son dakika haberi vereyim milan dan 1 futbolcu geliyor kesin ve net haber ama ismi sır şuan için
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
Daraltma
-
seneye eskişehir ilk 5 içinde gibi görünüyor tek zayıf halkaları var oda rıza çalımbay.
en çok beğendim futbolcuları sezer öztürk . oyunu çok iyi yönlendiriyor.inş batuhanda artık adam olur da artık anadoludan şampiyon sayısı artması lazım. o kupa 3-5 sene gitmesin istanbula inş.TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
En son ES ES Baba tarafından düzenlendi; 23.05.2010, 13:37.
Yorum
-
Trabzonspor için ne desek boş kalır. Fenerbahçe maçı ve Bursaspor'un şampiyonluğundan sonra başkanları, yönetimleri ve taraftarlarının takındığı tavır, kendisine kötü gözler bakan Bursa'nın şampiyonluğunu kutlamaları, Bursa'yı şampiyon yapmaları (istese Trabzonspor çokta önemsemezdi bu maçı, kimselerde bir şey diyemezdi bu yüzden) mütevazi tavırları, başkan Sadri Şener'in Eskişehirspor ismini de vererek daha başka Anadolu takımlarınında şampiyon olmasını gerektiğini söylemesi gözümde Trabzonspor'u çok daha büyükleştirdi. Helal olsun diyorum sizlere, başka da bir şey demiyorum.
Eskişehirspor-Trabzonspor maçında Trabzonspor taraftarına herhangi kötü bir söz söylenmeyecek dememe rağmen yine burada oynanan maçta Trabzonspor taraftarına haksızlık yaptığımızı gördükten sonra buraya yazmak için yüzüm kalmamıştı açıkçası. Sadece içimde kalanları söylemek istedim. Tebrikler Trabzonspor camiası.En son bonora tarafından düzenlendi; 23.05.2010, 14:18.
Yorum
-
İlk olarak ES ES Baba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
sadece ilk degil ayni zamanda tekbizim icin ilk takim ikinci takim yedek takim olmaz. bir gonule iki takim sigdirmaya calisanlarin ya sevgileri sahtedir ya kisilikleri
es es taraftari icin de bildigim kadar sadece es es vardir.. boyle olmasi da gerekir..
bu ulkede 90 dakika dumenden memleketci 7-24 istanbul saksakcisi zihniyetler azalmadikca malesef bir futbol kimligi olusmayacak..
Turk insani futbolu seviyor soylemleri ise sadece safsata.. Turk insanu bir kac sehir haric hazir olani , parali olani saksaklamayi taraftarlik saniyor, kendi degerini yaratamayan kitler sadece somurulen kucuk insanlar olmaya da mahkumdur..
bu elinde uzaktan kumandayla taraftarcilik oynayan, tuttu takimin semtini , stadinin yerini bile bilmeyen adamlarin ayricalikli insanlar gibi takilmalarina da aciyorum dogrusu..
bu istanbul propagandasina yenilmeyip nereli olursa olsun , kimlikli takimlari destekleyen insanlar bu ulkede futbol taraftari,TS li, ksk li eses li bursali ankaraguclu , gerisi komplekslerinden siyrilmak icin istanbula yamanan zavallilar sadece..
Yorum
-
İlk olarak bonora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor için ne desek boş kalır. Fenerbahçe maçı ve Bursaspor'un şampiyonluğundan sonra başkanları, yönetimleri ve taraftarlarının takındığı tavır, kendisine kötü gözler bakan Bursa'nın şampiyonluğunu kutlamaları, Bursa'yı şampiyon yapmaları (istese Trabzonspor çokta önemsemezdi bu maçı, kimselerde bir şey diyemezdi bu yüzden) mütevazi tavırları, başkan Sadri Şener'in Eskişehirspor ismini de vererek daha başka Anadolu takımlarınında şampiyon olmasını gerektiğini söylemesi gözümde Trabzonspor'u çok daha büyükleştirdi. Helal olsun diyorum sizlere, başka da bir şey demiyorum.
Eskişehirspor-Trabzonspor maçında Trabzonspor taraftarına herhangi kötü bir söz söylenmeyecek dememe rağmen yine burada oynanan maçta Trabzonspor taraftarına haksızlık yaptığımızı gördükten sonra buraya yazmak için yüzüm kalmamıştı açıkçası. Sadece içimde kalanları söylemek istedim. Tebrikler Trabzonspor camiası.
Trabzonspor çok büyük hakkaten. Büyük olduğunu biliyordumda Urfa da olanlardan önce, Bursa yı tepeye çıkarmadan önce büyüklüğümüzü az da olsa unutmuşum diyordum. Yeniden fark ettim. Sandığımızdan büyük.
Eskişehirspor tribünsel anlamda gitgide Bursaspor a benzemekte. Antipatiklik tavan yapmış durumda. Umarım değişir bu durum.
Yorum
-
Ben her eses maçına giden biri olarak şunları belirtmek isterim. ben açık türbünden maç izleyen bir taraftarım. Bu olanları tüm eses lilere mal etmek yanlış olur deplasman türbünün yan tarafında işi futbol ile değil böle deplasman türbünü ile uğraşan bir kaç kişidir. mesela benim izlediğim yerdeki taraftarlarmız bu olanları hep kınadı herkez çok kızdı ordaki kişilere ayrıca biz ve bizm gibiler herzaman anadoluda bizim olmadığımız zamanlarda süperligte hep trabzonu destekledi hep sizin şampiyom olmanızı istedi hala halkdada aynı kanı vardır biz olmazisek şampiyon herzaman trabzon olsun demişizdir. Ben trabzonu herzaman destekledim eskileride iyi bilirim yaş olarak. bizim olmadığımız yerde herzaman trabzonun olmasını istedik ve istiyoruz da. sizleri seviyoruz trabzon...
Yorum
-
Emin olun, içerde oynanan son Trabzon maçından önce yuvadaki tüm liderlerimizle görüşüldü. Tatar Mustafamızdan(1965LİLER), Muratımıza(NEFER), Kürt Yavuz'dan(ETD), Daimi Dayıya(KIZILCIKLI) tüm candaşlarımızla içerde oynanan maçta "Trabzon camiasının saygı ve sevgisine, aynı güzellikte yanıt vermemiz, Eskişehirsporluluk bilincinin gereğidir..." denildi.
Sağolsunlar yuvadaki gönüldaşlarımız, ağabeylerimiz, dostlarımız en güzel ifadelerle bunun haklılığını dile getirdiler. Ancak sizin de belirttiğiniz gibi yine küfürleşmeler olmadı mı, maalesef oldu. Bunların da önüne geçilecek ama Allah'ın izniyle. Bu ara ev karışık, Sivas maçında hem açık hem kapalı karıştı. Neyse... Su akar yatağını bulur, bulacaktır da...
İnönü'de oynadığımız 1607 kişiyle 33 bin Beşiktaşlıyı 30 dakika maymun ettiğimizmaçta, Trabzonspor formasıyla bir kardeşimiz vardı. Bizle omuz omuza gelen o kardeş, şayet şu satırları okuyorsa lütfen özelden msj atsın. Ve EStanbul'daysa bizimle irtibata geçsin. EStanbul'da, kahpe bizansın bağrında onu kucaklayacak yüzlerce ES ES var, o kardeşle tanışmaktan mutluluk duyarız.
"EStanbul bizimdir, bedeli İnönü Ovası'nda yatan şehitlerdir..."
Saygıyla, sevgiyle, sağlıcakla Bordo Mavi camiası...
Boğazın Kırmızı Şimşekleri (BKŞ / Baba)En son ES ES Baba tarafından düzenlendi; 28.05.2010, 13:10.
Yorum
-
Bir de hangi sayfa bilmiyorum NEFER'in size karşı olumsuz bir tutumu olduğu ifade edilmiş bir kardeşimiz tarafından...
Sevgili, değerli kardeşim NEFER bizim canımızdır ve inan güzel kardeşim onların duruşu 8850 metrelik Everest'te yoktur.
O kadar diktir, sağlamdır, onurludur. NEFER kimseyle uğraşmaz ve dileğim de duam da tüm grupların o çatı altında birliğidir.
Yorum
Yorum