Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Liverpool'u yenmemiş takım değilsiniz,siz.Bu kezde aynısının olacağına ve eleyeceğinize inanıyoruz.Avrupa'da başarılar Trabzon...
    Arkadaşlar sitemizde üyelikler 1.ci ve 6.cı aylarda açılıyor,yeri gelmişken söyleyim..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O olay benim duyduğuma göre palavraymış.. Yani 5-10 tane Eskişehir'li Bursa'lı Ankara'lı bir araya gelmiş 061626.com / .net sitesini kurmuşlar kendi kendilerine..

Eskişehir'in kardeş kulübü Kasımpaşa'dır.. Bursa ile alakaları yoktur.. En azından ben böyle biliyorum

İki sene önce canım sıkıldı napayım ne edeyım dedim..Gazeteyi açtım İzmitte kocaeli-eskişehir maçı var kaçmaz bu maç dedim her ikisinide çok severim... bastm gittim,Guzel maç olur diye. Eskişehir Tribünunde dev bursa bayrağı vardı

Zaten arkadas açıklamıs yukarda =)
      En son Napoli tarafından düzenlendi; 09.08.2010, 19:29.
      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Akın Tunç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bank Asya'dayken bize yakınlık kurdular, karşılıklı bir samimiyet ortamı oluştu. İki taraf da Anadolu takımı olduğu için, samimiyet sempatiye dönüştü. Süper Lig'e çıktığımız ilk sezon, her iki maçta da karşılıklı güzel şeyler yaşandı. Fakat Ankaragücü ile aramızın bozulmaya başlamış olmasından sonra, Bursaspor ile de o eski samimiyet ortamı kalmadı. Geçtiğimiz sezon Eskişehir'de oynanan karşılaşmada, karşılıklı tatsızlıklar oldu. Bursa'daki maçta da ipler iyice koptu. Şuan Bursa ile aramızda dostluk, kardeşlik yok. Aksine, sürekli aradaki gerginlik artıyor, düşmanlık boyutlarına varmak üzere aradaki muhabbet. Bursa'dan ziyade Ankaragücü ile aramız çok bozuk.

Ankaragucu ile biliıyorum sıkıntıları..Yaralamlar falan olmuş....Açıklama için Teşekkürler...insallah bu yıl siz ve biz kopar gideriz
        En son Napoli tarafından düzenlendi; 09.08.2010, 19:31.
        KÜLTÜRÜ!

Yorum

• Ayrıca Türkiyede bizden sonra en sağlam Deplasman yapan takım Eskişehirdir..Her zaman paket..

Gorduk Bursayı,Bu işler atkı sallamakla olmuyor,90 dakika otur 20 dakkika atkı salla sonra süperiz=)
          KÜLTÜRÜ!

Yorum

• Selamünaleyküm Trabzonlu kardeşlerim kupanız hayırlı olsun.Kupa size yakışacaktı ve öyle de oldu.Sahada ve tirübünde bursa çocuklarını resmen eze eze kupayı aldınızmuhteşem bir akşamdı.Başarılarınızın devamını ligde ve Avrupada artarak sürmesini isterim.2 yıldır sizleri hak ettiğiniz şekilde ağırlayamadık ama bu sene herşey çok güzel olacak ve çok iyi ağırlamaya çalışacağız.Hepinize EsEsden kucak dolusu sevgiler.

Bu arada Napoli,ajansspordaki Napolimisin yorumlarını beğenerek takip etmekteyim.Oldcitykingcity den saygılar.

Yorum

• Eskişehir yerinde transferler yaptı. Son gelen savunmacıdan sonra pek bir sıkıntıları kalmadı. Geçen sene yedinci olan takımın üstüne koydular ve sezon sonu yerleri buradan yukarı olmazsa başarısızlıktır.

Yorum

• Trabzonspor taraftarlarına selam olsun.
                Anadolu'nun abisi Trabzonspor, umarım bu sene güzel işler yapacak.
                Bizde bu sezona iddialı giriyoruz. İyi transferler yaptığımızı düşünüyorum. Umarım hakettiğimiz yerlere geliriz.
                Aşk-ı Şehir

Yorum

• aleyküm selam .inşallah bu sene anadolunun senesi olacak geçen seneki gibi...

Yorum

• Bu sene Eskişehir deplasmanı çok güzel olacak gibi
                    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• şu es es li arkadaşlar takıma yapılan transferleri -özellikle pele ve kiralık gelen genoadan- bir anlatıversin

nedir ne değildir bu adamlar

eskişehir bu sene ne yapar?
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• 2 taraftar arasında ne yaşanırsa yaşansın,es es benim her zaman favorimdir.Nedendir bilmiyorum ama,içimden hep bir sevgi beslediğim klüptür.

Lütfen sizlerde,size olan sevgimize uygun bir şekilde karşılık verin.

Sizi gerçekten seviyoruz Es ES
                        TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• başarılar eses...

Yorum

• Başarılar Eskişehir.

Yorum

• ankaragücü konusunda eses haksız ama sonuct 2-3 kişinin yaptığını herkese mal edemezsın..
                              esesi her zaman severim ama anti ,ist olp kasımpaşayla kardeşik ne dir bilmiyorum ama bence yakışmaz tabı onların kararı...
                              takımları cok iyi bence..cok iyi bi açıkları olsa burhanın yerıne tam takım olacaklardır dıye dusnuyorum..

Yorum

• Pele çok iyi transfer .. İlerleyen haftalarda daha göz önünde olacaktır ..

Yorum

Yükleniyor...
                                X