bu yıl küme düşebilir belki de affedilir lig de kalır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
satilmissehir ne mal oldugunuzu biz biliyorduk hatta Tum Turkiye, simdi o tukurulesi takimizin maclarina gittiginiz her macta satilmis bir tribun dolusu kendinizden parca goreceksiniz,,
fener yalamasi , satilmis kolpa sehir.. Kimsenin ettigi kimseye kalmaz.
kosun simdi babaniz azize atlet kilot sigara goturun.. anadolu anadolu olali eskisehirspor gibi kolpa satilmis bir takim gormemistir.. tarih sizi sadece onurunu fbye satan kolpa bir takim olarak yazacak sonsuza kadar, bundan fazlasini hak etmeyecek kadar guduk ve satiliksiniz,..,En son ESER tarafından düzenlendi; 16.07.2011, 21:32.
Yorum
-
Bülent adisi ile damgayı yemiş bir şehir klübüsün artık... Seneye her türlü tezahürata hazırlıklı ol ... satılmışlar
Sen bir Sivas iki ... ALLAH bin türlü cezanızı versin sizin ."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Eskişehirli arkadaşları anlayamıyorum. Hayır yani şu şike operasyonları olmasaydı biz kendimizi haklı bulsakta başkalarının bizi anlayamamasını normal karşılardım. Yaşananlar gün yüzüne çıkmış hala daha neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz. Teknik direkdörünüz futbolcunuz içeride. Fenerin uşaklığını yapmışlar. Demek ki o maçtan sonra ve bu güne kadarki gösterdiğimiz tepkide haksız değilmişiz.
Yorum
-
Bizim tepkimiz buna değil. Bu ligin %90'ı aynı halt.İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskişehirli arkadaşları anlayamıyorum. Hayır yani şu şike operasyonları olmasaydı biz kendimizi haklı bulsakta başkalarının bizi anlayamamasını normal karşılardım. Yaşananlar gün yüzüne çıkmış hala daha neyin ispatlamaya çalışıyorsunuz. Teknik direkdörünüz futbolcunuz içeride. Demek ki o maçtan sonra ve bu güne kadarki gösterdiğimiz tepkide haksız değilmişiz.
Bu adi satılmış taraftar müsvettelerineydi bizim tepkimiz.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum