Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fenerin metresi ...tigimin es esi...

Cehennemin dibine kadar yolunuz var..

Duamiz kabul olmuyor ama bedduamizi alan da iflah olmuyor..
    En son ESER tarafından düzenlendi; 23.04.2016, 15:36.

Yorum

• üzüldük mü ?

Yorum

• Sende gittin ha..
        If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
        Milton Friedman

Yorum

• Darısı sivasa...

Yorum

• Direkten donen top kaderlerini belirledi...taraftarın da stadı yakması başka bir rezillik

Yorum

• Sadece Eskişehirsporlu olan insanlar için üzüldüm. Şehrin takımı tutan anadolu insanları. İstanbul züppeleri bugün bizim hakkımızı yer yarın sizin. Yönetim ve futbolcular olarak şikeye bulaşmış olabilirsiniz ama taraftar olarak şikeyi kabul edip onlardan aklanmanız mümkün. Keşke daha sıcak ilişkiler içinde kulüp olsaydık. Sağlam olan Eskişehir bizim için kazanç olacaktı.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• şampiyon olduğunu sanan şikebahçe ile düştüğünü sanan es es. ikiside stat yaktı. kardeş olmalılar. o fotoğrafı görünce birden keyf sigarası yakmak geldi içimden yaktımda.

matematiksel olarak düşmediler belki ama geri dönüşü yok o işin sivas ve es hakettikleri yere gömüldüler.

birde bu şike süreci patlak vermeseydi nah yenerdi başakşehir hem şikebahçeyi hemde es'i.
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Şerefli Trabzonpspor un mücadelesi her ne kadar görmezden geliniyor gibi görülse de büyük paralar harcayıp rezil olan şikebahçenin şampiyon olamaması ve şike çetesi tetikçileri sıvaz ve eşşekşehirin hali açıkça şikeye karşı mücadelemizin etkili olduğunun kanıtı olmasından ötürü umut verici en azından.

Şeref onur ve haysiyet ligde kalmaktan yada şampiyon olmaktan daha önemlidir.Biz bunun mücadelesini verdik ve bunun mücadelesini verdiğimizden dolayı tff nin mafya babası olduğu şike çetesi tarafından kurşun yağmuruna tutulduk.Ağır yaralandık ama hala ayaktayız ve biz dimdik mücadelemizi sürdüreceğiz bunu bilmek güzel ve yeterli.Darısı bunu bilmeyen vizyonunda dahi olmayan fb sivas ve e.şehirin başına artık.Trabzonspor o kadar onurlu ki kendi hakkını ararken tc yargısının ve cas ın üzerine giderken aslında kendisi kadar fbnin sivasın e.şehirin hakkınıda savundu adaleti ararken onları da düşündü ama şeref onur haysiyetten bir haber olan fb sivas ve e.şehirin bu umrunda olmadı Trabzonspor kadar adaleti istemediler şampiyon olmak kümede kalmak gibi şeyler önemliydi çünkü bunlar için böylece adaletin kararmasını namertliğin yükselmesini şikenin örtbas edilmesini en baştan kabul ettiler.Zaten bunlarda şeref ve haysiyet olsa bu olaylara hiç girmezlerdi.

Şerefli Trabzonspor ile fb sivas e.şehir gibi aşağılık klüpler arasındaki fark bu işte.

bu şehir başka şehir satılmış eskişehir küme düşer mi bilmem ama eğer düşerse en azından düzgün bir lig görümünde olan Ptt 1. ligide zehirlemeye açık bir klüptür.Fbnin eşşeği olan eşşekşehir oradada şike yapıp maç satarak süper lige çıkmak yada alt ligde düşmemek için alın teriyle kıran kırana mücadelelere sahne olan ptt 1. ligide mikrobuyla zehirleyip hasta etmeye açık bir takım.Çünkü bunların tıyneti bu yolları bu olmuş bu şeref yoksunlarının ne beklersin tff nin uşaklarından.
                  En son TS FAN tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 14:17.
                  ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• PTT'nin yolları taşlı... Hadiiiiii canım.
                    En son Sibel tarafından düzenlendi; 19.05.2016, 22:10.

Yorum

• Bu senenin karı ne diyelim ALLAH bereket versin.
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Başlığın PTT 1. lig olarak değiştirilmesini reca ediyorum please

Yorum

• Adminler lütfen silmeyin, bakın sansürlenmiş :-)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadece Eskişehirsporlu olan insanlar için üzüldüm. Şehrin takımı tutan anadolu insanları. İstanbul züppeleri bugün bizim hakkımızı yer yarın sizin. Yönetim ve futbolcular olarak şikeye bulaşmış olabilirsiniz ama taraftar olarak şikeyi kabul edip onlardan aklanmanız mümkün. Keşke daha sıcak ilişkiler içinde kulüp olsaydık. Sağlam olan Eskişehir bizim için kazanç olacaktı.
                            Kendi adima konusayim.. Hic biri icin zerre kadar uzulmedim,uzulmedim de.
                            Eskisehirspor denen fener yalamasi organizasyonun cehennemin dibine kadar yolu var.2010 yilinda kendilerine olan sempatimi nefrete donusturduler.Allah bin better etsin.. Insallah bu dusus buyuk sonun baslangici olur, amatore duser,surum surum surunurler. Sozde anti bizans gecinip tribunlerinde fener bayragi acip beraberligi cifte telli Ile kutladiklari siralarda bu adiliklere yuregi dayanmayan bir abimiz vefat etmisti.
                            Simdi fenere yaltaklansinlar bakalim aziz abileri ipleyecek mi.
                            Bu sehir baska sehir, uefa karariyla tescilli satilmis Eskisehir...

Yorum

• hahahahahahahahahahahaha

Yorum

• Günaydın, 5 sene önce, sahasında 0-0 kalınan bir maçın sonucunda şampiyon olmuş gibi kutlama yapan satılmışlar ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X