Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nabi avcı geçen sene yardım ettik finale kadar geldiler yine yardım ederiz demiş, zaten devlet eliyle bu takımlara yardımlar gelmese hepsi batar gider. vatandaştan kes kulüplere dağıt ne güzel(!)
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Eskişehirspor'a iki dönem transfer yasağı verildi.

11 Temmuz 2018'e sürecek ceza.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eskişehirspor'a iki dönem transfer yasağı verildi.

11 Temmuz 2018'e sürecek ceza.
        Bunun yanısra sezona da -9 puanla başlamları gündemdeymiş.

Bu sezon çok çok zor geçecek onlar adına.

Yorum

• su an oynadiklari seviyede tecrübesi olan sadece 8 - 11 oyunculari bulunuyor

alt liglerden selam var
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.07.2017, 16:08.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Başkan Sinan Özeçoğlu: "Borçlar sebebiyle, -15 ile -30 puan arası değişen puan silme cezaları ile karşı karşıyız."

Yorum

• Geberin inşaallah
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Geçen sene de aynı yaygara kopmuştu. Sonunda da hiçbir şey olmamıştı. Bakalım bu sefer ne olur?
                www.x.com/zykmda

Yorum

• 14 Eylül | Sergen Yalçın: Görevi bırakma niyetimiz yok. Biz Eskişehirspor'a üç beş maç için gelmedik.

21 Eylül | Sergen Yalçın istifa etti.

Sergen Yalçın'ın teknik adamlık kariyeri:

Gaziantep: 130 gün
                  Sivas: 307 gün
                  Gaziantep: 29 gün
                  Kayseri: 110 gün
                  Eskişehir: 59 gün
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• sergen'e iyi hoca diyenleri bile gördüm bu forumda. aha size sergen.

saygı duyduğum 3-4 takımdan biriydi es-es ama şimdi nefretimler o kadar büyük ah aldılar ki kapatırlar kepenkleri yakında ama kapatmasınlar amatöre kadar düşüp can çekişsinler.

sivas'a yine sahip çıktı şikeci abileri tuttular ama o kol kesildiği zaman onlarıda göreceğiz
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Başkan Sinan Özeçoğlu, yönetim kurulu ile istifa kararı aldıklarını açıkladı. "Takım kurmaya çalışırken, bir yandan da kulübün kronikleşmiş sorunlarıyla uğraştık. 3 puan silme cezasıyla aldık."

Eskişehirspor net gidici gibi duruyor. Kadro kalitesi fena olmasa da camia çok karışık.

Yorum

• sikeciler yine agliyor
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bal ligi kaçınılmaz onlar için.

şikeci babalarıda sahipsiz bıraktı demek ki.
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sikeciler yine agliyor
                            Bizde bir türkü vardır:
                            Ağlama yarim ağlama
                            karaları bağlama.
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Eskişehirspor, kurulduğu 1965’ten bu güne tarihinin en zor dönemini geçiriyor.

Türkiye’nin önde gelen şehir takımlarından biri olan Eskişehirspor, son yıllarda yaşadığı ekonomik krizin pençesinden bir türlü kurtulamıyor. Kırmızı siyahlı ekibin ekonomik darboğaza sürüklenmesiyle birlikte ilk olarak eski başkan Halil Ünalistifa ederken, göreve yeni gelen Sinan Özeçoğlu’nun da istifa kararı almasıyla birlikte olağanüstü kongreye gidildi. 22 Kasım’da düzenlenen Olağanüstü Genel Kurul’da da yeterli delegenin bulunmamasıyla birlikte kongre 29 Kasım’a ertelendi.

AMATÖR KÜMEYE KADAR DÜŞEBİLİR
                              FIFA’da görülen yaklaşık 11 dava, Eskişehirspor’un başını ağrıtan en büyük sorun olarak göze çarpıyor. Özellikle bu davaların 4’nün kısa bir süre içinde sonuçlanmasıyla birlikte, kırmızı siyahlı ekip 24 puan silme cezasıyla karşılaşabilecek. Halihazırda eksiklerini tamamlamadığı için TFF tarafından 3 puanı silinen efsane kulübün, olası bir 24 puan silme cezasıyla birlikte bir alt lige düşmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Ödemelerin gerçekleşmemesi halinde FIFA’da sonuçlanan davalarla birlikte puan silme cezaları artacak ve Eskişehirspor amatör kümeye kadar düşebilecek.
                              İşte FIFA’lık olunun futbolcular ve ödenmesi gereken miktarlar:
                              İbrahim Sissoko: 330 bin Euro
                              Pinto: 456 bin Euro
                              Kulach: 125 bin dolar
                              Panathınaıkos (Sissoko yetiÈ™tirme bedeli): 65 bin Euro
                              Ben Khalifa: 430 bin Euro
                              Patrick Mörk: 140 bin Euro
                              Bienvenu: 300 bin Euro
                              Funes Mori: 211 bin Euro
                              Defederico: 165 bin Euro
                              Lawal: 233 bin Euro
                              Toko: 315 bin Euro

TARAFTAR ÇOK ÜZGÜN
                              Geçmişinde büyük başarılara imza atan efsane kulüp, bir Türkiye Kupası ve bir de Başbakanlık Kupası kazanırken, Süper Lig’de bulunduğu süre boyunca iç sahada rakiplerine kök söktüren özelliğiyle dikkat çekiyordu. Geçen sezon başında 35 bin kişilik yeni stadına kavuşan Eskişehirspor, yeni stadında zaferlere imza atmak isterken kendini borç batağında buldu. Son oynanan Çaykur Rizespor maçında kulübün içine düştüğü duruma üzülen taraftarlar gözyaşlarına hakim olamamıştı.
                              ESKİŞEHİRSPOR YOK OLURSA, ESKİŞEHİR DE DÜŞER
                              Eskişehirsporlu taraftarlar, Çaykur Rizespor maçı sonrası, üzerinde "Yazıklar olsun, Eskişehirspor yok oluyor" yazılı çelenkle Eskişehir Büyükşehir Belediyesi binası önünde basın açıklaması yaptı. Eskişehir'in yerel yöneticilerine ve iş adamlarına sitem eden taraftarlar, ''Eskişehirspor yok olursa Eskişehir de düşer.'' açıklamasında bulundu. Söz konusu protestoların ardından ne yerel yöneticilerden ne de iş adamlarından konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.
                              DAHA ÖNCE DE BENZER HADİSELER YAŞANDI
                              Eskişehirspor'un karşılaştığı büyük tehlikeyle daha önce Türkiye'nin önde gelen köklü kulüpleri de karşılaşmış amatör kümeye kadar düşmüştü. Söz konusu kulüpler arasında Kocaelispor, Sakaryaspor, Göztepe ve Malatyaspor yer aldı. Göztepe amatöre düştükten sonra hızlı bir çıkış yakalayıp Süper Lig'e kadar çıkma başarısı gösterirken, yeniden profesyonel liglere geri dönen Sakaryaspor 2.Lig'de, Kocaelispor da 3. Lig'de mücadele etmeye devam ediyor. Malatyaspor da ekonomik nedenlerden dolayı Yeni Malatyaspor adı altında yeniden Süper Lig'e çıkma başarısı gösterdi.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• keske düsseydiler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X