Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Helal olsun size bize küfür edecek ve fb ye yalakalık yapacak ve daha da dahası maç sonunda 1 puana sanki kümede kalmış gibi sevinmen, tabi bu sevinmen bir puana değil bizim puan kaybetmemize

Olmadı Es es VE tabiki ben puan kaybettiğimiz için değil bize ettiğiniz küfürler ve maç sonu yaptığınız o saçma sevinçler için artık hiçbir Trabzonsporlunun gözünde bir gramcık değeriniz yok.Yazıklar olsun

Ve son sözüm bu başlık kilitlensin .Gitsinler fb bjk gs forumlarında konuşsunlar
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• O değil de adam hâlâ kendini savunmaya çalışıyor ciddi ciddi yahu.

Bugün bizim karşımızda yeterince rezil oldunuz da savunmayın bari yahu, iyice rezil oluyorsunuz. Anti-Bizansçı Fenerliler sizi. Son düdükten sonraki sevinç çığlığı neydi öyle, sanki şampiyon oldunuz anasını satayım.

Bundan sonra yine yüksek ihtimal forumlarında "Trabzonspor dostumuz, kardeşimiz" naraları atılacak bu sefer Babayaro'yu alsınlar. Nijeryalı, iyi futbolcuydu. Başlık kapatılır gibi zaten yakında öyle geliyor bana, kapatılsın da.
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Maçtaydım, gitmez olaydım. Eskişehirspor taraftarının hedefi neydi Avrupa. O hedef Fener ve Antalya maçları ile bitti gitti.
        Ama bizden aldıkları 1 puan onları şampiyon yapmış gibi bizle dalga geçe geçe o stadı terk ettiler ya. O zaman canıma tak etti.
        Bende Eskişehirspor'u çok severdim ama ne taraftarı, ne yönetimi, ne yerden kalkmayan futbolcuları, ne teknik direktörlerinden hiç bir şey olmaz bunu canlı canlı 3. kez gördüm o stadda.
        İnşallah yine küme düşersiniz, bunuda söylettiniz bana.
        Bunları bizden 1 puan aldığınız için değil, o hedefinizde hiç bir işinize yaramayan 1 puana bu kadar sevindiğiniz için söylüyorum. Bu taraftar, bu futbolcular neredeydi Fener maçında?
        İnşallah düştüğünüz zaman yiyeceğiniz tekmelerden biride bizimki olur. Belki bilirsiniz, bu ligde Trabzon'un ahını alan düşmeden duramıyor.

Yorum

• insallah seneye son maci eskisehir trabzona gelir ve o puan onlar icin önemli olurda hesaplarini veriris su istanbul yalakalarina. Mac tama berabere kalabilir ama taraftarlari küfür ediyorlarsa fb destekliyorlarsa gitsinler babalarin yanina burada isleri yok bence de kilit vurulmali
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• BENİM TRABZONSPORDAn başka üzerime giydiğim tek forma eskişehir formasıdır, neden mi çünkü onlarında bir taraftar kültürü olduğunu düşünür-düm. artık bitti, yoo bizle berabere kaldıkları için değil o son düdükle cıkan mutluluk cığlığı için. demek ki tek kültür biz de var

birileri için sahada kusanlar bir gün kümede kalmak için avni aker cıkmasınlar, o zaman ne olur bilmem
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• bu başlık silinmeli.

renklerini tamamen belli ettiler. lamı cımı yok fenerin en büyük cariyesi olduklarını cümle aleme ispatladılar. o bildiğimiz taraftar kültürleri falanda hikayeymiş tamamen. %60ından çoğu çift cinsiyetli. fenerin cariyesi bizansın cariyesi eskişehir. yemişim antibizans geyiklerinizi sizin.

Yorum

• bu arada bülent uygun tam yerini bulmuş.

bizden alacağınız ağır bir darbe yollayacak sizi kümeye. bunu unutmayın!

Yorum

• Herkes gibi bende sevgimi yitirdim yine sebebi Eskişehirspor takımı değil Eskişehirspor taraftarı. 90 dakika küfredip maç sonunda Şampiyon olmuşçasına sevinmeleri.. Bir de Anti Bizans dedin mi onlardan öte yok..

Yorum

• Bir dakka..
                    Samsunspor tezavrat yaptı başlığı kapandı..
                    Eskişehirspor başlığı kapanmalı..

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir dakka..
                      Sadece kapatılmamalı,

silinmeli..

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu başlık silinmeli.

renklerini tamamen belli ettiler. lamı cımı yok fenerin en büyük cariyesi olduklarını cümle aleme ispatladılar. o bildiğimiz taraftar kültürleri falanda hikayeymiş tamamen. %60ından çoğu çift cinsiyetli. fenerin cariyesi bizansın cariyesi eskişehir. yemişim antibizans geyiklerinizi sizin.
                        İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir dakka..
                        İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadece kapatılmamalı,

silinmeli..
                        Katılıyorum. Şereften yoksun bir takım isminin, Trabzonspor gibi güzide bir kulübün forumunda yer almasını istemiyorum..

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu arada bülent uygun tam yerini bulmuş.

bizden alacağınız ağır bir darbe yollayacak sizi kümeye. bunu unutmayın!
                          Kümeye gittikleri gün o stadda olacağım. Yalakalığın bedelini öderken suratlarını görmek istiyorum.

Bu başlığın acilen kapatılmasını talep ediyorum.
                          21.12.2009 Unutmayacağız...
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                          Cemil Usta
                          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Bende kapatılmasını rica ediyorum yönetici arkadaşlardan.
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• evet kapatılmalı bencede
                              bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• bu başlığın hala silinmemiş olması üzücü.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X