar, ozaman sizin özbeöz Samsunlulariniz ciksinda, kucak acsin takima? ..Yemiyor dimi? Küfretmek , bi günah kecisi arayip bulmak daha kolay dimi? Sizin qideceginiz yer anca samsun amatör kümedir, bezdirdiniz artik bizi...

ne haliniz varsa görün.. insallah daha da düsersinizde sizinde cocuklarini bordo-mavili formalarla karsiniza cikar birgün....

Yorum

• Aslında durum o kadar da kötü değil. Yani, aramızda anlaşmazlıklar var bu doğru ama bunu çok fazla abartmaya gerek yok.

Unutmayalım, bizim dost takım rizede hala bizden nefret eden olduğu gibi bizde de onlardan nefret adenler hala var. Ama bunlar marjinal kesimler ve geneli bağlamıyorlar.

Hatırlarım, samsunda Trabzons-Bursa maçı yapmıştık ve o maçta şirinlerin olduğu yerde bulunan bizler maratonlar karşılıklı olarak önce bordo-mavi hemen ardından da kırmızı-beyaz diye bağıırıdık. Aramızda en az bizkm kadar samsunsporlular da vardı çünkü. E bunları yapabilen taraftarlar dosttur denilemez mi? Ben herşeye rağmen karadeniz kulübü olması bakımından samsunsporu ve tek takımı samsuın olanları dost kabul ediyorum.
              avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aslında durum o kadar da kötü değil. Yani, aramızda anlaşmazlıklar var bu doğru ama bunu çok fazla abartmaya gerek yok.

Unutmayalım, bizim dost takım rizede hala bizden nefret eden olduğu gibi bizde de onlardan nefret adenler hala var. Ama bunlar marjinal kesimler ve geneli bağlamıyorlar.

Hatırlarım, samsunda Trabzons-Bursa maçı yapmıştık ve o maçta şirinlerin olduğu yerde bulunan bizler maratonlar karşılıklı olarak önce bordo-mavi hemen ardından da kırmızı-beyaz diye bağıırıdık. Aramızda en az bizkm kadar samsunsporlular da vardı çünkü. E bunları yapabilen taraftarlar dosttur denilemez mi? Ben herşeye rağmen karadeniz kulübü olması bakımından samsunsporu ve tek takımı samsuın olanları dost kabul ediyorum.

Dedigin dogru, fakat arayi bozmaya cali$an 3-5 kisi 2de1 ortaligi karistirmaya yetiyor.

Reakabete evet, düsmanliga HAYIR

Yorum

• Bugün Samsunspor un cezası nedeniyle Ordu da oynadığı karşılaşmada Samsun Mersin İdman Yurduna 3-1 yenilmiştir.. Samsun desteklemek üzere maça giden Ordulu taraftarlardan biriydim... Stad doluydu..
                  Kendine Samsunspor taraftarı diyen çapulcu sürüsü yüzünden Mersin in yenmesine canı gönülden sevindim...Sizi desteklemeye gelmiş çocuklara sırf Orduspor forması giydi diye saldırmakta neyin nesi... Benim için Karadeniz Kardeşliği bugün ölmüştür...

Yorum

• İlk olarak Kara_Elf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün Samsunspor un cezası nedeniyle Ordu da oynadığı karşılaşmada Samsun Mersin İdman Yurduna 3-1 yenilmiştir.. Samsun desteklemek üzere maça giden Ordulu taraftarlardan biriydim... Stad doluydu..
                    Kendine Samsunspor taraftarı diyen çapulcu sürüsü yüzünden Mersin in yenmesine canı gönülden sevindim...Sizi desteklemeye gelmiş çocuklara sırf Orduspor forması giydi diye saldırmakta neyin nesi... Benim için Karadeniz Kardeşliği bugün ölmüştür...
                    O yaramaz Sirinler yapmistir onu

Yorum

• sonra bizi çekemiyorlar diyorlar. siz kimsizniz ki sizi çekemesinler.
                      iyice kıl kapmaya başlıyorum böyle yaptıklarında.
                      şampiyonmu olursunuz kümemi düşersiniz umrumda değil.

Ordu'da maç sonu!

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, cezası nedeniyle Ordu'da oynadığı maçta Mersin İdmanyurdu'na 3-1 mağlup olurken, her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu..
                      Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, zor bir dönemden geçtikleri ve alınan mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Bu sürecin sancılı geçeceğinin bilincinde olduklarını ifade eden Özyazanlar, "Şuanki durumun bizce nedenleri var. Bunlar çözülmeyecek sorunlar değil. Durumun farkındayız. Çok zor bir süreçten geldiğimizi herkes biliyor. Aşağı yukarı son bir hafta içerisinde yeni bir takım kurduk. Tabii bu süreç çok sancılı olacak" dedi.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Serhat Güller ise karşılaşmadan iyi bir futbol ve skorla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Geçen iki hafta bazı şanssızlıklar yaşadıkları gol yollarındaki sıkıntıların aşıldığında iyi bir takım olacaklarına inandıklarını belirten Güller, "Geçtiğimiz iki maçta çok pozisyonlu ve atamadığımız karşılaşmalardı. Samsunspor maçında da kısmen bunu tekrarladık. Bu kez yakaladıklarımızın bir kısmını atabildik. Skor olarak memnunuz. Yeni bir takım olarak deplasman maçlarında ezilmeden göze hoş gelen bir futbol oynuyoruz. Bundan sonra da buna devam edeceğiz. İyi bir takımımız var. Gol yollarındaki sıkıntılarımızı halledebilirsek bu ligde iyi bir takım haline gelebiliriz. Bu güzel oyun için futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum. Samsunspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. İyi bir futbol ve skora ihtiyacımız vardı. Bunu başardığımız için mutluyuz" diye konuştu.
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Mersin'den sevgilerle...

Yorum

• İlk olarak Kara_Elf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugün Samsunspor un cezası nedeniyle Ordu da oynadığı karşılaşmada Samsun Mersin İdman Yurduna 3-1 yenilmiştir.. Samsun desteklemek üzere maça giden Ordulu taraftarlardan biriydim... Stad doluydu..
                          Gecmis olsun.
                          Eh, tabi hayvan olduklarini baska nasil
                          ispatlayabilirlerdi ki? Siz destek icin gidiyorsunuz
                          ama onlar vahsi yaratiklar gibi size saldiriyorlar.
                          Saldirmayanlari tenzih ederim. Sözüm saldiran kuduzlara.
                          Tekrar gecmis olsun.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mersin'den sevgilerle...
                            Öz Karadenizden Mersin'e Sevgilerle .
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• ya bu takıma ne zaman iddaada oynasam yatıyorum çözemedim bu takımı....
                              Dallas Mavericks
                              .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X