Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maçı sattınız dedik, yok biz hep böyleyiz siz mücadelemizi çekemiyorsunuz, dediler...

az biraz sözünüzün arkasında durun o zaman ve hocanıza ve sportif direktörünüze sahip çıkın. biz sizi bu halinizle seviyoruz deyin!...

trabzonspor'u aldınız karşınıza, size gün görmek yok.
    avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Allah böyle verir belanızı işte satılmışlar.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        özür dilemeliler, ama nerdeeee...
        Cengiz hocam , dediğin şekilde dik duruşu gösterip, özür dilemenin erdem olduğunu bilerek Trabzonspor taraftarının gönlünü almaya çalışsalar eminim ki buzlar yine erir.
        Bu duruşu yönetimden değil Eskişehir taraftarından beklemek gerek.
        Bizim eskiden olan sempatimiz taraftarına duruşlarınaydı.
        o eski saygıyı kazanmak onların elinde ..
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bu konulara çok girmek istemiyorum, herkes gerekeni kendisince yazmış. Ben yine kendi tezimi, öz eleştiri olarak paylaşayım. Bugüne dek köyün delisi olarak görüldüm, belki bu sefer birileri ortak olur davama...

Ben derim ki; özü, öznesi TRABZONSPOR olanın dilinde başkalarına yazılmış romantik sevda türküsü olmamalı.

"Eskişehirsporlu'dan daha Eskişehirli gibi görünen Trabzonsporlular'ın" mesajları bu başlığın önceki sayfalarında yer almaktadır. Keza Karşıyaka... Zamanında diğer takımlara da benzerlerini gösterdik. Şimdiyse kanlı bıçaklıyız, değişen ne/kim?

İmdi, be demek değil ki zihnini/kalbini sevgiye kapat! Haşa, bizim yolumuz sevgi yolu. Ama dozunda! Bu sahte Anadolu Dayanışması zırvasını bize muhtaç olan Anadolu takımlarından çok, biz dillendirdik.

Bursa şampiyon oldu, onlardan daha fazla sevindi bir kısım Trabzonsporlular.

Neden? Çünkü eksenimizi kaybetmeye başladık. Kendi mücadelemizden saptık, anti-İstanbul gibi tepkisel güdülere kapıldık.

Ve gün geldi, Sivas-Eskişehir-Kayseri...vs. hayatın gerçeklerini Trabzonsporlu'ya gösterdi. Ben onlara kızmıyorum, aksine teşekkür ediyorum. Reflekslerimizi harekete geçirdikleri için. Benliğimize dönüşte, gözümüzü açtıkları için...

Sen, Trabzonsporlu! Gör artık olan biteni. Yıl olmuş 2011. Senin için Fener neyse Eskişehir o! Galatasaray neyse Kayseri o! Beşiktaş neyse Sivas o!

İnşallah bir gün anlarsın, iş işten geçmeden...
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 07.07.2011, 23:27.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Reziller sizi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• utanmaz arlanmazlar
              Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Ne fenerin üstünden şikeci etiketi, ne de Eskişehirspor taraftarı üzerinden Bizans yardakçılığı etiketi bu dakikadan sonra çıkmaz.
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Yazıklar olsun, karaktersizler...
                  Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                  #20 COLMAN

Yorum

• Mahallede adı çıkmıştan öte vesikalanmış genç kız muamelesi göreceksiniz.Yüzünüze tüküren çok olsun.Eski kaşarlar.
                    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İnşallah düşmessiniz; daha plaka yapıcaz.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• küme düşmezlerse bu sümsüklerin cezalarını biz keselim

Yorum

• ES-es taraftarları özür dilemeyecek kadar aciz misiniz?

Yorum

• bize bulaşan gün yüzü göremez. belki bu sene olmaz ama ileri ki senelerde bir daha süper lig yüzü göremeyeceksiniz.
                            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                            legends never die ...

Yorum

• Aradaki buzları eritmek ellerinde..

(UEFA)

Yorum

• Gerçek Es-Es taraftarına üzülüyorum ama sizi bu duruma düşüren futbolcusundan yöneticisine kim varsa beter olsunlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X