Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezerin XXX olduktan sonra, caktirmada, burnunu sile sile Sevgi yumagini kesmesine acidim ama ya
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Sevdigim takim sevmedigim takimi yendi Tesekkurler vede basarilar ESES
      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Tebrikler ESES.

Yorum

• Ya ben bu takıma yavaş yavaş vuruluyorum, Allah'ım sen koru..

Yorum

• tebrikler eses...

Yorum

• Sivas çok kaçırdı buna rağmen son saniye golü de önemliydi tebrikler Eskişehirspor..
              ölümüne trabzon !

Yorum

• beter olsun sivas eskisehirede tebrikler

Yorum

• Tebrikler EsEs..

Yorum

• Birçok Trabzonsporlu dosttan Sivas maçıyla ilgili tebrik gelmiş, sağolun, varolun önce Manisa'ya sonra Kayseri'ye koyun Karadeniz'in teslim olmayan fırtınası... Ama bir şeyi merak ettim aydınlatırsanız sevinirim, Sivas'a karşı bir antipati var sanırım, neden? (Merakımı gideren dosta, kardeşe şimdiden teşekkürler...)

Gelelim febik*lerin yükselişine... Önceki sayfalarda, Trabzon'un puan farkını açtığı dönemde yazdığım gibi febiklerle kafa kafaya geldiniz. Mücadelenizde bence başından beri söylediğim gibi rakibiniz bOrsa değil febikler. Geçen yıl üç büzüklerin şeftali kurtlarının şampiyon olmasıyla kaybettiği meblağ minimum 55 milyon Avro.

Ve sizlerin de çok iyi bilgidiği gibi rus luteli misali bu şampiyonluklar üç büzükler arasında paylaşılır. Yani kelle başı üç büzük geçen yıl 17-18 milyon Avro kaybetti. Canlar; dilerim şampiyon olursunuz başından beri bunu diyorum. Biz olamıyorsak şehrine ihanet etmeyenlerin, saydığım ve sevdiğim bir camianın başarısı beni de birçok ESESLİ'yi de mutlu eder.

Ancak bu işler masada bitiyor. Ve bu büzükleri kollayacaklar gibime geliyor. Umudum da duam da sizlerle... Allah yardımcınız, yolunuz açık olsun...
                    EStanbul'dan selamlar...
                    Boğazın Kırmızı Şimşekleri (BKŞ- 2001)
                    (* Febik, yuvası bizans olan üç terliksi yaratıktan biri
                    En son ES ES Baba tarafından düzenlendi; 21.02.2011, 03:01.

Yorum

• tebrikler es es'e sivası yendikleri için + tebrikler
                      bu arada bando es es her zaman ki gibi süperdi
                      ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Tebrikler ve teşekkürler Bordo Mavi..Galibiyetinizle bizede kıyak yaptınız.Şampiyonluk yolunda yolunuz açık olsun Allah utandırmasın.EsEs olarak yanınızdayızcan-ı gönülden başarılar...

Yorum

• İlk olarak ES ES Baba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Birçok Trabzonsporlu dosttan Sivas maçıyla ilgili tebrik gelmiş, sağolun, varolun önce Manisa'ya sonra Kayseri'ye koyun Karadeniz'in teslim olmayan fırtınası... Ama bir şeyi merak ettim aydınlatırsanız sevinirim, Sivas'a karşı bir antipati var sanırım, neden? (Merakımı gideren dosta, kardeşe şimdiden teşekkürler...)
                          Evet Sivas'a antipati var. Tek sebebi kendileri...
                          Bir takım düşün .
                          Var olduğundan beri ilk kez lige çıkıyor.
                          Çokta başarılı işler yapıyor.
                          Takım olmayı başararak hızla yükseliyor.
                          Bu anadolu kulübü olması münasebetiyle bizleride gururlandırıyor.
                          Derken..
                          Gel zaman git zaman bu Sempatik takım hüvviyet değiştiriyor.
                          Haddini aşıyor.
                          Artık dördüncü büyük biziz diyor.
                          Olur olmaz söyleşilerde röportajlarda Trabzonspor'u yok sayıyor..
                          Trabzonspor'un başarıları eskiden di artık biz varız diyor.
                          Sen kendi işine baksana be bre Hamido!
                          Hadlerini öyle aşıyorlar ki bu defa sempatiyi antipatiye dönüştürüyorlar...
                          Sanki ligde başka takım yok muş gibi her fırsatta Trabzonspor'a sallayan bu densizlere yanlış yoldasınız bırakın bize laf atmayı işinize bakın başarılı olun dememize rağmen o günlerin getirdiği iyi gidişin psikolojisiyle daha da hadlerini aşıyor..
                          Sonra..
                          Sonra bir bakıyorsunuz ki bu takım yanlış yerlere hizmet ediyor.
                          Trabzonspor'a olan kinleri daha net anlaşılıyor.
                          İdman malzemeleri bir dönem Fenerium olan takımdan bahsediyoruz.
                          Daha fazla şey söylemeye de gerek yok ..
                          Taaa ozamanlar dedik.
                          Bizimle uğraşmayın asansör takımsınız dedik dinletemedik.
                          Futbol kültürü olmayan bir avuç Hamidoya elbet sonunuz küme olacak dedik.
                          Geçen yıl zor kaldılar ligde bu sene Allah'ın izniyle gidecekler layık oldukları yere..
                          Sivasspor gerçeği için bu başlığı ilk sayfadan son sayfaya İTİRAFlarını gerçeği geçte olsa gördüklerini anlatan belgeleri kontrol edin.
                          Sivasspor Gerçeği | Esat Dergi - Sporx.com
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Sivasla münasebetimiz bizi sahamızda hükmen 3-0 yendikleri maça dayanıyor. Böyle provakasyon az yapılmıştır. Son dakikalarda 1-0 öne geçmiştik. Maç içerisinde Sivasspor'un büyük tahriki vardı. En sonda bir pozisyon da tam hatırlayamıyorum bir şeyler oldu ve bizden bir gerizekalı Sivassporlı birine saldırdı. Saldırdı ama çok büyük bir temas olmadı. Ondan sonra Sivassporlular bu taraftarı saha içinde dövmeye başladılar. Bunu gören bizim tribünler aşağı indi ve ...

Yorum

• Sivasspor'a duyulan aşk-ı muhabetinizin nedenini anlattığınız için öncelikle teşekkürler... Bu arada Manisa galibiyetinizi kutlarım. Dilerim Kayseri'yi çözersiniz ve 3 puanla yolunuza devam edersiniz. Terliksilerin bu hafta rakibi benim canım ciğerim olan Kasımpaşa... Dilerim Paşam 3 puanla ayrılır o maçtan. Sizin de yüzünüz daha da güler ve kutlu yürüyüşünüze devam edersiniz.
                              (Bangkook_61, abim bizim forumda göremiyorum merak ettim iyi misin? Cennette okuyorsun ama bir sıkıntın olursa cebimi de beni de biliyorsun, Eskişehir senin evindir kardeşim, Allah'a emanetsin.)

Yorum

• 6ivasspor'a Bank Asya yolunda bir darbe vurdugu icin Es Es'e tesekkür ederim.
                                Süper ligin seyirci ortalamasini ve kalitesini düsürmekten baska bir sey yapmiyorlar.
                                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X