Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ES ES iyi takviyeler yapti eger takim olarakda oynayabilirlerse yukarlarda oynamalari yüksek bir ihtimal.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İyi takım oldu Eskişehirspor.

Diledikleri yerlere gelecekler umarım. Tek sorunları Teknik direktör Rıza Çalımbay bence.

Yorum

• İyi dilekleriniz için teşekkürler. İnşallah sizin adınıza da iyi bir yıl olur..

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İyi takım oldu Eskişehirspor.

Diledikleri yerlere gelecekler umarım. Tek sorunları Teknik direktör Rıza Çalımbay bence.
          Zapo'yu da aldilarmi daha da iyi olacaklar.

bence de tek sorun, Riza Calimbay.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Eskişehirsporlulara teşekkürler. İnşallah bu sezon hem lig hem de kupada ilk 2 sırayı alırız

Yorum

• Hep burda güzel dilekler var ama maçın olduğu günler ve ertesi günleri terör esiyor tribünlerde yada sanal alemde.
              Bu durumu garipsiyorum.

Yorum

• Uzun zamandır yazmıyordum buraya SDinc nickli arkadaşımıza cevap vermek istedim.

Eğer Eskişehire geldiyseniz bizim tribün yapımızı ve stadımızı görmüşsünüzdür.Kapalının sağ tarafında 2 grup (Nefer ve Kızılcıklı) , Açık tribünde ortada yukarıda bandoESES onun sağ tarafında Altes ve geriye kalan yerlerde gruplara bağlı olmayan taraftarlarımız mevcuttur.

Bundan önceki yıllarda Eskişehire gelen taraftarların %80-85'ine küfür edilmiştir.(Türkiyede çoğu stadda olduğu gibi)Bunların içinde Trabzon maçıda vardır.Küfür edilmedi dersek yalan söylemiş oluruz.

Yalnız bu küfürü başlatanlar hep deplasman tribününe yakın taraftaki taraftarlarımızdır , sonra stadın büyük bir kısmına yayılıyor.Şuanki bölünmüş taraftar grupları bu küfürün önüne ne yazıkki geçemiyorlar.Zaten engellemeleride imkansız.Çünkü açık tribün 12.000 kişilik bir tribün.Bir tribün ucundaki taraftar ile diğer tribün ucundaki taraftarlar birbirini duymakta zorlanıyorlar.

Bu tribünde küfürün son bulması için bütün tribün gruplarının tek bir çatı altında birleşmesi ve tek vücüt olmaları gerekmektedir.

7 Ağustosta Eskişehirspor tribünleri için tarihi bir adım atılıyor.Hem Eskişehirdeki taraftar grupları , oluşumlar hemde şehir dışındaki ve yurt dışındaki taraftarlarımız tek çatı altında toplanması için ilk adım atılacağı bir toplantı yapılacak.Eğerki bizler bunu başarabilirsek , eskiden olduğu gibi tek yumruk bir Eskişehirspor taraftarı ortaya çıkacak.

VE tribünlerimizdeki bütün olumsuzlukların , bunun içinde küfürde var , çözümü daha kolay olacaktır.

Bunu daha öncede yazdım yine tekrarlamak istiyorum.Eskişehir ve Trabzon insanları birbirine inanılmaz derecede benzerlik gösteriyorlar.Her iki şehirde hep ilkleri başarmış.Her iki şehirde hem sevincini hemde üzüntüsünü çok büyük bir şekilde yaşıyor.
                Canı yanarsa bazen hiçbirşeyi gözü görmüyor.Her iki şehir insanıda şehir milliyetçisi.Şehirlerini ve kendi insanlarını herşeyden çok seviyor.VE herşeyden önemlisi takımlarına deli gibi bağlılar.

O yüzden her iki şehir ve taraftarlar birbirlerini son derece iyi anlarlar.

Demem odur ki , bazı sorunlar var bu doğru.Fakat kısa süre içinde bu sorunlar çözülecektir.Sadece yaptığı tribünle değil efendiliği ile de saygı duyulan bir Eskişehirspor taraftarı tekrar var olacaktır.Eskişehirspor taraftarı özüne dönecektir.

İnşallah 7 Ağustos günü yapılacak olan toplantı olumlu geçer ve tribünlerimiz için milat olur.

Unutmayın ki Eskişehirlilerin büyük bir bölümü Trabzon insanını ve Trabzonsporu seviyor.Aynı şekilde sizlerinde bizleri sevdiğini biliyoruz.

Selam olsun Trabzon'a...

Yorum

• Eskişehirli arkadaşım;
                  Ben bu seneki maçta tribündeydim. Takımınızı tribüne çağırdık hadi onlar duymadı ama siz duydunuz. Neden duymamazlıktan geldiniz? Biz orada kırıldık size en çok. Maç sonu yaşananları falan katmıyorum hiç.

Ben her sene içinde Eses e büyük sempati toplayan ama deplasmandan sonra sempatimi kaybeden birisiyim. Hani bende de biraz sıkıntı varki bir tek Eskişehirspor için böyle oluyorum. Başka takımlar umrumda değil.

Yorum

• Herkese merhaba. Foruma yeni üye oldum. Zaman zaman bilgi paylaşımında bulunmaya çalışacağım takımımla alakalı olarak.

Eskişehir'de Trabzonspor'a saygı, sevgi duyanların sayısı azımsanamayacak kadar fazla. Birkaç kendini bilmezin takındığı tavır, bütün camiayı temsil edemez. Tribünlerimiz bu sene büyük bir değişime gidecek ve çürük yumurtaları aramızdan temizleyeceğiz. Trabzonspor taraftarına bir saygısızlığımız olduysa, kendimizi affettirmeyi de iyi biliriz zamanı geldiğinde. Yeter ki aradaki saygı hiç kaybolmasın.

Trabzonspor'a önümüzdeki sezon başarılar dilerim. İstanbul saltanatına kafa tutmaya devam!
                    Medya tarafından, İstanbul takımı tutmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimizin takımına sahip çıkmanın onuru ve gururu içerisindeyiz!

''Başka?'' diye soranlara inat SADECE ESKİŞEHİRSPOR!

Yorum

• Süper Kupa'yı hakettiniz tebrikler Trabzon. Biz de dün Bayrampaşa Stadı'ndaydık. (İBB) Seyirci alınmayacak dendiği için 150-200 kişi izledik. Liverpool'u elemenizi canı gönülden isterim. İnanırsanız yapacağınızı biıiyorsunuz. Ama içerde 2 fark yapmanız lazım. Siz BJK değilsiniz eleyebilirsiniz.

Yeni sezon size de bize de yaşayamadığımız başarıları getirsin. Bizim foruma üye olsanıza... Kardeşlerime de buraya üye olmaları ricasında bulunuyorum. www.eskisehirspor.com 7 bin 150 üyesiyle ve niteliğiyle inanın güzel bir sitedir. Sağlıcakla kalın Trabzonlular...
                      En son ES ES Baba tarafından düzenlendi; 08.08.2010, 15:51.

Yorum

• Yeni sezon öncesi Eskişehirspor ve büyük Es Es taraftarına başarılar diliyorum.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlhan Reyiz gibi ben de Eskişehirspor'a başarılar diliyorum.

Yorum

• İlk olarak ES ES Baba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Süper Kupa'yı hakettiniz tebrikler Trabzon. Biz de dün Bayrampaşa Stadı'ndaydık. (İBB) Seyirci alınmayacak dendiği için 150-200 kişi izledik. Liverpool'u elemenizi canı gönülden isterim. İnanırsanız yapacağınızı biıiyorsunuz. Ama içerde 2 fark yapmanız lazım. Siz BJK değilsiniz eleyebilirsiniz.

Yeni sezon size de bize de yaşayamadığımız başarıları getirsin. Bizim foruma üye olsanıza... Kardeşlerime de buraya üye olmaları ricasında bulunuyorum. www.eskisehirspor.com 7 bin 150 üyesiyle ve niteliğiyle inanın güzel bir sitedir. Sağlıcakla kalın Trabzonlular...
                            kardeşim kayıt kapalıdır diyor....

Yorum

• Dün hem sahada hem tribünde Bursaspor'u adeta ezdiniz. Bursasporlular kendi takımına sahip çıkmayı başaramadı ama sizler büyüklüğünüzü gösterip, maç sonunda Bursaspor'u ve Ertuğrul Hoca'yı kutlamayı ihmal etmediniz. Bir kez daha saygı duydum Karadeniz Fırtınası'na. Tebrik ediyorum...

Başarı dilekleri için de teşekkürler.
                              Medya tarafından, İstanbul takımı tutmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimizin takımına sahip çıkmanın onuru ve gururu içerisindeyiz!

''Başka?'' diye soranlara inat SADECE ESKİŞEHİRSPOR!

Yorum

• Eskişehirspor'a yeni sezonda başarılar dilerim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X