Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 5 yıl yaşadığım Eskişehir'den ayrılınca anladım kıymetini

Arkadaşın dediği gibi ne dost olmak lazım ne düşman.

İki takım da birbirine ihtiyaç duyacak, anadolunun önemli 2 takımı. Efsaneyi başlatan takımlar.

Yaşı kemale ermiş Eskişehirspor taraftarı ile zaten özel bir bağımız var, genç nesilden de bilinçli arkadaşlar olduğunu görmek çok güzel.

p.s: 2 sezondur üye olmaya çalıştığım eskisehirspor.com a da kırgınım . insan bi 15 dakikalığına açar da haber verir. arkadaşlar aracılığı ile iletiyoruz iyi dileklerimizi.
    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Şahsen açtıkları kısa anda üye olmuş birisiyim kendimi çok şanslı hissediyorum

Yorum

• Eskişehirspor Anadoluda ayaklanmayı başlatan kenttir. Bunu tüm Trabzonsporlular kabul ediyor zaten. Trabzonsporumuz bayrağı bizden alıp zirveye ulaştırdı. Bu onlar kadar bizide mutlu etti. Hedefimiz Anti Bizans felsefesiydi. Bunuda başardık. Çok uzun süre yer alamadık belki 1. ligde. Ama taraftar ve inançlık yönünden hiçbirşey kaybetmedik.
        İşte yine buradayız. Sapasağlamız. Ayrıca bu seneki takımımız gerçekten çok iyi. Süper ligdeki çoğu takımdan kaliteli bir kadromuz var.

Bu arada arkadaşlardan biri yeni transferlerimizi sormuş. Hepsini tek tek anlatayım ben.

Tello : Bildiğimiz Tello. Sol ayağı muhteşem. Uzun zamandır aradığımız sol açığı bulduk. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi olur.
        Batuhan : Anlatmaya gerek yok sanırım. Zaten ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu herkes biliyor. Beşiktaşta yaptığı disiplinsizliği burada yapmıyor. Neden? Çünkü burayı istiyordu. İstediği oldu. Son röportajlarından birinde yaptığı açıklama:
        Soru: Batuhan iyi futbolcusun. Avrupa vardır elbet hayallerinde. Bunun için ne söylemek istersin?
        Batuhan: Abi ben avrupa falan istemiyorum. Eskişehirsporun efsane oyuncuları arasında yer almak istiyorum. İnşallah uzun seneler burada oynayıp kaptanlık yapıp burada jübileyide yapıp formayı bırakırım..!
        Zaten özellikle 26 numaralı formayı istedi. Oda artık Eskişehir'li. Sadece basın durduk yere ortalığı sulandırıyor. Aslında Batugolün pek bi yanlışı yok. Yanlışı oldu evet ama zaten bunu oda kabul ediyor. Geçmişte oldu diyor. Artık olmayacak diyor.

Oliviera : Henüz izleme fırsatı bulamadık fakat duyduklarımıza göre kesiciliği çok iyi. Çok soğukkanlı ve topu oyuna iyi sokabiliyor. Henüz 24 yaşında.

Pele : Bu ismi abartısız söylüyorum sezon sonu transfer piyasasında çok duyacaksınız. Türkiyede futbol oynayan en kaliteli 5 futbolcu arasına girer. İlk maçta muhteşemdi. Hayran kaldık hepimiz. Açıklamasında ise, henüz hazır değilim, ilerleyen haftalarda gerçek Pele oynayacak diyor. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Kaliteli olduğunu zaten biliyorduk. Adam henüz 24 yaşında ve Inter ile Porto'da oynadı. Ön libero oynuyor ama hem top kesiyor hemde forvet arkasında muhteşem oynuyor. Sahada yapabileceği herşeyi yapıyor. Ayrıca toplara çok ama çok acımasızca vuruyor...

Burhan : Çok çalışkan, savaşçı bir futbolcu. Ben beğendim onu. Ama ilk 11de olması için çok çalışması lazım. Çünkü kadro çok kaliteli...

Ayrıca bu sene yeni bir Jaycee geliyor. Geçen sene alışma sürecini atlatamamıştı. Bu sene oda fırtınalar estirecek. Muhteşem bir top tekniği var. Sezer Öztürk'ü söylemeye gerek yok. Milli takıma gidememesini hala anlayamıyorum. Harika bir 10 numara...

Kısaca bu sene istediğimiz takıma kavuştuk. İlk birkaç hafta uyum süreci olarak görüyorum. Ama daha sonrasında bu takım tozunu attıracak ligin.

Saldır Eskişehirrr Oleyyyy
        Aşk_ı Şehir

Yorum

• başarılar dileyen arkadaşlara teşekkürler...

Yorum

• kızılcıklı güzel msjların için tşkler tüm eses camiasına gönülden başarılar ve tşkler.
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
            A Love..Lİke No Other

Yorum

• İlk olarak KIZILCIKLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eskişehirspor Anadoluda ayaklanmayı başlatan kenttir. Bunu tüm Trabzonsporlular kabul ediyor zaten. Trabzonsporumuz bayrağı bizden alıp zirveye ulaştırdı.
              Trabzon'un futbol köklerinden tarihinden bi haber bu cümleleri kesinlikle kabul etmiyorum.

Aksini idda edenler zahmet edip bir kaç dakikalık araştırma yapsınlar.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• arkadasımızın yukardaki acıklamaları tarafımızca kabul görmez....anadoluda ayaklanmayı baslatan terimiini biz hiçbir zaman kabul etmiyoruz....baskalarıyla anadolu ihtilali diye kısır bir döngünün savası içinde hiç olmadık....

tarihte belirtilenler oldugu kadar birde belirtilmeyenler var ki....bu belirtilmeyenler zaten trabzonsporu yaratır....sampiyonluk dedigimiz kupa yada apoletler bu gecmişin sonucudur....futbolun kökleri belki istanbuldan bile önce olan bu kente....ama neyazıkki böyle bir haksızlığa dilimiz döndügünce yanıtlar vermeye ugrasıyoruz....futbol kültürünün varlıgının yaratılısı kimsenin önayak olması ile ortaya cıkmaz karadenizde yetişen ormanlar gibidir...kültür için çaba sarfeden kişiler bile kurumun yasamsal savasında geri planda kalmayı tercih ederlerken(hayri gür,s.kundupoğlu,s.akcay vb..)bu tür yakıstırmalrı tarihten yoksun acıklamalar olarak görüyoruz...

isteyen istedigi yerde yerini alır biz tarihten yanayız...bilimden yanayız....
                En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 19.08.2010, 09:40.
                ıslak imza....

Yorum

• Amacım tartışma değildir. Fakat isteyen kabul eder isteyen etmez. Eskişehirspor'umuz Anadoluda ayaklanmayı başlatmıştır. Biz olmasaydık belki o başarılarınızın hiçbiri olmayacaktı. Bunu görmezden gelmeyin. Eskişehirspor'un tek başına Bizansa saldırma oyunları hep kıl payı kaçtı. 3 defa 2.lik yaşadık. Fakat istediğimizi başaramadık. Yeri geldi çevrilen bizans oyunlarıyla hedefimizden UZAKLAŞTIRILDIK.
                  Trabzonsporun başarılarına gelince, farkındaysanız bizim başarılarımızdan hemen sonra geldi. Biz sersemlettik bizansı, Trabzon yıktı.

Trabzonspor Anadolu'nun abisidir. Her zaman kabul ederim. Ama bazı gerçekleride görelim.

Neyse hadi eyvallah..

Külünkoğlu abicim, istersen araştırmayı beraber yapalım
                  Aşk_ı Şehir

Yorum

• Çok tartışılacak bir konu değil zaten. Eskişehirspor yanılmıyorsam 2 kez ligde 2. olarak, şampiyonluğu son haftalara kadar kovalayarak daha Trabzonspor'un ligde dahi olmadığı bir dönemde ilk baş kaldırıyı yapmıştır.

Trabzonspor da daha lige ilk çıkışıyla beraber devrimi gerçekleştiriyor.

Eskişehirspor takımı Trabzonspor taraftarınca haddinden fazla seviliyor ve destekleniyor aslında.Bu noktada duygular karşılıksız genel olarak, seven ve paylaşımda bulunmaya çalışan arkadaşlar fikirlerini söyleyince de anında terslememek lazım.

Ben 2005 yılından bir iki ay öncesine kadar Eskişehir'de yaşadım. Şehri de, takımı da, taraftarı da az çok camiayı da biliyorum.

Anadolu standartları için çok büyükler,
                    Trabzonspor ile ise kızmasınlar alınmasınlar ama (genelde kabul etmezler) pek kıyaslanabilecek düzeyde değiller.

Ama açık söylüyorum şampiyonluğuna rağmen Bursaspor'dan en az 2 kat daha büyük camia Eses camiası.

Kayıp yılları ise telafi etmesi kısa vadede olacak gibi gözükmüyor. Çok ciddi değişiklikler olmadıkça Eses bir kaç yıl daha ilk 5i zorlayan takım pozisyonunda olur.

Bir takımın taraftarını tribünüyle değerlendirmek yanlış. Nasıl bir tribün işini hiç beceremiyorsak, Eses-Bursa-Karşıyaka gibi takımlar da bir o kadar iyi tribün yapar. Ancak Eskişehir taraftarı, taraftarlık anlamında Bursa ve Karşıyaka'nın çok üstündedir, tribün değil taraftarlık.

Eskişehir benim gözlemlediğim ve yaşadığım şehirler içerisinde şehrinin takımını tutma özelliği en fazla olan 2. şehir Trabzon'dan sonra. Özellikle takım alt liglerde geçirdiği onca senede çok kişiyi çift takımlı hale getirmiş, ancak bu şekilde ilerledikleri ve büyük takımları devirdikleri sürece bu zamanla tekrar aşılır.
                    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak KIZILCIKLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Amacım tartışma değildir. Fakat isteyen kabul eder isteyen etmez. Eskişehirspor'umuz Anadoluda ayaklanmayı başlatmıştır. Biz olmasaydık belki o başarılarınızın hiçbiri olmayacaktı. Bunu görmezden gelmeyin. Eskişehirspor'un tek başına Bizansa saldırma oyunları hep kıl payı kaçtı. 3 defa 2.lik yaşadık. Fakat istediğimizi başaramadık. Yeri geldi çevrilen bizans oyunlarıyla hedefimizden UZAKLAŞTIRILDIK.
                      Trabzonsporun başarılarına gelince, farkındaysanız bizim başarılarımızdan hemen sonra geldi. Biz sersemlettik bizansı, Trabzon yıktı.

Trabzonspor Anadolu'nun abisidir. Her zaman kabul ederim. Ama bazı gerçekleride görelim.

Neyse hadi eyvallah..

Külünkoğlu abicim, istersen araştırmayı beraber yapalım
                      Yapalım kardeşim.

Trabzon'da futbol kulüplerinin kurulması 1913 yılına denk geliyor.

Türkiye'de ilk futbol kitabını "Asosyeşın Futbol" Trabzon'da yazıldı. Ve Kazım Karabekir paşa tarafından 100'ün üzerinde kopyası Anadolu şehirlerine gönderildi.

İdman Ocağı - İdman Gücü rekabeti Türkiye'de bir çok takımı aştığını o günleri yaşayanların ağzından kaleminden defalarca söylendi.

Trabzon'un futbol şehri olmasının Eskişehir ile uzaktan yakından alakası yok.

Keza 30 tane futbol kitabının yazarı duayen yazar Halit Kıvanç'ı bir dinleyin. Abisini de dinleyin. Neler diyormuş Trabzon hakkında ve o zamanlar Eskişehir mi varmış ?

İsterseniz dökeriz ortaya da değer mi ?

Bence yol yakınken geri dön Kızılcıklı, daha fazla mahçup olmazsın böylece.

Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yapalım kardeşim.

Trabzon'da futbol kulüplerinin kurulması 1913 yılına denk geliyor.

Türkiye'de ilk futbol kitabını "Asosyeşın Futbol" Trabzon'da yazıldı. Ve Kazım Karabekir paşa tarafından 100'ün üzerinde kopyası Anadolu şehirlerine gönderildi.

İdman Ocağı - İdman Gücü rekabeti Türkiye'de bir çok takımı aştığını o günleri yaşayanların ağzından kaleminden defalarca söylendi.

Trabzon'un futbol şehri olmasının Eskişehir ile uzaktan yakından alakası yok.

Keza 30 tane futbol kitabının yazarı duayen yazar Halit Kıvanç'ı bir dinleyin. Abisini de dinleyin. Neler diyormuş Trabzon hakkında ve o zamanlar Eskişehir mi varmış ?

İsterseniz dökeriz ortaya da değer mi ?

Bence yol yakınken geri dön Kızılcıklı, daha fazla mahçup olmazsın böylece.

Benim dediğimle senin dediğini bir ortaya koy bakalım. Ne kadar benzerlik var arada.
                        Eskişehirspor ve Trabzonspor konusundayız.
                        Kuruluş tarihleri ise 1965 - 1967

Diğer konulara girmek istemiyorum.

Ben kendi savunduğum sözleri, neredeyse tanıdığım tüm Trabzonsporlu arkadaşlarımdan duydum. Onlarda aynı şeyi söylüyor
                        Eskişehir başlattı Trabzon tamamladı.

Neyse konu pek uzamasın...Bugün Liverpool karşısında bütün Eskişehir olarak yanınızdayız. İnşallah güzel bir sonuçla dönersiniz Türkiye'ye.

Gerçi Burak Yılmaz oynadığı sürece pek sanmıyorum ama
                        Teo bu ara formda. Bugün ondan ve Yattara'dan bişeyler bekliyorum...
                        Hadi hayırlısı...
                        Aşk_ı Şehir

Yorum

• Eskişehirli arkadaşlar hoşgelmiş,sefa gelmişler ve iyi dilekleri için teşekkürler

Bizde en azından ben tribünde kardeşlik laflarının boş laflar olduğu düşünüyorum ama iyi geçinmek ve karşılıklı saygı olması her iki takım için iyi olacaktır ki Es-Es'e ciddi bir sempatim var en azından bursalılar gibi şampiyon olunca bizi sırtlarında gezdirip süper kupa finalinde yöresel oyunumuza sırt çevirecek ve liverpool nidalarıyla stadı inletecek kadar karaktersiz bir topluluk değiller.

Yapılan transferlerde gayet başarılı ve Es-Es'in bu sene en azından ilk 4 ü zorlayacağını düşünüyorum bu uzun lig maratonunda başarılar.(Trabzonspor maçları hariç )

Yorum

• 1 sene olsa da sadece Eskişehir de okuyan biri olarak Eskişehirspor Bursa dan çok daha büyük bir camia bunu katılıyorum. Şehrin sahiplenmesi konusunda ise kendileri 1. olduklarını iddia ediyorlar. Aslında oldukça iyiler ama bu konuda bizim arkamızdalar. Tribüncülük konusunda ise belki de en iyiler zaten. Deplasman takım taraftarlarını her ne kadar ağırlayamasalar da.

Trabzon da anlatıldığı gibi 100 yıllık bir futbol tarihi var evet ama ulusal olarak arenaya çıkmadan önce İstanbul u sallamış bir Eskişehir var. Belki biz o tarihlerde 1.ligde olsaydık 2-3 şampiyonluğumuz olabilirdi ama bunlar çok farazi. Eskişehir o zamanlar nihayete erdiremese de oldukça başarılı bir iş çıkarttı. Kızılcıklı ya katılıyorum bu konuda.

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1 sene olsa da sadece Eskişehir de okuyan biri olarak Eskişehirspor Bursa dan çok daha büyük bir camia bunu katılıyorum. Şehrin sahiplenmesi konusunda ise kendileri 1. olduklarını iddia ediyorlar. Aslında oldukça iyiler ama bu konuda bizim arkamızdalar. Tribüncülük konusunda ise belki de en iyiler zaten. Deplasman takım taraftarlarını her ne kadar ağırlayamasalar da.

Trabzon da anlatıldığı gibi 100 yıllık bir futbol tarihi var evet ama ulusal olarak arenaya çıkmadan önce İstanbul u sallamış bir Eskişehir var. Belki biz o tarihlerde 1.ligde olsaydık 2-3 şampiyonluğumuz olabilirdi ama bunlar çok farazi. Eskişehir o zamanlar nihayete erdiremese de oldukça başarılı bir iş çıkarttı. Kızılcıklı ya katılıyorum bu konuda.
                              tamam güzel söylüyorsun da....idmanocagının besiktası türkiye kupasında yenmesi??....ha birde amatör bir takım idmanocagı....golüde yasar kömürcü atmıstır....trabzon lisesi futbol takımı....idmanocaklı olan fb de oynayan sonraları yutdısına giden ilk futbolculardan olan cenap gencler bunlar kim?....

trabzon futbolu trabzonsporla baslar diyen arkadaslar bilgilerinizi yenileyin bizleri kandıramıyorsunuz....
                              En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 19.08.2010, 16:23.
                              ıslak imza....

Yorum

• trabzon futbolu trabzonsporla başlamaz 20.yüzyılın başlarına dayanır...

Yorum

Yükleniyor...
                                X