Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu yıl küme düşebilir belki de affedilir lig de kalır

Yorum

• Skibbe ile anlaşmışlar; süper oldu bu, iyi malzeme çıkar burda.
      Özkan SÜMER

Yorum

• Skıbbe ile anlaşmışlar küme düşme süreci başlamıştır.
        Bordomavi.net

Yorum

• Satılmış taraftar,satılmış şehir...

Yorum

• bülent uygun sivas ile şampiyonluğa oynarken bile maçı satmıştı fenere. bu yıl satışı zaten bekliyorduk. bülent uygun'dan daha beteri tiribünlerdeki fener formalı taraflardı.

bu şehir hakikaten başka şehirmiş.
            Şike SİZ; Leke SİZ

Yorum

• satilmissehir ne mal oldugunuzu biz biliyorduk hatta Tum Turkiye, simdi o tukurulesi takimizin maclarina gittiginiz her macta satilmis bir tribun dolusu kendinizden parca goreceksiniz,,
              fener yalamasi , satilmis kolpa sehir.. Kimsenin ettigi kimseye kalmaz.

kosun simdi babaniz azize atlet kilot sigara goturun.. anadolu anadolu olali eskisehirspor gibi kolpa satilmis bir takim gormemistir.. tarih sizi sadece onurunu fbye satan kolpa bir takim olarak yazacak sonsuza kadar, bundan fazlasini hak etmeyecek kadar guduk ve satiliksiniz,..,
              En son ESER tarafından düzenlendi; 16.07.2011, 21:32.

Yorum

• Skibbe'nin yapacaklarını merakla bekliyorum
                7
                Cngz_61

Yorum

• Eskişehir'i severiz sevmeyiz ama yaptıkları transferlerle ligin kalitesinin artmasına katkılarının olduğunu düşünüyorum.Boyd'u aldılar.Skibbe de teknik patronları oldu bakalım neler yapacaklar.
                  Oblomov'un Hırkası

Yorum

• Skiıbbe galatasaraydaydı bir zamanlar. sonra istifa edip gitmişti..
                    sıra eskişehirsporda anlaşılan.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• problem skibbede değil Eskişehirin kendisinde, başarılı olacağını sanmıyorum...

Yorum

• Bülent adisi ile damgayı yemiş bir şehir klübüsün artık... Seneye her türlü tezahürata hazırlıklı ol ... satılmışlar
                        Sen bir Sivas iki ... ALLAH bin türlü cezanızı versin sizin .
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu şehir başka şehirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Eskişehirli arkadaşları anlayamıyorum. Hayır yani şu şike operasyonları olmasaydı biz kendimizi haklı bulsakta başkalarının bizi anlayamamasını normal karşılardım. Yaşananlar gün yüzüne çıkmış hala daha neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz. Teknik direkdörünüz futbolcunuz içeride. Fenerin uşaklığını yapmışlar. Demek ki o maçtan sonra ve bu güne kadarki gösterdiğimiz tepkide haksız değilmişiz.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eskişehirli arkadaşları anlayamıyorum. Hayır yani şu şike operasyonları olmasaydı biz kendimizi haklı bulsakta başkalarının bizi anlayamamasını normal karşılardım. Yaşananlar gün yüzüne çıkmış hala daha neyin ispatlamaya çalışıyorsunuz. Teknik direkdörünüz futbolcunuz içeride. Demek ki o maçtan sonra ve bu güne kadarki gösterdiğimiz tepkide haksız değilmişiz.
                              Bizim tepkimiz buna değil. Bu ligin %90'ı aynı halt.

Bu adi satılmış taraftar müsvettelerineydi bizim tepkimiz.
                              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Ayrıca ne demişler : ''Bizim gerçeklerimiz, sizin hayalleriniz bile olamaz ''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X