Zamanı geldiğinde cevaplarını burdan vermek için bence açık kalmalı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
Ben macin basliginda uzunca bir yorum yazmistim ama silinmis her nedense?
Forumdaki bir kac iyi niyetli Eskisehirsporlu futbolseveri tenzih ederek tribündeki saksakcilara binayen diyorum ki, o tribünler hic bir zaman Trabzonspor tribünleri gibi olamaz. Neden? Trabzonspor tribünlerinde hic bir zaman fe-be bayragi acilmaz ama eskiden beri Istanbul'a karsi Trabzonspor ile birlikte dik durus gösterdigi söylenen o tribünlerde o bayrak acildi. Benim hayret ettigim buna diger Eskisehirsporlu taraftarlarin neden tepki gösterip o bayragi indirtmedikleridir. Hic kimse lütfen "Onlar gencler, liseliler, eskiyi bilmiyorlar" falan demesinler.
Gecen sene Eskisehir'de bize yapilan b.kluklari sineye cekmistik. Yeni yetme bebelerin yaptigi seyler diyerek görmezden gelmistik ama bu macta yapilanlar artik yeter. Yahu Eskisehirspor tribünlerinde fe-be bayragi aciliyor, var mi ötesi?
"Ib.e Trabzon olamazsin sampiyon" öyle mi? Peki Trabzon sampiyon olamaz ise kim olacak? Sözüm ona dik durus sergiledikleri fe-be.
Yahu oyunun sonlarina dogru Selcuk, macin basindan beri Jaja'yi sakatlamaya calisan Eskisehirsporlu zenci ile bir tartismaya girdi ve bunun üzerine Eskisehirsporlu futbolseverler tellere dogru hücum ettiler. Sahaya girmeye tesebbüs ettiler. Güvenlik gücleri oraya dogru yönelince bu sadece tesebbüste kaldi. Nedir bu nefret, nedir bu müthis hirs?
Neymis? "Bizi Trabzon kümeye düsürmüs." O sene sampiyonluk yarisi son haftaya kadar sürdü. Eger o son haftada fe-be yenilseydi veya berabere kalsaydi Trabzonspor sampiyon olacakti. Tabiki yenmeye cikacaklar. Inanmayanlar o senenin pauan cetveline acsin baksinlar. Isteyene sunabilirim o puan cetvelini. Eger fe-be berabere kalsaydi bizimle puanlari esit olacakti ve o zaman averaji iyi olan sampiyon olacakti. Yani Eskisehirspor küme düsmesin diye sampiyonluktan göz göre göre kopmali miydik? Ayrica, o sezon fe-be 6 tane atti Eskiehirspor'a ama bunu hic birisi dile getirmedi. fe-be camiasi, Eskisehirsporlulari iyice bir gaza getirdi ve onlarda bu zokayi yuttular. Öylesine yuttular ki, tribünlerinde fe-be bayragi actirip "Ib.e Trabzon olamazsin sampiyon" diye bagirttilar.
Yanlis tanimisiz Eskisehirspor tribünlerini. Gecen sene yapilanlarin üzerine bir de bunlar gelince benim icin artik Eskisehirspor bitmistir.
Bu basligin baslarina dogru bir bakin. Es-es kümeden Süper lige gelirken nasilda herkes ben de dahil iyi niyetlerini bildirmisler ve basari dileklerinde bulunmuslar. Malesef maske düstü. Mactan sonra Eskisehirspor forumlarina göz gezdiriyorum. Inanilmaz bir nefret var. Yahu neden? Sebep nedir? Adam diyor ki, "Icimde öylesine bir kin var ki, cok istedim bize takilmalarini."
Takildik iste. Belkide fe-be sampiyon olacak. O zaman bayragini actiginiz takimin bayraklari ile sehir turu atarsiniz.
Eskisehirspor, kendi tarihine bizim icin hic bir zaman temizleyemeyecek oldugu bir kara leke sürmüstür. Resmen fe-be'nin kalesi olmuslar.
Yaziklar olsun.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
"Engel olamadik" gibi laflar bahane degil malesef. Neden Trabzonspor tribünlerinde acilamiyorda orada aciliyor. Demek ki tribünlerinize tam hakim degilsiniz. Hakim olsaydiniz o bayrak orada acilmazdi. Mac sonundaki ciftetelli ise fe-be'yi sampiyonluga bir adim daha yaklastirmanin verdigi sevincten olsa gerek. Nefer tribününden bir olumsuz sey gelmemis olabilir ama o stadyumda sadece nefer yok malesef. Gecen sene yapilanlarin üzerine bir de bunlar gelince olay bitmistir. Biz neden hic bir zaman "Ib.e Es-es" demedik?
Bizim tribünlerde de cesitli gruplar var ama hic birisi demedi. Eskisehir'i yendigimiz hic bir mactan sonra sirf inat olsun diye ciftetelli oynamadik. Biz Eskisehirspor küme düserken rakibine yenilip sonra Es-Es'ten puan alip, "Ib.e es-es kümeye" deseydik, kümeye düsmemek icin mücadele ettiginiz takimin bayragini tribünümüzde acsaydik ve mac sonunda da puan aldigimiz icin ciftetelli oynasaydik siz ne düsünürdünüz. Baska renkdaslari bilemem ama benim icin kesinlikle ve kesinlikle bitmistir. Biz her zaman diktik, dik olmaya devam edecegiz. Bunu Türkiye'de hakkiyla yapan tek takim olarak.
Burasi Eskisehirspor stadyumu.
Eskisehirspor - Trabzonspor macinda Eskisehirspor tribünlerinden bir enstantane.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Bu başlığın kapatılması ya da buradaki eskişehirlilere tepki gösterilmesi doğru değil.Yaşananları tasvip etmediklerini düşünüyorum.Öyle olmasa zaten buraya gelip yazmazlardı.
Ben de stattaydım.Her şeyi gördüm,biliyorum.O yüzden uzun uzadıya konuyu açmaya gerek yok.Ancak bize küfredenlere karşı hiç bir kişi çıkıp onların aksine söylemde bulunmadı.Sessiz kalınması da olayı kabullenmek demektir.Tıpkı fener sempatizanlığına karşı çıkmamak,kabullenmek gibi.
Yorum
-
her sene aynı hikaye küfret arba camlarını taşla,sevinçten çiftetelli oyna,stadın hep bir ağızdan küfretsin forumlardan atarlan
seneye Trabzon'a tekrar gelebilmek için sonra tekrar dost ol oldu
Es-Es vanspor'dur başka hiç bir şey değilHes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!
Yorum
-
Sevgili kardesim kin kusmak farkli bir sey. Bu duyguyu yasamadigin icin bilemezsin. Ortada her türlü pislige ve cirkeflige karsi verilen bir emek ile son 4 haftaya girdik. Sen olsaydin ne düsünürdün. Gecen sene yapilanlari sineye cekmistik ama bu sene katmerlenerek artinca "Buraya kadar" demek hakkimiz olsa gerek. Mac bitmemisken "Ib.e Trabzon olamazsin sampiyon" seklindeki son derece duyulur sekildeki tezahürat da yenilir yutulur cinsten degildi controller26. Avni Aker'de fe-be bayraginin acilmasi, böyle bir seyi düsünemezsin bile. Eskisehir tribünlerini de o sekilde bilirdik. "fe-be liler girdi, yönetimin acizligi, bülü'nün acizligi, bilet pahaliydi, gercek Eskisehirspor taraftari orada yoktu, onun busu sunun bilmem nesi" Olan oldu artik. Olmusla ölmüse care bulunmaz. Bos yere bazi seyleri degistirmeye calismaya da gerek yok.
Biz hep yanlizdik ve yine yanliz olmaya devam edecegiz. Eger bunlari Eskisehirspor icin ben yaziyorsam gercekten bitmistir.
Basarilar diliyorum sizlere.
SaygiylaBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak controller26 tarafından gönderildiPoyraz birşeyleri değiştirmek gibi bir çabam yok. Ben sadece duygularımı paylaşmak istedim. Siz ne kadar tepkiliyseniz olaylara, aynı şekilde ben de tepkiliyim. Aynı şeyleri düşünüyoruz. Son mesajımdı, sağlıcakla kalın. İnşallah şampiyon olursunuz. Buca maçında izlediğim fener illa ki takılacaktır. İnancınızı yitirmeyin...
biz inancimizi kaybetmeyiz ,Trabzonspor askimizi da elaleme saksak yapmak icin satmayiz...
en kotu ihtimal sampiyon olmayiz ki hicbirimiz sampiyonluk icin teneke icin tutmuyor bu takimi.. ama sunu biliyorum Trabzonspor formasi mac satmaz... ufak hesaplar icin onuruna leke surmez...
ne mutlu " benim takimim onurunu satmaz..." diyebilenlere...En son ESER tarafından düzenlendi; 28.04.2011, 18:24.
Yorum
-
Ulan adamlar este yapmışlar maçtan önce. Ulan .... Trabzon diye. Pankartlar açtılar. Bu başlık neden açık anlamış değilim. Sabrımız mı deneniyor?21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
Bursaspor konusu da açılsın o zaman.Onların hiç olmazsa safı belli.Bir oraya, bir buraya dönmüyolar.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Bence de sabır deneniyor..İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan adamlar este yapmışlar maçtan önce. Ulan .... Trabzon diye. Pankartlar açtılar. Bu başlık neden açık anlamış değilim. Sabrımız mı deneniyor?
maça özel besteler,burası her yer değiller filan..
fenerbahçe bayrakları..
bunları o gün maçta olan forum üyeleri yöneticileri herkes gördü
fenerbahçe kahpeşehir maçından sonra bende bülent uygun ve yönetimin şerefsizliğini camiaya mal etmeyelim diyodum..Hatta şehirde formalı gezerken insanların tepki göstermemesinden sonra kendime demekki bunlar da olanların farkında dedim ama stada bi girdik herşeyin rengi belli oldu
stada gelenler fenerliydi diyenler filan var görüyorum alakası yok.. Kombineli,beleş biletli (NEFER grubu,pankart açan itler) kahpeşehir taraftarıydı.
Benimde şahsı görüşüm,bizim forumumuzda böyle bir sayfa olmamalıSomali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
Aaa başlık açılmış.Kahpeşehir taraftarları yazabilecek mi yani buraya ?
Bu arada yukarıda birileri zırvalamış.Kimin hangi forumda ne yazdığı beni ilgilendirmiyor, ben maçtaydım ve olanları gözlerimle gördüm, söylenenleri kulaklarımla duydum.sivastan farkları yok.Orası bizans karşıtı eski bir şehir değil.Anadolu karşıtı kahpe bir şehir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum