Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah belalarını verecek renktaşınız Vanspor gibi olacaksınız..Trabzon'un laneti sizleri bırakmayacak..
    ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aradaki buzları eritmek ellerinde..
      volkanlar patlasa yanardağlar yerinden oynasa bu buz çözülmez.
      cümle alem ne kadar şerefsiz olduklarını gördü. sadece saha için söylemiyorum bir bizim maçtaki tribünlere bakın bir de fener maçındaki tribünlere. son yılların en yakışan tezahüratı bu oldu. BU ŞEHİR BAŞKA ŞEHİİİİRRR ŞEREFSİİİZZ ESKİŞEHİRRRRRR!!!!
      En son Fatih Solmaz tarafından düzenlendi; 09.07.2011, 09:42.

Yorum

• Düşmesinler. Son tekmeyi biz atalım, üstlerinden son kez biz geçelim ki unutamasınlar...
        Satılmış Eskişehir!
        Hamiş

Yorum

• Sakın bunlara dokunmayın. Bunlarla bitirilmesi gereken bir hesabımız var bizim .. sakın ha !
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Aradaki buzları eritmek ellerinde..
            Kendi adima konusayim. Asla! Yaptiklari kancikliklar gözümün önüne geldigi zaman nefretim katmerlenerek artiyor. Birde kendi forumlarinda haklilarmis gibi yazmazlarmi. fe-be yalagi tribünlerle buzlari eritmek mi? Asla.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Allah biliyor, ilk duyduğumda şikebahçeden önce bunlar düşsün dedim ama vazgeçtim.Bunlara tekmeyi biz vuracağız inşallah.Satılmış şehir.

Yorum

• Bu sezon maça kemik götüreceğiz yapmayın

Yorum

• teknik direktörü ve futbolcusu tutuklandı bunlar düşecek mi düşmeyecek mi?
                  EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Eskişehir taraftarına olan kızgınlığım hiç bir derecede küçülmedi.
                    Satılmış şehir!
                    Satılmış takım!
                    Satılmış taraftar!

Yorum

• Bi ezik gördüm galiba.
                      Satılmış Eskişehir!
                      Hamiş

Yorum

• Geçen hafta Bursa'ya gitdik ailecek arabamızla.Eskişehire geldimizde babam başladı kalaylamaya.:d
                        Çıkana kadar aralıksız.
                        Sonra baktık bu şike operasyonu tutuklanmalar baba ağzına sağlık dedim

Yorum

• Bu Şehİr baŞka Şehİr.....
                          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

Bu şehir başka şehir..........
                            SATILMIŞ eskişehir
                            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Babanız hapse girmiş.Allah kavuştursun.
                              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• fe-be de küme düsecek. Ömrü billah göremeyecekleri sampiyonlukda gercek sahibi Trabzonspor'un olacak. Önümüzdeki sezon kimin kemigini yalayacaklar merak ediyorum.
                                Tribünde yaptiklari serefsizkikleri hala unutmadim.
                                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X